Skoči na vsebino

Prometna varnost in stanje na naših cestah

* * * - - 8 glasov

• Prijavi se za objavo odgovora
15716 odgovorov v temi
BBojan
BBojan

Bivši nick Bojan-Žan

• Uporabnik
  • Sporočil: 7 536
  • Avtomobil: E46 "323td" ;)E87 120d

O teh problemih na cesti bi lahko debatirali v neskončnost, ker je enostavno preveč pacientov na cesti:blackeye
Priznati pa moram da se na AC najbolj bojim takih, ko vidijo da priletiš na polno in se brez smerokaza vržejo ven prehitevat in se potem kljub prostemu desnemu pasu ne želijo odmakniti in ti še potem mahajo, kot češ kam se pa tebi tako mudi:napaka Take pametnjakoviče pa potem najraje počakam da se mi odmaknejo in potem vozim vzporedno z njimi, tako da ne morejo it prehitevat vozilo pred njimi in morajo bremzat...pol mu pa v pozdrav spustim še dimno zaveso iz avspuha in grem dalje svojo pot:-D
Zakaj bi imel novega Audija, če imam lahko starega BMWja?!:ok2
Prikaži več možnosti

jetam
jetam

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 7 424
  • Avtomobil: E30

Sam sem naletel celo na L- avto, se pravi avtošola, ki je po avtocesti iz Nm proti Lj vozil dobrih 90 km/h (jasno da po prehitevalnem) in se ni umaknil kake 3 km. Notri je bil inštruktor in še tri bejbe, ki so se, sodeč po njihovih izrazih na obrazu prav fino zabavali s takim načinom vožnje. Mislm, katastrofa!!!:damn
Prikaži več možnosti

Pirc
Pirc

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 12 909
  • Avtomobil: R4,R6,V8

O teh problemih na cesti bi lahko debatirali v neskončnost, ker je enostavno preveč pacientov na cesti:blackeye
Priznati pa moram da se na AC najbolj bojim takih, ko vidijo da priletiš na polno in se brez smerokaza vržejo ven prehitevat in se potem kljub prostemu desnemu pasu ne želijo odmakniti in ti še potem mahajo, kot češ kam se pa tebi tako mudi:napaka Take pametnjakoviče pa potem najraje počakam da se mi odmaknejo in potem vozim vzporedno z njimi, tako da ne morejo it prehitevat vozilo pred njimi in morajo bremzat...pol mu pa v pozdrav spustim še dimno zaveso iz avspuha in grem dalje svojo pot:-D

Sej za take bom jaz zdej vrgel enga lesenga prjatla v avto :metalc :damn
LP Pirc
Prikaži več možnosti

BBojan
BBojan

Bivši nick Bojan-Žan

• Uporabnik

Ja to so pač ljudje, ki mislijo da so sami na cesti in potrebujejo dobro lekcijo:)
Prikaži več možnosti

Drifter
Drifter

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 2 357
  • Avtomobil: tri superce pa sixpack :)

Ja to so pač ljudje, ki mislijo da so sami na cesti in potrebujejo dobro lekcijo:)

So pa tudi ljudje ki bojo mel kovinsko prijateljico za pasom, ki bo pljunila ven par svinčenih prijateljev...pol ti bo pa še tvojega prijatelja v rit zabil in ti bo vsaj za nekaj koristil:laugh Malo verjetno a lahko se zgodi...nikoli ne veš s kom maš opravka...žal...

Če bi bli vsi malo bolj strpni na cesti bi blo mariskaj drugače...saj tudi meni živec popusti kdaj, ampak si mislim..pa ko te j...kaj si ti da si bom jaz rano na želodcu zarad tebe širil :napaka .

1157432.png Understeer is when the driver is scared! Oversteer is when the passengers are scared!

Prikaži več možnosti

Pirc
Pirc

BMW fanatik

• Uporabnik

So pa tudi ljudje ki bojo mel kovinsko prijateljico za pasom, ki bo pljunila ven par svinčenih prijateljev...pol ti bo pa še tvojega prijatelja v rit zabil in ti bo vsaj za nekaj koristil:laugh Malo verjetno a lahko se zgodi...nikoli ne veš s kom maš opravka...žal...

Če bi bli vsi malo bolj strpni na cesti bi blo mariskaj drugače...saj tudi meni živec popusti kdaj, ampak si mislim..pa ko te j...kaj si ti da si bom jaz rano na želodcu zarad tebe širil :napaka .

Jah ... mislim da ne bo kr vsak potegnil pihalnika vn ... pa tidi ce ga bo ne bo mel jajc na petelina stisnt ce smo ze pri tem ...

