Ok, mišljeno je bilo sarkastično.
Očitno bo res potrebna ulica, jaz Dolenjce podpiram.
Ok, mišljeno je bilo sarkastično. Očitno bo res potrebna ulica, jaz Dolenjce podpiram. There is no adrenaline without gasoline. |
Prikaži več možnosti
|
Vem ![]() |
Prikaži več možnosti
|
Da vas pomirim, nič se ne bo zgodilo dobrega, samo še več "pomoči" bo za cigote ,ker smo Slovenci ene žleht p****. Urejal voodoo child, 10.06.2025, 21:06. |
Prikaži več možnosti
|
Ti nisi Slovenc?
Edit: Hehe, si popravil iz ‘ste’ v ‘smo’! Urejal Panda, 10.06.2025, 21:13. There is no adrenaline without gasoline. |
Prikaži več možnosti
|
Zanalašč . da vidim kdo me ima na piki. |
Prikaži več možnosti
|
Nimam te, se veselim, da se spoznava v živo. There is no adrenaline without gasoline. |
Prikaži več možnosti
|
Pa ste videli nov predlog zakona za legalizacijo gradenj?
Prej je bilo vse kar je bilo zgrajenk pred letom 1968 sedaj bo pa vse kar je bilo pred letom 1995. To pa pomeni da bodo mogoče lahko tusi cigoti legalizirali objekte. https://www.delo.si/...pred-letom-1995 Urejal blackberet, 10.06.2025, 21:42. |
Prikaži več možnosti
|
O poreklu ptičjih priimkov smo že govorili... o prijateljstvu s cigani še ne
![]() |
Prikaži več možnosti
|
https://imgur.com/a/...fAYoJFT#SuDAtck Yksi, kaksi, kolme, sauna! |
Prikaži več možnosti
|
Jaz samo nebi rad videl v glave ljudi, ki so 40 let delali pa si zaslužili te mizerne pokojnine, ki jih imajo ker delam z njimi in imajo iz meseca v mesec... Potem pa se pripelje mimo z G klaso, glasna muzika noter šajbe dol pa nima 1 minuto delovne dobe... |
Prikaži več možnosti
|
... deja vu ... Maribor - ex Planet Tuš ... ko pade mrak ...
|
Prikaži več možnosti
|
To kar narod dopušča , to se dogaja
Sej tako je bilo pred leti, so redno hodili v Kočevje in okolico na obisk ciganov..je potem bil še nekaj časa mir.
Nato pa iz lukenj prilezejo varuhi, nvo-ji, aktivisti in je situacija taka kot je. Seveda nihče od njih nima stika z cigoti ali živi v bližini.
Enako kot pri medvedih, nutrijah, podganah in podobno.. Urejal nejči, 11.06.2025, 09:40. |
Prikaži več možnosti
|
Od očeta stric je bil v Jugi v milici, so redno hodili v kontrolo po romskih naseljih. Dve stoenki pa IMV marica. Nihče ni upal niti pisniti, če je kdaj izginilo kaj bakra, aluminija so sami zašpecali tistega ki je to storil, da ni bilo težav z milico. Yksi, kaksi, kolme, sauna! |
Prikaži več možnosti
|
Integrirat bi jih bilo potrebno....
...v zapore. |
Prikaži več možnosti
|
Ciganov ni nihče uspel uštimati že 2000 let.
To je trdoživa rasa, ki bi preživela apokalipso, nas pa bi odnesla že najmanjša sapica. Tako da, njih ne bo noben integriral. Tudi če jim daš novo hišo, bo čez 100 let tam stal šotor ali baraka. Razen redkih izjem. Eni se spravijo v red. |
Prikaži več možnosti
|
Batine niso rešitev je pa opcija, ki pri ciganih deluje.. |
Prikaži več možnosti
|
Če bi za začetek bili vsaj enako obravnavani kot smo ostali državljani bi se stvari hitro uredile
Če bi jaz pretepel Ljubljanskega župana bi koliko kazni fasal? Če bi jaz vrgel sikiro v policaja bi koliko kazni fasal? Če bi jaz šel z prikolico k Voithu po drva bi koliko fasal?
Država dopušča da živijo brez reda in discipline in to je rezultat |
Prikaži več možnosti
|
Če bi midva z Prekov-om šla z prikolico k Voithu po un Porsche njegov DIY koliko bi fasala? |
Prikaži več možnosti
|
|
Prikaži več možnosti
|
pa da spet živijo na naš račun .................K N J I G O V E Z.................. |
Prikaži več možnosti
|