Za 6k nisi dobil tak ohranjenega...
Vem da ne, to sem vzel kot neko izhodišče...
Vem da ne, to sem vzel kot neko izhodišče... |
Prikaži več možnosti
|
Če koga moti , da je limo, ima v tej barvi tudi lepega kupeja na voljo, viva Espana: https://www.autoscou...ml&utm_term=all |
Prikaži več možnosti
|
Ja, tudi po mojem raziskovanju ponudbe M-ov po Evropi, Španija mi se zdi kot pozicija kjer se še vedno lahko dobi ohranjenih, nizkokilometarskih in ne predragih M-ov. Vsak avto rabi individualen pregled, seveda, ampak to kaj je Veljo zalepil povezano, izgleda atraktivno. |
Prikaži več možnosti
|
od kje ti taka idea da je nizek dmv?
in to celo dvobarvni primerek, za zbiratelje |
Prikaži več možnosti
|
slike so tolk HDRjane, da nimajo nikakršne veze z dejanskimi slikami in primerkom. Je pač treba kontaktirat prodajalca za normalne fotke. |
Prikaži več možnosti
|
Mislil je napisat da je še normalen DMV, če bodo spremembe na tem področju bo DMV za takega m3 za ceno novega Clia.
If clothes make the man, then the engine definitely makes the car. By Larry Webster (Car and Driver)
|
Prikaži več možnosti
|
Dmv je ene 200 eur za m3, to pa res ni zdej veliko…
|
Prikaži več možnosti
|
Kak pa si to izračunal?
236kw, EURO2 in 267gr/km CO2 ima, to pride ven 2239€
HDR še samo poudari španski pain(t)job, zadnji odbijač, desni bok in cel desni stebriček so drugačne barve Urejal airmike, 23.05.2022, 12:07.
Make cars fun, not fast! Tatsuru Ichishima
|
Prikaži več možnosti
|
Ok zajebal sem, 2.300 pride. Sam to se vedno zdej ni deal braker, ce je avto dober….
|
Prikaži več možnosti
|
Sej za 10.000€ je bil vsak daleč od ohranjenega. |
Prikaži več možnosti
|
Ja no, potem pa od besed k dejanju! Pa ne pozabi poročat o izkušnji |
Prikaži več možnosti
|
Med bi in bom je kar razlika ![]() ![]()
|
Prikaži več možnosti
|
Ma raje vzameš 328i. |
Prikaži več možnosti
|
Bomo videli kak pa kaj bo. Tu je avto kupit še najmanjši problem. Problemi nastanejo ko ne moreš kaj sam pošraufat ker so mehaniki tak dragi da se jočeš zraven.
Kolegu so na golfu 1.5tsi menjali posodo hladilne tekočine in zadnje zavore pa je plačal 1600€....
|
Prikaži več možnosti
|
Vsi bi ampak, ampak,ampak,ampak,ampak,ampak...........
To je to kar se tega avta tiče! E36 M3 limuzina ni bil zaželjen niti ko je bil aktualen model sedaj pa še majn! Vse ostalo so pa izgovori med bi in bom |
Prikaži več možnosti
|
Vsi bi, sam nihce pa ne bo :-)
|
Prikaži več možnosti
|
A zdaj moram it na silo nek avto kupit samo zato ker sem nekaj na forum napisal. Umiri konje.
|
Prikaži več možnosti
|
Sej ne voziš avta na pooblaščeni servis. Ostali mehaniki, ki servisirajo bmw-je so pa ugodni. Samo v okolici Ljubljane jih je nekaj. |
Prikaži več možnosti
|
Ja samo jaz nisem v Sloveniji ![]()
|
Prikaži več možnosti
|
Kje pa sem jaz napisal da nekdo nekaj mora?
Z vsakim postom si bolj oddaljen od tvoje izjave da ti si tok nor da "bi" kupil limuzino namesto coupeja!! Ah shit no,spet je ta bi not Urejal prekov, 23.05.2022, 16:48. |
Prikaži več možnosti
|