Saj Joda vedno daje gratis nasvete
Verjetno ti je počil meniskus, sedaj se ti je pa naredila cista v kolenu.
Najbolje ortopedu da ti naredi mr potem pa zdravljenje, če pa ne zaleže pa artroskopija.
Verjetno ti je počil meniskus, sedaj se ti je pa naredila cista v kolenu. Najbolje ortopedu da ti naredi mr potem pa zdravljenje, če pa ne zaleže pa artroskopija. |
Prikaži več možnosti
|
Sem imel podobno, cista z vodo pod kolenom, so mi odprli in imam kar nekaj šivov. Lahko pa počakaš, nekaterim izgine, tudi sam nekajkrat nisem šel na punktiranje kolen, ker je prvič in drugič bolelo kot 100 vragov in čez čas je bula izginila.
|
Prikaži več možnosti
|
Brane, ne zezaj se, za motor rabiš delujoče koleno.
|
Prikaži več možnosti
|
Sej je desno. Bremzam pa itak z sprednjo bremzo ![]() Bom do ponedeljka počakal, pa ce nebo zginlo ter prenehalo bolet, bom šel h dohtarju.
Arbeit und disziplin:
![]() |
Prikaži več možnosti
|
A k polosovina na bavarcu poči tudi pocakas en teden, da se morda sestavi sama nazaj ali odpres autodoc in narocis novo? Samo vprasam
![]() |
Prikaži več možnosti
|
Jest priporočam za recovery en tek čez drn in strn, vsaj 300 višincev... če ne bo boljš bo sigurno slabš. |
Prikaži več možnosti
|
Nevem, ze eno leto nimam več bavarca, pa sem pozabil kako poteka.
Arbeit und disziplin:
![]() |
Prikaži več možnosti
|
Lepo ti je povedal - na autodocu poišč novo koleno. |
Prikaži več možnosti
|
|
Prikaži več možnosti
|
Ne znam uporabljat autodoca in podobnih strani. Btw, koleno se je zrihtalo samo od sebe. To je selfhealing ability at its finest.
Arbeit und disziplin:
![]() |
Prikaži več možnosti
|
Je mal predrag za povprecnega slovenca plus mehanika moras najde tapravga. Titan.
![]() Tam po 25., 30. letu se telo neha obnavljati tako, da si dal sedaj samo radio malo bolj naglas ![]() |
Prikaži več možnosti
|
To pa lahko potrdim, meni se vidi da nisem obnovljen.
The Truth is Out There
|
Prikaži več možnosti
|
Sej na avtu tud olje menjavaš ali ne? V telo pa vlivaš kolagen. |
Prikaži več možnosti
|
A ne dela celo Akrapovic neke te zadeve za medicino? |
Prikaži več možnosti
|
iz prakse, 40 bom letos, bivši košarkaš, 2 metra,.. glukozamin sem frezal 2 mesca (mal boljšo robo) in je zvok mečkanja plastenke izginil med upogibanjem kolena. |
Prikaži več možnosti
|
Kaj je to glukozamin?
Arbeit und disziplin:
![]() |
Prikaži več možnosti
|
msm, hmb, glukozamin, zadeve, ki pomagajo. Predvsem pa MSM.
Opozorilo: Analiza, ki je zgoraj opisana je izkljucno mnenje avtorja in v nikakrsni smeri ni investicijski nasvet, ampak je namenjeno informiranju in izobrazevanju o delovanju posameznih pravnih subjektih na financnih trgih. Vsaka odlocitev o nakupu ali prodaji posameznega financnega instrumenta je v izkljucnu domeni lastnika/prodajalca ali kupca financnega instrumenta. |
Prikaži več možnosti
|
katerga pa jemlješ, če ni skrivnost? jst večinoma jemljem flexiforce po 2-3 mesece 1 do 2 x na leto. |
Prikaži več možnosti
|
Pa vadba seveda ![]()
Make cars fun, not fast! Tatsuru Ichishima
|
Prikaži več možnosti
|