Nemčija, Švica, Češka, Slovaška, Avstrija, Italija
Pregled navigacij, vgrajenih v BMW vozila
Objavil
damci
, 25.06.2007, 12:16
1212 odgovorov v temi
@Jerry: Tako da ti se kar do Miholda zapelji in upaj, da bo imel čas... ker je čakalna vrsta nanj daljša kot pri kurbi, ki daje zastonj.
|
Prikaži več možnosti
|
Hvala!
Ima kdo navodila za tu moju navigaciju? |
Prikaži več možnosti
|
evo, sedaj sem lastnoročno preveril 2008-01 High navigacijo in razen večjega števila POI nekih sprememb nisem opazil, da pa SLO ni gor pa tako ali tako že vemo.
@Jerry: Tako da ti se kar do Miholda zapelji in upaj, da bo imel čas... ker je čakalna vrsta nanj daljša kot pri kurbi, ki daje zastonj.
|
Prikaži več možnosti
|
tako da če bo kdo potreboval, jutri bo narejen torrent
|
Prikaži več možnosti
|
Po dveh letih abstinence sem spet BMWjaš
![]() ![]() |
Prikaži več možnosti
|
vau...prvo vse čestikte damci ...si res pravi strokovnjak za navigacije
![]() ![]() |
Prikaži več možnosti
|
msilim da bo najbolje da počakaš še kak teden, da bo se na internetu pojavila 2008-01 verzija za business
|
Prikaži več možnosti
|
ma jaz bi bil zadovoljen z bilo kako verzijo ki deluje
![]() |
Prikaži več možnosti
|
v 2008-01 ni SLO, naj "bi" bila v 2008-02
|
Prikaži več možnosti
|
o super ...komaj cakam! damci a ves ki bi si lahko zrihtal starejso verzijo?častim za inf.
![]() |
Prikaži več možnosti
|
emule
|
Prikaži več možnosti
|
Tako, 2008-01 je kreiran Torrent na slobytes, tako da kdor ga želi si ga naj hitro dol potegne
|
Prikaži več možnosti
|
Ce kdo rabi karte slo,za navigacijo se da zrihtat (pm). Meni v mojem Mk4 delajo tako dvd,kot tudi cd......So sicer malo pomankljive mape,so pokrita samo vecja mesta,lj,kr,mb,ce,......cela obala ....ce kdo rabi....naj javi....
m_dashboard.println(“Reverse: look in the rear-view mirror.”);
this.changeGears(); m_clutch.release(); |
Prikaži več možnosti
|
Kaj imaš to teleatlas ali navtech? lp |
Prikaži več možnosti
|
očitno je frišek, ni prebrskal foruma
|
Prikaži več možnosti
|
očitno res ne ![]()
|
Prikaži več možnosti
|
a mi lahko kdo pomaga, saj ne najdem torrenta na slobytes 2008-01
hvala
idnouk BMW, sigdar BMW
|
Prikaži več možnosti
|
Iščem že kar nekaj časa pa ne najdem informacij, a mi lahko kdo pomaga????
Imam http://forum.bmwslo....ht=mp3 Wechsler isti cd veksler in mk4 navigacijo ........ampak mi ne bere mp3-jev (samo piska) Kaj lahko naredim da mi bere mp3-je moram menjat cd veksler ali se da to kej nadgradit, flash-at...... rad bi pa imel vse tako kot je original Hvala ! lp |
Prikaži več možnosti
|
Obstaja tudi originalni mp3 changer, ki bere mp3je; vendar ne boš videl ID3 tagov (se pravi naslovov pesmi). Druga možnost je kak Alpine-ov changer, skupaj z vmesnikom Ai-net, ki spremeni signal v Ibus, da ti vse deluje. Tako imam jaz in igra super, kupil sem preko ebaya.
|
Prikaži več možnosti
|
iD3 tag-e vidiš le če imaš BM54 NG (new Generation) radio tuner.
|
Prikaži več možnosti
|