Skoči na vsebino

Slovenska kronika

* * * - - 17 glasov

• Prijavi se za objavo odgovora
25113 odgovorov v temi
coffa06
coffa06

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 2 184

Jp. Tako je. Pol ima pa v skupini še otroka s sladkorno, eden ima napravo na sebi in more skiz gledat in pazit na inzulin, drugi nima naprave mu mora pa vse vagat in injekcije devat, tretji ima neko obliko epilepsije….
S tem, da so ji zadnjic prišli merit hrupv igralnici in so namerili 109db, to je več kot hrup reaktivnega letala ko vzleta in to je neprekinjeno cel šiht. Jaz se sesujem. Jaz za 5 jurjev ne bi opravljal tega poklica. Ni šanc.
Prikaži več možnosti

branevrankar
branevrankar

Tischlermeister

• Uporabnik
  • Sporočil: 19 839
  • Avtomobil: Bmw

Jp. Tako je. Pol ima pa v skupini še otroka s sladkorno, eden ima napravo na sebi in more skiz gledat in pazit na inzulin, drugi nima naprave mu mora pa vse vagat in injekcije devat, tretji ima neko obliko epilepsije….
S tem, da so ji zadnjic prišli merit hrupv igralnici in so namerili 109db, to je več kot hrup reaktivnega letala ko vzleta in to je neprekinjeno cel šiht. Jaz se sesujem. Jaz za 5 jurjev ne bi opravljal tega poklica. Ni šanc.

Jaz tudi nimam zivcev za to. Je pa cedalje težje z ljudmi delat tudi na splošno.
Arbeit und disziplin::cool
Prikaži več možnosti
    • Nixxon, Jerry, gusti4u in 6 ostalim je všeč

Falko
Falko

BMW ljubitelj

• Uporabnik
  • Sporočil: 1 892

Jaz tudi nimam zivcev za to. Je pa cedalje težje z ljudmi delat tudi na splošno.

drži, vedno težje...

vedno pogosteje se sprašujem, kako ta ljudje sploh preživijo - nepismenost, neumni, aroganca...

je pa tudi to res, da neumnemu ne moreš nič razložiti/dopovedati, je v svojem sveti, širine itaq ne vidi, drugega pogleda ne razume..

In včasih v isto skupino pašejo tisti, ki imajo veliko denarja, kateri vse ostale gledajo arogantno in z viška

Prikaži več možnosti

MajoR
MajoR

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 9 841
  • Avtomobil: E39 X2 = 14 Zyl.

Fantje to je razlog vsesplošne melankolije ki vlada. Druga stvar je da vsak gleda svoja posla in nas ne briga kar se dogaja okoli nas. Ta distanca ki jo ustvarjajo mobilni telefoni ni normalna in bo privedlo do vse večjih psihičnih težav odraslih in otrok.
Objavljena slika
Prikaži več možnosti
    • Nixxon, branevrankar, mic70 in 2 ostalim je všeč

Mr.Fritz
Mr.Fritz

Začetnik

• Uporabnik
  • Sporočil: 2 427

Uvajat je začel disciplino, ki jo konec koncev dijaki oz učenci v tem času še kako potrebujejo. Pol staršev je bilo za njegov način vodenja, polovica pač ne. Nekaterim je prišel na žulj, ker so določeni "sončki" bili sankcionirani in so seveda starši prišli na šolo narediti red. Ker pač dandanes učitelj, policist in še kdo.... nima nobene besede, avtoritete. Potem so šli starši angelčkov na vse in nič in izbrskali vso zgodovino tega možakarja. In ja, baje je imel določene anomalije na prejšnji šoli. Vglavnem, nič dobrega se nam ne piše, ker so določeni starši prevzeli vse možne funkcije v šolstvu. Sicer pa se seveda te egocentrični starši ne zavedajo, da njihovi t.i. sončki postajajo razvajana gamat, brez odgovornosti in normalne socialne prihodnosti. 

Zato so tudi mediji ratali ološ, ker ne poročajo tako kot je. Recimo prejšnja Tarča, ko so govorili o tisti kokošji kmetiji, nikjer se ni videlo kera farma je to.

