Kronika
Res je, da dosti stvari ne pride v javnost. Ampak enako velja za interne tezave v policiji. Koliko je samo notranjih preiskav zaradi malomarnosti policajev, ki pridejo na dan vecinoma na sodiscih. Takrat, ko dokazi ne veljajo ali pa celo sodba pade. O dolocenih stvareh se poroca, dosti pa ostane skrito oz ne priide v jasvnost.
|
Prikaži več možnosti
|
Pa sej to ni nic takega pri tako veliki "firmi". Vse vecje zadeve pa tko novinarji zvohajo in se vejo
Nevem kaj ma to veze z samim delom oz takim posnetkom - tip ni ustavil in so ga ustavljali. V italiji bi mel ze en saržer spraznjen v avto. Kako naj policija sploh funkcionira ce se je ne uposteva niti pri jebeni kontroli prometa? Vsi znate rect sam radar radar. Ma vozte po onejitvi, kurc vas gleda, ce ste prehitri placite pa ne jamrejte
.... c u o r e s p o r t i v o ....
|
Prikaži več možnosti
|
Ma ti zdaj mesas hruske pa jabolka. O kakem radarju pises? Radarji so se najmanjsi problem. Za taksne prekrske se bunijo samo pijancki, ki ponavadi se zraven prehitre voznje napihajo. Ampak delo policije ni samo merjenje hitrosti in alkotestiranje. Sicer pa marsikateri policaj niti vozit ne zna, da kaj druga sploh ne vlecemo v debato.
|
Prikaži več možnosti
|
Beri posta avtorja pred tabo...
|
Prikaži več možnosti
|
Sem ju prebral. Kaj naj to komentiram?? Se pa take stvari dogajajo na dnevni bazi. No ne prevrne se vedno avto na streho
![]() |
Prikaži več možnosti
|
Policist in resevalec ba nujni voznji ne dobita kazni za krsenje cppja - osnove cppja anybody?
Kazen dobita v primeru prometne nesrece, za katero se ugotovi, da sta povzrocitelja
|
Prikaži več možnosti
|
Je bila nedolgo nazaj debata o tem po TV, resevalno vozilo je na nujni voznji naletelo na stacionarni radar mislil da in je resevalec, ki je vozil, dobil kazen. Tudi, ce povzroci prometno nesreco na nujni voznji, je kazen nesmiselen ukrep. Moje mnenje pac..
|
Prikaži več možnosti
|
Ja, seveda je nesmiselen in necloveski ukrep.
|
Prikaži več možnosti
|
Si gledal do konca? Stacionarni radar pošilja kazni vozilom na nujni vožnji, ti pa napišejo pritožbo in se kazen razveljavi, ker vozila na nujni vožnji lahko prekoracijo hitrost. Težava je v tem, da je radar butast in ne loči med vozili na nujni vožnji in tistimi, ki niso, zato morajo reševalci napisati par sto pritožb letno. To je seveda idiotizem, ampak ne pomeni, da so kaznovani za prekoračitev hitrosti na nujni vožnji. |
Prikaži več možnosti
|
Dejstvo je, da imas tako prepotentne kot tudi korektne policiste.
Edina resitev je, da cimbolj vozimo po cpp, imamo brezhibna vozila in se poskusimo pozret svoj ponos in se obnasat vljudno. Vse zivo sem ze počel. Se kregal (upraviceno), ce sem bil kriv sem priznal, govoril, da mi ne more napisat toliksne kazni, da je jaz nebi bil zmožen plačat itd itd. Pa na koncu sem vedno potegnil kratko. Sedaj se ob kontroli raje lepo vedem, nazadnje sem se z dvema celo zapletel v pogovor in smo potem ob polnoci se skupaj cigarete prižgali, in debato o bmwjih uzgali. ![]() Nima se smisla vzigat, na koncu samo živci in denarnica trpi.
Arbeit und disziplin:
![]() |
Prikaži več možnosti
|
Meni je samo smešno, da bi eni raje videli, da neprilagojenim in kriminalcem zrastejo krila (generalno), kot da se najde posamezen policaj, ki si svoja pooblastila po svoje razlaga. S tem, da za slednjega obstajajo nadzori, za prve pa ne, če se jih policija ne sme dotakniti.
Kot je @Brane napisal - če se do policajev vedeš vljudno, potem z njimi nimaš problema. Če si pa aroganten, potem pa dobiš navadno enako porcijo nazaj.
I love fast cars... and to go too fast in them.
![]() |
Prikaži več možnosti
|
Mislim, da bo takole popravljena trditev ravnotako drzala v 99% (tisti 1% je rezerviran za bedake, ki pac nima veze v katero grupo spadajo - policist/tujec/gost/gostitelj/Hrvat-ta je sloh popularna med slovenci). |
Prikaži več možnosti
|
Heh, hrvati so pac extra tema. Nima veze a si slovenc, madzar al pa bosanc v njihovem primeru
|
Prikaži več možnosti
|
Jaz do zdaj nisem imel težav niti z enim Hrvatom... Niti s policaji. Vsi normalni.
|
Prikaži več možnosti
|
Jaz pa s kupom hrvatov na morju. Kamp, plaza, mesto, vsepovsod
Pa ponavad ko smo dol s familijo. Pa smo normalni nekonfliktni mirni ljudje.
|
Prikaži več možnosti
|
Jst mam na morju tezave samo s turisti. Ugani od kod je večina...
Urejal damirkos1, 12.11.2019, 20:13.
Boobs is back!
|
Prikaži več možnosti
|
Naduti so samo lublančani. To vidim, ko sem v svojem apartamaju na Krku. Če je kje problem in kdo glasen, je iz Ljubljanje. |
Prikaži več možnosti
|
Celo moje otroštvo smo hodili v kampe na Hrvaškem. Nikoli težav. |
Prikaži več možnosti
|
Najbolj čudna situacija s policaji, ki sem jo imel je bila, da mi je z meglajtko svetil v oči, ker je želel preveriti, če imam leče |
Prikaži več možnosti
|