Kar se kola tice je blo misljeno bolj v hecu kot zares ... je pa res da skodit tudi ne more ce das kej tazga v prtljaznik :ok
LP Pirc
Prikaži več možnosti

BBojan
BBojan

Bivši nick Bojan-Žan

• Uporabnik

To je že vse res, je pa tudi tako, da po nekaj kilometrih enostavno nimaš več živcev bit za takim:blackeye Ni čudno da je toliko nesreč, ko so pa taki na cesti...
Prikaži več možnosti

Falco
Falco

Der Kommissar

• Uporabnik
  • Sporočil: 13 827
  • Avtomobil: BMW

problem je v dokazovanju lastnega ega.
Prikaži več možnosti

Dark Funeral
Dark Funeral

Heathen

• Uporabnik
  • Sporočil: 29 087
  • Avtomobil: Ne More Biti Prazno!

zdej je že dosti takih ki vozijo počasi po prehitevalnem in k delajo pizd*rije ampak zame so najbolj nevarni tisti ki vozijo po pprehitevalnem kar gre pedal v podn................potem pogledaš ga ni, pa spet pogledaš in ga spet ni, potem pogledaš ga ni skočiš ven in karnaekrat ti blenda eden zadi in žlajfa ku budalo in potem zadi za tabo vozi................cel čas in ti kaže različne prste pesti in ostalo, ku da sem jst kriv če pelje 240+ :crazy

kamjonisti pač so kamnjonisti ta tema je bila že obdelana na dolgo in široko tko da oni so skori še zabavni :hihi

ampak prepotentneži ki si dajejo duška kdo ma večjega in boljšega....praktično ego boost, tej so nevarni...........povsod ne samo na AC

LP
Prikaži več možnosti

Drifter
Drifter

BMW fanatik

• Uporabnik

Jah ... mislim da ne bo kr vsak potegnil pihalnika vn ... pa tidi ce ga bo ne bo mel jajc na petelina stisnt ce smo ze pri tem ...

Kar se kola tice je blo misljeno bolj v hecu kot zares ... je pa res da skodit tudi ne more ce das kej tazga v prtljaznik :ok

Heh, saj je tudi moj smeško ponazarjal kanček ironije v mojem postu...ampak nikoli ne veš s kom imaš opravka, sicer pa mislim, da nas je večina tudi toliko pri pameti, da ne bi niti z roko, razčesnili betice nekomu ki nas je izsilil ali drugače sral po cesti, saj zna biti takšen izbruh čustev in jeze dolgoročno hudo draga zadeva...jajca in 190cm pa 120kil gor ali dol :)
Bi pa včasih znalo biti zadovoljujoče, vsaj tisti trenutek ko bi mu "dopovedoval" da ni za na cesto :laugh

1157432.png Understeer is when the driver is scared! Oversteer is when the passengers are scared!

Prikaži več možnosti

Pirc
Pirc

BMW fanatik

• Uporabnik

Heh, saj je tudi moj smeško ponazarjal kanček ironije v mojem postu...ampak nikoli ne veš s kom imaš opravka, sicer pa mislim, da nas je večina tudi toliko pri pameti, da ne bi niti z roko, razčesnili betice nekomu ki nas je izsilil ali drugače sral po cesti, saj zna biti takšen izbruh čustev in jeze dolgoročno hudo draga zadeva...jajca in 190cm pa 120kil gor ali dol :)
Bi pa včasih znalo biti zadovoljujoče, vsaj tisti trenutek ko bi mu "dopovedoval" da ni za na cesto :laugh

Sej ga nebi po betici ... sprednjo sajbo bi mu usu pa vse lampe potolkel :laugh :laugh :laugh

Da se nebi z avtom matral ... bi vsaj moj ostal cel :ok2 Njemu bi dal pa kuponcek pa nej se j*** :metalc
LP Pirc
Prikaži več možnosti

Drifter
Drifter

BMW fanatik

• Uporabnik

To je že vse res, je pa tudi tako, da po nekaj kilometrih enostavno nimaš več živcev bit za takim:blackeye Ni čudno da je toliko nesreč, ko so pa taki na cesti...