Žena je iz foha in se ne morem načudit kako pere ene starše. V bistvu, ko mi kaj razlaga, ji povem, da imam kar dovolj in naj ne razlaga dalje, ker me včasih prime, da bi šel kateremu pozvonit. Nekateri starši nezavedno psihično uničujejo svoje otroke. Imaš take, ki jim je otrok zadnja skrb, imaš pa take, ki bi svoje otroke najraje opremili s kamerami, senzorji, airbagi, ni da ni. Otrok mora past s stola, v lužo, mora mu kos kruha past na tla, mora se zaletet v vrata, se opect, preškrnit prst,… saj le tako bi razvil motoriko gibanja, če ne je ne more in moje mnenje je, da delamo invalide iz otrok. Nekateri otroci so prav obremenjeni s tem, da ne bo slučajno narobe stopil in s tem, da so pod nadzorom vsako minuto dneva. Najraje bi jih kar v kletki okol po svetu vlačili. Poznam 14 let staro punco, ki ima resne psihične težave zaradi tega. Pretiravanje staršev, učinek pa na koncu ravno nasproten od želenega. In ravno ti starši potem davijo vzgojno izobraževalni sektor, ker mislijo, da se mora cel svet okrog njih vrtet. Ko meni kateri od otrok pride potožit, mu samo rečem, da hočem še drugo plat zgodbe slišat.

Ja, starši so krivi za vse. Ker ni nobenih posledic za otroke. Samo moliš lahko, da bo otrok v neki normalni skupini.

Prikaži več možnosti
    • Nixxon in anita_a uporabnikom je všeč to sporočilo

krneki328
krneki328

Novinec

• Uporabnik
  • Sporočil: 1 754

20250121_131729.jpg
Prikaži več možnosti

sssimon
sssimon

BMWslo.comoholik

• Uporabnik
  • Sporočil: 4 223
  • Avtomobil: Sort of a BMW

Kakšno sranje v premogovniku... ne moreš si predstavljat kako huda smrt je to. Verjetno se pričakuje še dve žrtvi.

Prikaži več možnosti

mic70
mic70

Začetnik

• Uporabnik
  • Sporočil: 1 609
  • Avtomobil: BMW E39

Kakšno sranje v premogovniku... ne moreš si predstavljat kako huda smrt je to. Verjetno se pričakuje še dve žrtvi.

Skoraj sigurno...ni šans da preživita to..poznam razmere..
Prikaži več možnosti

sssimon
sssimon

BMWslo.comoholik

• Uporabnik
  • Sporočil: 4 223
  • Avtomobil: Sort of a BMW

Groza, pri vsej tehniki ne morejo predvidet tega, oz. videt neko sestavo, da se lahko to prepreči.

Prikaži več možnosti

bojan.u
bojan.u

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 4 157
  • Avtomobil: BMW F07 GT 535d

Jezero je zgoraj...

Prikaži več možnosti

mic70
mic70

Začetnik

• Uporabnik

Groza, pri vsej tehniki ne morejo predvidet tega, oz. videt neko sestavo, da se lahko to prepreči.

Ne gre...to ti je kot napovedat potres...
Prikaži več možnosti
    • Nixxon je všeč

jjjernej
jjjernej

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 6 396

Kaj pa un gnoj od g dela, zakaj se morajo vedno kurci politiki kazati, ker je ocitno, da jih en kura.c briga za koga drugega kot lasten trebuh. Da imam svojce tam jih lastnorocno nagonim nekam, da jih ni sram gnoji
Prikaži več možnosti
    • -DIN-, Milan P, blackberet in 5 ostalim je všeč

mic70
mic70

Začetnik

• Uporabnik

Kaj pa un gnoj od g dela, zakaj se morajo vedno kurci politiki kazati, ker je ocitno, da jih en kura.c briga za koga drugega kot lasten trebuh. Da imam svojce tam jih lastnorocno nagonim nekam, da jih ni sram gnoji

Kaj delajo..sočustvujejo..nabirajo pike...obljubljajo..
Jaz sem jim rekel "pogrebci TEŠ-a in rudnika.
Prikaži več možnosti
    • Nixxon, nexus in dnjehen uporabnikom je všeč to sporočilo

tomze
tomze

BMW ljubitelj

• Uporabnik
  • Sporočil: 7 174
  • Avtomobil: bmw

https://www.instagra...GJ0djU5OW9uOQ==

spet spici kdo pa drug

Prikaži več možnosti
    • Maticb je všeč

dnjehen
dnjehen
  • Uporabnik
  • Sporočil: 5 506
  • Avtomobil: Fiesta ST

Niso preživeli. Tut če bi mulj in vodo preživel te metan pokonča.

