Skoči na vsebino

Slovenska kronika

* * * - - 17 glasov

• Prijavi se za objavo odgovora
25084 odgovorov v temi
coffa06
coffa06

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 2 178

Jp. Tako je. Pol ima pa v skupini še otroka s sladkorno, eden ima napravo na sebi in more skiz gledat in pazit na inzulin, drugi nima naprave mu mora pa vse vagat in injekcije devat, tretji ima neko obliko epilepsije….
S tem, da so ji zadnjic prišli merit hrupv igralnici in so namerili 109db, to je več kot hrup reaktivnega letala ko vzleta in to je neprekinjeno cel šiht. Jaz se sesujem. Jaz za 5 jurjev ne bi opravljal tega poklica. Ni šanc.
Prikaži več možnosti
    • Nixxon, sash in branevrankar uporabnikom je všeč to sporočilo

branevrankar
branevrankar

Tischlermeister

• Uporabnik
  • Sporočil: 19 799
  • Avtomobil: Bmw

Jp. Tako je. Pol ima pa v skupini še otroka s sladkorno, eden ima napravo na sebi in more skiz gledat in pazit na inzulin, drugi nima naprave mu mora pa vse vagat in injekcije devat, tretji ima neko obliko epilepsije….
S tem, da so ji zadnjic prišli merit hrupv igralnici in so namerili 109db, to je več kot hrup reaktivnega letala ko vzleta in to je neprekinjeno cel šiht. Jaz se sesujem. Jaz za 5 jurjev ne bi opravljal tega poklica. Ni šanc.

Jaz tudi nimam zivcev za to. Je pa cedalje težje z ljudmi delat tudi na splošno.
Arbeit und disziplin::cool
Prikaži več možnosti

Falko
Falko

BMW ljubitelj

• Uporabnik
  • Sporočil: 1 857

Jaz tudi nimam zivcev za to. Je pa cedalje težje z ljudmi delat tudi na splošno.

drži, vedno težje...

vedno pogosteje se sprašujem, kako ta ljudje sploh preživijo - nepismenost, neumni, aroganca...

je pa tudi to res, da neumnemu ne moreš nič razložiti/dopovedati, je v svojem sveti, širine itaq ne vidi, drugega pogleda ne razume..

In včasih v isto skupino pašejo tisti, ki imajo veliko denarja, kateri vse ostale gledajo arogantno in z viška

Prikaži več možnosti

MajoR
MajoR

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 9 792
  • Avtomobil: E39 X2 = 14 Zyl.

Fantje to je razlog vsesplošne melankolije ki vlada. Druga stvar je da vsak gleda svoja posla in nas ne briga kar se dogaja okoli nas. Ta distanca ki jo ustvarjajo mobilni telefoni ni normalna in bo privedlo do vse večjih psihičnih težav odraslih in otrok.
Objavljena slika
Prikaži več možnosti
    • Nixxon in Compact-3 uporabnikom je všeč to sporočilo

Mr.Fritz
Mr.Fritz

Začetnik

• Uporabnik
  • Sporočil: 2 387

Uvajat je začel disciplino, ki jo konec koncev dijaki oz učenci v tem času še kako potrebujejo. Pol staršev je bilo za njegov način vodenja, polovica pač ne. Nekaterim je prišel na žulj, ker so določeni "sončki" bili sankcionirani in so seveda starši prišli na šolo narediti red. Ker pač dandanes učitelj, policist in še kdo.... nima nobene besede, avtoritete. Potem so šli starši angelčkov na vse in nič in izbrskali vso zgodovino tega možakarja. In ja, baje je imel določene anomalije na prejšnji šoli. Vglavnem, nič dobrega se nam ne piše, ker so določeni starši prevzeli vse možne funkcije v šolstvu. Sicer pa se seveda te egocentrični starši ne zavedajo, da njihovi t.i. sončki postajajo razvajana gamat, brez odgovornosti in normalne socialne prihodnosti. 

Zato so tudi mediji ratali ološ, ker ne poročajo tako kot je. Recimo prejšnja Tarča, ko so govorili o tisti kokošji kmetiji, nikjer se ni videlo kera farma je to.

Žena je iz foha in se ne morem načudit kako pere ene starše. V bistvu, ko mi kaj razlaga, ji povem, da imam kar dovolj in naj ne razlaga dalje, ker me včasih prime, da bi šel kateremu pozvonit. Nekateri starši nezavedno psihično uničujejo svoje otroke. Imaš take, ki jim je otrok zadnja skrb, imaš pa take, ki bi svoje otroke najraje opremili s kamerami, senzorji, airbagi, ni da ni. Otrok mora past s stola, v lužo, mora mu kos kruha past na tla, mora se zaletet v vrata, se opect, preškrnit prst,… saj le tako bi razvil motoriko gibanja, če ne je ne more in moje mnenje je, da delamo invalide iz otrok. Nekateri otroci so prav obremenjeni s tem, da ne bo slučajno narobe stopil in s tem, da so pod nadzorom vsako minuto dneva. Najraje bi jih kar v kletki okol po svetu vlačili. Poznam 14 let staro punco, ki ima resne psihične težave zaradi tega. Pretiravanje staršev, učinek pa na koncu ravno nasproten od želenega. In ravno ti starši potem davijo vzgojno izobraževalni sektor, ker mislijo, da se mora cel svet okrog njih vrtet. Ko meni kateri od otrok pride potožit, mu samo rečem, da hočem še drugo plat zgodbe slišat.

Ja, starši so krivi za vse. Ker ni nobenih posledic za otroke. Samo moliš lahko, da bo otrok v neki normalni skupini.

Prikaži več možnosti
    • anita_a je všeč

-->
BMWslo je zasebna spletna stran in ni v povezavi s podjetjem BMW AG.
Obiščite uradno stran BMW Slovenija.
BMW je registrirana blagovna znamka podjetja BMW AG.
BMWslo.com © 2001-2023. Vse pravice pridržane.