Nič novega, zadnje čase je evidentno, da nam zamolčijo mnogo stvari, ki niso glih "zdravju primerne". To niti ni samo Slovenija, to je novodobna demokracija, ameriška populacija, ki to izvaja nad svojim narodom že desetletja. Zdaj je prišlo k nam, žal.
Slučajno, recimo na ravni bla bla bla, pa vendar, mi je razlagal nekdo zaupanja vreden, kako nek dobavitelj iz Kranja pokupi neke male količine mesa od domačinov, za papirje, sicer pa na veliko uvaža meso iz Poljske za naše vrtce šole in podobno.
Pa se vprašaš, kaj delajo naši vladni organi, ker, da to že skoraj vsi vedo, razen njih, je smešno, morda so pa podmazani ?
Ne more prevzet ker je not bivsi najemnik ki noce ven… zdej mamo tozbo na izselitev najemnika ze 2 leti
Ja mene so nekoč tudi tako hecali, pa ne plačevali ne vode ne elektrike in ja dobavitelj, kao ne sme odklopiti, jaz sem pa itak, kot lastnik solidarni porok za stroške.
No z grožnjami in dopisi, da morajo takoj odklopiti elektriko in, da ne plačam niti eura več za njih, če takoj ne odklopijo, so le nekako odklopili.
Sicer je to bilo 20 let nazaj, jasno so pa "podgane" potem takoj zapustile objekt.