Dol so nehumane razmere. En izmed mojih najbolših frendov dela v jami in je bil dopoldanska smena tisti dan na tej liniji. Kake stvari je dans razlagu... Bom sam reku da tisti ki so preživeli ne bojo psihično nikol več isti.

Delajo jamski reševalci 24ur na dan, brez prestanka. Vsi se borijo čimprej do ostalih dveh prebit. Je pa še vedno nevarno plus na roke morjo kopat.

Vso spoštovanje do knapov, js priznam da nism sposobn tega delat. Karkoli dobijo so premalo plačani.

Sam ko vidim kako eni izkoriščajo to tragedijo za nabiranje političnih točk bi kr po jodino vse na goli otok. Proklete pijavke smrdljive. Pa ne mislim sam teh iz vlade, tut par lokalnih smrduhov bi blo treba nalomit.
Prikaži več možnosti

coffa06
coffa06

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 2 184

Točno to sem jaz prej pri poročilih rekel. Prekleti smrdljivci. S polno ritjo se hodijo nastavljat pred kamere. Smrad od smrada. Vsakemu bi fuk..il štifle pa kramp pred nos pa marš v jamo reševat, če tako sočustvuješ. Golazen. Ona ku..a siva škilasta je pa že grd tako, da me zmrazi, ko ga samo vidim. Na obrazu se mu vidi kako žleht je. Niso vredni trajekta za goli otok. Marš v jamo pa samo jih zakopat.
Prikaži več možnosti
    • -DIN-, sash, primitivnež in 3 ostalim je všeč

dnjehen
dnjehen
  • Uporabnik
  • Sporočil: 5 506
  • Avtomobil: Fiesta ST

Niso vredni trajekta za goli otok.

Če bi blo po moje bi plavali do tja.
Prikaži več možnosti
    • coffa06 je všeč

joda
joda

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 35 094
  • Avtomobil: BMW E30 MT1

Hay!

Sam ko vidim kako eni izkoriščajo to tragedijo za nabiranje političnih točk bi kr po jodino vse na goli otok. Proklete pijavke smrdljive. Pa ne mislim sam teh iz vlade, tut par lokalnih smrduhov bi blo treba nalomit.

No saj pičasi bo kdo kako stvar razumel.

Glede na to da izhajam iz knapovski revirjev (ok moji so bili najvišje gor , ampak so ravno tako hodili vsake toliko v jamo) bi jaz vsakega ki ste od smrduhov pojavi ob taki nesreči in dtužinsm ne zagotovi in obljubi najmanj vso šolanje za vse otroke do konca fakultete gratis z vsemi pripadajočimi stroški zraven, ter vdovi vsak mesec 700€ rente dokler najmlajši otrok ne dopolni 25 let. Ko gre v penzijo pa penzija po možu, kot če bi oddelal vso delovno dobo.

V nasprotnem primeru jih vse pošlje delat v migrantski center za 14 dni, potem jim na dom pišljem 3 migrante za en mesec, potem pa lahko izbirajo. Dve leti Doba, al 6 mesecev skale.

Lp

joda
Objavljena slika
Prikaži več možnosti
    • perobmw in jjjernej uporabnikom je všeč to sporočilo

mic70
mic70

Začetnik

• Uporabnik

No,našli še drugega rudarja..žal mrtvega..
Prikaži več možnosti

mic70
mic70

Začetnik

• Uporabnik

..in tudi tretjega.
Prikaži več možnosti

-->
BMWslo je zasebna spletna stran in ni v povezavi s podjetjem BMW AG.
Obiščite uradno stran BMW Slovenija.
BMW je registrirana blagovna znamka podjetja BMW AG.
BMWslo.com © 2001-2023. Vse pravice pridržane.