Pozor, stacionarni radar
|
Prikaži več možnosti
|
Prvo je primorka, če se nemotim?
|
Prikaži več možnosti
|
Hvala ti. Mislim da bi bilo dobro narediti zemljevid SLO in označiti, kje so te novi radarji. Ker kmalu jih bo toliko in bi bil ta zemljevid veliko bolj uporaben kot ne vem xx slik.
|
Prikaži več možnosti
|
Ne morm vrjet kako nam policaji lažejo kao da radarji stojijo na tistih mestih, ki so izpostavljeni nesrečam... bla bla bla samo kje? Poglejte si kje stoji radar na zadnji sliki: NA KONCU PREGLEDNE RAVNINE! Zdej bi pa enga policajca prašu kje vid nevarni odsek na tej ravnini. Jao k mi grejo kar lasje pokonc. SAmo da colajo.
Rajš naj pijane voznike pa drogeraše za volanom linčajo ne pa tistih k bojo skromnih 20 al pa 30 km\h preveč vozil po avtocesti. |
Prikaži več možnosti
|
Aja pa hvala za slikce, sam dobr bi blo vedt kje točno stoji vsak.
Itak se bo pa spet razvila elektronska zadevca v stilu kobre, ki bo zmotilo detektor hitrosti tko da ne bo mogel ugotovit kolk vozimo:) Pa še ena misel: Ni tehnologije da se je nebi dalo prevarat! |
Prikaži več možnosti
|
hmmm...js sn slišu nekje da te na avtocesti ne šmirglajo dokler ne prekoračiš 160km/h je v tem kej resnice?
her eyes.....her eyes...perfection
![]() A BMW doesn't have problems, it has Character! |
Prikaži več možnosti
|
Še bolje pa kar koordinate za GPS ![]() |
Prikaži več možnosti
|
Upam da res ne:) Ker na teli AC proti Bledu sem dostikrat prekoračil hitrost, nevedoč da so tam radarji. Že čakam položnice in slikce na dom:laugh |
Prikaži več možnosti
|
Drugače je škatl več kot kamer tako da nikoli ne veš a je kamera notri ali ne.
|
Prikaži več možnosti
|
Hay!
Da se ne bote matral http://admin.burda.s...cestah/radarji/ lp joda P.S. Pa še bonus, MOBILNI RADARJI http://www.policija....tem-Provida.pdf ![]() |
Prikaži več možnosti
|
Dolenjci so pa precej "nerazviti"!
![]() |
Prikaži več možnosti
|
Hay! Ja tam je že hlapov v zraku 0,5 ![]() lp joda ![]() |
Prikaži več možnosti
|
Provide mogoče, ja, ker jih upravljajo ljudje. Tele škatle pa definitivno ne, ker so na avtomatiki, čim zazna preveliko hitrost aktivira sistem in si pečen. To our friends and loved ones, no longer with us. |
Prikaži več možnosti
|
o joj, upam samo da še ne delajo ravno v soboto sem 160 vozil proti jesenicam in nazaj
![]() |
Prikaži več možnosti
|
So najbolj razviti! Zakaj? Ker se tudi Volvo vozi po dolenjskem - mene je ustavil pri Otočcu, je šel pa potem še naprej proti meji:ok A ni bilo rečeno, da je Alfa že pokojna?? Aja pa mislim, da imajo štajerci še enega Accorda - ali pa ima le drugo registrsko kot tukaj. Pa pri Superbu je zanimiva moč ![]() |
Prikaži več možnosti
|
Pokojna je GTA, če se ne motim. Je pa res da tudi ta sestavek ni čisto nov. Mislim da imajo sedaj tudi nekaj Octavij karavan, take sivo-zelene barve, 4x4.
To our friends and loved ones, no longer with us. |
Prikaži več možnosti
|
Sem opazil, da je tale 2.5 V6:crazyGTA so imeli zadnji trebanci, pri katerih je dočakala dokončno slovo, mislim, da so jo imeli na koncu vsak teden na servisu:laugh |
Prikaži več možnosti
|
Ja, baje so delal generalko na motorju skor večkrat kot oljni servis (ni komentar na kvaliteto Alfe, da se ne bo kdo usajal).
![]() To our friends and loved ones, no longer with us. |
Prikaži več možnosti
|
V prilogi je seznam radarjev in tudi omejitev hitrosti na posameznem odseku kjer je postavljen radar:ok
Pripete datoteke |
Prikaži več možnosti
|
Nevem, če je tole res vse, potem lahko kar pričakujem kakšno položnico na dom.
A se ni enkrat govorilo, da mora bit pred radarjem nujno tabla, ki opozarja na le tega, čeprav ni ravno logično to zame:confused ![]() |
Prikaži več možnosti
|