Poštenjak, davkoplačevalec
Javna uprava takšnih ne mara.
Ker morajo še več delati zaradi njega.
Kriminalci si ne zaslužijo nobene novice v medijih.
Zakaj imamo potem prenose iz parlamenta?
Javna uprava takšnih ne mara. Ker morajo še več delati zaradi njega.
Zakaj imamo potem prenose iz parlamenta? |
Prikaži več možnosti
|
https://lm.facebook....RC1Dipijr7oGwvA
Zelo žalostno, te zabave so že prerasle v tekmovanja s starši. Sicer se to in podobno lahko tudi doma zgodi.
The M3 Coupe. You’ll never look back!
Get In, Sit Down, Shut Up, Hold On! M3 goes on!! |
Prikaži več možnosti
|
Mančić ja, sva skupaj trenirala nogomet. So mu že po prvem napadu svetovali naj se odseli iz Slo in potuhne pa ni poslušal. Tud Božič Danijela, k so ga v gozdu fentali, je pa hodil z mano v zdravstveno šolo... matr z preveč dilerji in kriminalci sem se družil, dobr da sem šel iz obljubljene dežele Urejal jocker, 23.01.2023, 09:47. |
Prikaži več možnosti
|
Hahah jaz tut poznam par takih iz srednje šole, samo so bolj small time |
Prikaži več možnosti
|
Ja saj na začetku je bilo tako, samo potem nevem kaj jih zjebe, pohlep ali kaj... podzemlje ne pozabi |
Prikaži več možnosti
|
Pomota.
Urejal perobmw, 23.01.2023, 10:13.
The M3 Coupe. You’ll never look back!
Get In, Sit Down, Shut Up, Hold On! M3 goes on!! |
Prikaži več možnosti
|
Aaa, to je bilo v petek. Sem ravno iz službe odhajal ko so policisti na kup letel od vsepovsod. ![]() Jože, počivaj v miru. Hvala za vse. |
Prikaži več možnosti
|
Pismo, pa ravno sem se mislil karierno preusmerit v dobavo in distribucijo opojnih substanc... ma preveč rizičen posel. Ostajam pri lesu.
Ce kdo rabi kako kilo lesnega prahu, pa lahko zrihtam ![]()
Arbeit und disziplin:
![]() |
Prikaži več možnosti
|
Brane, saj nepredelan tobak in konoplja sta zalo podobni lesu, če od blizu pogledaš ... Don't drive faster than your angel can fly...¯\_(ツ)_/¯ |
Prikaži več možnosti
|
Ma klinc, je treba zalivat ![]()
Arbeit und disziplin:
![]() |
Prikaži več možnosti
|
https://www.24ur.com...doval-roko.html
Zvenel bo nesramno,sam kater je ta mozak da mu dam za pivo……3,2,1…. kaj se boste uzigal |
Prikaži več možnosti
|
tocno tako, kot kaze se bo kaj premaknilo le na grob nacin..
Zalostno, da je "potrebnen" tak nivo... |
Prikaži več možnosti
|
Ne mislim se kregat sam bi rad slišu tvoj argument zakaj se ti zdi car pa bi mu dal za pir.
Ker fizično nad nekoga ker ti je reku da bo treba mal počakat zato ker je glih menjava smene je primitivno. A pol lah js naslednjič kelnarco na gobec ker bom mogu mal počakat da mi pir prnese ob menjavi smene? Al pa če se zmoti tista ko na novo pride pa pozabi kaj more prnest.
Retardirano razmišljanje, sori. Ti maš ženo in malega otroka, bi isto odreagiru če en tvojo udari ker ni opravla svojga dela dovolj hitro? |
Prikaži več možnosti
|
Pa sej tomze je nas forumaski rambo. On bi povsod lomu nosove pa metu bombe. Se nisi navajen?
![]() |
Prikaži več možnosti
|
Ni bil en čas nek predelan kaj pa vem kaj za en avto že.. Seat Leon, zelen? ko je tip storil samomor, pa ko so ga prodajali, so še vedno bili madeži krvi na slikah When life speeds by... downshift. |
Prikaži več možnosti
|
Hehe dami to bi ti rad metal,sploh na ruse,ampak pustmo to…v casu korone kaj so delal doktorju,vec al manj po jajcih se praskal pa glumili…evo iz prve roke je mel mozak operacijo naroceno ob 7h zjutri,prisel doktor ob 9:30 ker prej ni mogel,je mel privat delo…tko da….
|
Prikaži več možnosti
|
Ker car moras biti, da se spravljas na tehnike in sestre. Tomze zmenta se rambota in pejta v parlament lomiti nosove, k jedru problema.
|
Prikaži več možnosti
|
Pa zraven tako hudo bolan da ne uspeš mal počakat da te pregledajo. No po tem ko pa enga na gobec si pa čudežno ozdravljen in lah spizdiš.
Kako so praskali po jajcah zravn je pa zamudu ker je prej še privat delu, a ni to oksimoron? |
Prikaži več možnosti
|
Človek se bori za pravice pacientov. Šamar bolj zaleže kot protest.
The Truth is Out There
|
Prikaži več možnosti
|
Po sistemu - nemoj silom, uzmi čekić ... Don't drive faster than your angel can fly...¯\_(ツ)_/¯ |
Prikaži več možnosti
|