Slovenska kronika
If clothes make the man, then the engine definitely makes the car. By Larry Webster (Car and Driver)
|
Prikaži več možnosti
|
A to dejansko piše oko sokolovo na avtu? :D |
Prikaži več možnosti
|
A se je vračal z morja da je bil v kratkih hlačah ? |
Prikaži več možnosti
|
Tale ga pa je kvalitetno odlomu. 10/10 za trud. |
Prikaži več možnosti
|
Sem imel kar prav, ko sem posumil na droge. Kladivce kladivce na steni povej, kateri najboljši mehanik v deželi je tej! |
Prikaži več možnosti
|
Ja pise. Pri nas pa 100 redarjev pes po mestu gleda ce mas listek. Dobr so nas nascali srbi tle. |
Prikaži več možnosti
|
Oni itak dobijo trde ko vidjo kitajski social credit sistem. Imajo plan cel Beograd nasrat s kamerami (al so ga pa že), da bo vse pod nadzorom, kot imajo kitajci ... pa angleži v Londonu. To our friends and loved ones, no longer with us. |
Prikaži več možnosti
|
Na Spin112 je tole pisalo: Ob 8.16 sta v naselju Boharina, občina Zreče, trčili osebno in tovorno vozilo. Gasilci PGD Zreče so zavarovali kraj dogodka, odklopili akumulatorja, nevtralizirali iztekle motore tekočine in nudili pomoč reševalcem NMP pri reanimaciji in prenosu poškodovanega voznika osebnega vozila, katerga so vmes tudi iskali, ker je zapustil lokacijo dogodka. Reševalci so ga prepeljali v SB Celje. As the darkness falls and Arabia calls, One man spreads his wings, as the battle begins |
Prikaži več možnosti
|
Hvala bogu!
Pa ne samo oni, naš Leon tudi. Kladivce kladivce na steni povej, kateri najboljši mehanik v deželi je tej! |
Prikaži več možnosti
|
Danes je obletnica medijskega umora ravnatelja iz Maribora.
https://old.delo.si/...ajo-mar-ne.html
https://www.had.si/b...storil-samomor/ |
Prikaži več možnosti
|
Danes imata dva razreda smrkcev informativni dan na mostu cez ac pri povodju, smarna gora... Ptav smesni sobv rumenih odsevnikih, kot uni otroci iz vrtca. Pa tri kontrole v 20km sihta sem imel. Cigoti pa nekaznovani cez mejo hodijo
Urejal jjjernej, 29.11.2023, 11:53. |
Prikaži več možnosti
|
Naj bi voznik šel po karambolu v bližnji gozd si prerezat žile |
Prikaži več možnosti
|