Mislim da te vsi razumemo ki smo kdaj na cesti...ampak koliko si star...mislim da nas je tukaj veliko sredi dvajsetih ali poznih dvajsetih...pomisli koliko let in koliko kilometrov bomo še na cestah in koliko idiotov bomo srečevali...včasih si je resno bolje ruknit v radio CD z glasbo iz Easy Rider-ja in prestavit v peto, s 100 spustit na 90 in si zapet...Take a load of annie...:cool :laugh

Samo hudič ko je nekje meja, ko tudi kakemu hipiju živec potegne :-D

Prikaži več možnosti

Dark Funeral
Dark Funeral

Heathen

• Uporabnik

Mislim da te vsi razumemo ki smo kdaj na cesti...ampak koliko si star...mislim da nas je tukaj veliko sredi dvajsetih ali poznih dvajsetih...pomisli koliko let in koliko kilometrov bomo še na cestah in koliko idiotov bomo srečevali...včasih si je resno bolje ruknit v radio CD z glasbo iz Easy Rider-ja in prestavit v peto, s 100 spustit na 90 in si zapet...Take a load of annie...:cool :laugh

Samo hudič ko je nekje meja, ko tudi kakemu hipiju živec potegne :-D

ja in pole daš v radio aborted - Gratification Through Castration ali pa death - mutilation in ga nasekaš...............ampak boljše kot bejsbol ki bi blo dobro da bi pobral sabjo iz kofana eno tako pošteno ala satosari :-D in pole samo ..........:metalc

LP
Prikaži več možnosti

Jerry
Jerry
  • Uporabnik
  • Sporočil: 83 753
  • Avtomobil: WeedWacker 3000

Fantje oprostite, ampak kar se tice obracunavanja s tistimi ki na prehitevalnem pasu ovirajo promet ste zame se amaterji. Jaz sem iz tega predmeta ze zdavnaj doktoriral, kot dokaz pa si lahko preberete clanek na 60. strani revije Avto+Sport ki je izsla marca 2006 z mojo malenkostjo in E32 v glavni vlogi :-D

Kladivce kladivce na steni povej,

kateri najboljši mehanik v deželi je tej!

Prikaži več možnosti

vuko
vuko

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 756
  • Avtomobil: E30

Fantje oprostite, ampak kar se tice obracunavanja s tistimi ki na prehitevalnem pasu ovirajo promet ste zame se amaterji. Jaz sem iz tega predmeta ze zdavnaj doktoriral, kot dokaz pa si lahko preberete clanek na 60. strani revije Avto+Sport ki je izsla marca 2006 z mojo malenkostjo in E32 v glavni vlogi :-D

Mene pa to zanima, a se da poskenirano dobit!:ok2
Prikaži več možnosti

Jerry
Jerry
  • Uporabnik

Mene pa to zanima, a se da poskenirano dobit!:ok2

Jaz scannerja nimam, lahko kvecjemu posodim komu revijo za poskenirat... ce se da komu prit iskat do mene v Sisko :-D

Prikaži več možnosti

BMW-Power
BMW-Power

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 4 454

Jerry, a lohk na kratko poveš za kaj se gre v tem članku....ker pomoje je zlo zanimivo :obrvi :obrvi :hihi...
Objavljena slika
Prikaži več možnosti

joda
joda

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 33 772
  • Avtomobil: BMW E30 MT1

Hay!

...tole je naslovnica
Objavljena slika

...tole kazalo
Objavljena slika

...zdaj rabimo samo še članek:ok2 :-D

lp

joda
Objavljena slika
Prikaži več možnosti

Jerry
Jerry
  • Uporabnik

Jerry, a lohk na kratko povesˇ za kaj se gre v tem cˇlanku....ker pomoje je zlo zanimivo :obrvi :obrvi :hihi...

Zanimivo je vsekakor, o vsebini pa ne bom pisal ker v kratkem povzetku ne bi znal povedat tako dobro kot je to napisal avtor clanka... se boste morali kar potrudit in poskenirat ali od nekje izbrskat cel clanek :skrbast

Prikaži več možnosti

Dark Funeral
Dark Funeral

Heathen

• Uporabnik

mah sej mene danes ko se vračam iz faxa po želežniški v NG je tudi en pošteno presral..............on se postavi na cesto vozi 40, jst dam žmiguc da ja prehitim ( omejitev je 70) in ko sem že na popovici njegovega avta, da on žmiguc levo in zavije :eek ........:crazy :damn :fight :napaka ..............danes em ugotovu kako je fajn ABS :ok2

prokled sosed, ja ste prow razumli sosed...........:damn :damn :damn

LP
Prikaži več možnosti

-->
BMWslo je zasebna spletna stran in ni v povezavi s podjetjem BMW AG.
Obiščite uradno stran BMW Slovenija.
BMW je registrirana blagovna znamka podjetja BMW AG.
BMWslo.com © 2001-2023. Vse pravice pridržane.