Takole, na OZ je bila ideja, da bi imeli v klubu tudi kombinezona za artikel. Trenutno članarina žal ne pokrije stroškov nakupa, zato kombinezona ponujamo kot group buy preko kluba.
Spodaj je simbolična slika kombinezona. Simbolična zato, ker na njem ne bo toliko BMW znakov (vsaj eden manj), gor bo tudi napis Avto klub BMW Slovenija, bo pa v sivo-modri kombinaciji (ne taki kot je na sliki).
Velikosti so standardne: S, M, L,...
Cena za kombinezon je za člane kluba je 25€, za nečlane pa 30€ (cena še ni popolnoma določena - odvisno od števila naročil).
Napišite kakšen je interes za tole, če se sploh splača kaj naročat.
Če bo interes, potem se bo group buy izvedel tako, da boste interesenti morali prej nakazati denar za kombinezon, ker ga na veliko žalost ne moremo založiti.
Lep pozdrav!
Delovni kombinezoni BMW sedaj na voljo (stran 5)
Objavil
atteya
, 24.04.2007, 15:45
234 odgovorov v temi
Po žilah se mi pretaka BMW, pijte mi kri!
![]() |
Prikaži več možnosti
|
Bi bilo lepo videt kako izgleda kombinezon v takšni barvni kombinaciji kot se bo dejansko ponudil članom AK BMW Slovenija.
Pa tudi razporeditev napisov in logotipov bi bilo lepo videt oz. vedet. Jaz sem vsekakor zainteresiran. |
Prikaži več možnosti
|
V slikarju lahko obrneš sliki:-D Niko bo pa "sfotošopal" barve:ok
![]() ![]() E30 316i, E30 316i, E39 528i, E30 320is, E30 316, E30 316, E30 323i, E30 318iT, E30 316i, E32 735iA, E28 524td, E34 525iT, E39 523i, E34 525iXT |
Prikaži več možnosti
|
Jest ga 100000% vzamem enga ce ne celo 2:ok2
|
Prikaži več možnosti
|
če češ ti posodim akrile samo povej keri pantone rabiš, alpa samo daš ga v pralni stroj dodaš modro barvilo in sve skupi pobarvaš ![]() |
Prikaži več možnosti
|
Ja, res malo čudno zgleda. To je vbistvu tist refleksiven material, ki se ponoči tako dobro vidi. Razmišljam pa takole, da bi imel kombinezon to belo podlago narejeno malo drugače, spredaj bi imeli samo en logotip, ali celo samo logotip kluba, zadaj BMW znak ter morda napis. ![]() Jože, počivaj v miru. Hvala za vse. |
Prikaži več možnosti
|
Vzamem 3
|
Prikaži več možnosti
|
Vzamem 1
|
Prikaži več možnosti
|
@Nixxon in atteya: sledita načelu MANJ JE VEČ
![]() ![]() ![]() ![]() |
Prikaži več možnosti
|
Jaz tud vzamem enega! A v primeru da je slučajno prevelik ali pa premajhnem je možna zamenjava?
|
Prikaži več možnosti
|
Spredaj napis bmw klub... in bmw znak na žepu in zadaj bmw znak lahko še tud napis bmw klub...
|
Prikaži več možnosti
|
vzamem 1.
|
Prikaži več možnosti
|
Jaz bi tudi...
![]()
Član KOS
![]() Vozimo VSAJ po omejitvah, če po predpisih nočemo/moremo .... |
Prikaži več možnosti