Objavil
27.08.2007, 08:47
Ne glede na vse. Kakor koli obrneš. Ko se zmotiš ne obračaš tam, kjer ni možno. Madona, saj so te označbe kot fizična omejitev, greš naprej in se na prvem možnem adcepu obrneš. Me prav zanima kolikokrat to naredijo v zahodni evropi, da obračajo na avtocesti in to tam kjer potekajo cestna dela.
Sam sem v Franciji tudi zgrešil odcep, pa sem se moral potem po avtocesti peljati vsaj 10 km v eno smer, da sem lahko obrnil. Sem plačal cestnino, gorivo in še čas sem izgubil, pa mi ni prišlo na misel, da bi obračal kar na vpadnici na avtocesto. Podobna zgodba se mi je pripetila v Torinu. Tukaj se pa kar nekaj obrača in vozi v nasprotno smer.
Zakaj pa potem Mihold ni kar obrnil, ko je videl, da je zapeljal proti Grosuplju.
Je pa v tujini tudi veliko zapor cest, del na cesti, nekatera so tudi slabo označena, da ne veš kaj se dogaja. Pa tudi večkilometrske kolone so, z dvomestnimi številkami, tako da tukaj nismo nič drugačni od drugih.
Sem si pa kar mislil, da se bo kaj takšnega pripetilo, pa ne zaradi napačne signalizacije, ampak zaradi neumnosti voznikov. Nekateri vozijo skozi ta del veliko prehitro.
Glede vožnje skozi tunele, sem pa že sam doživel, da so utripale luči pred in v tunelu, omejitev je bila znižana, ampak skoraj vsi so vozili še vedno prehitro. Skoraj nihče se ne zmeni za te omejitve, dokler ni prepozno.
Ženske imajo problem za vsako rešitev !