Hišni ljubljenčki
Objavil
Blazbmw
, 06.07.2007, 08:49
5845 odgovorov v temi
Tricolor, mucka je, a ne.
![]() |
Prikaži več možnosti
|
Veeš kaaj.... Tale muc ma pa kr original xenon... Miislmmm ![]() ![]() |
Prikaži več možnosti
|
Pa še naš TRIO
Nemški kratkodlaki ptičar (neka mešanca) - Tičo ![]() ![]() "Majkun" - Muca Rika ![]() Muca Mičo (tako ime, ker ima malo moških mačjih genov ![]() ![]() |
Prikaži več možnosti
|
|
Prikaži več možnosti
|
![]() ![]() Ljubezen ![]() Brez sramu ![]() To malo ščene so mi vrgli na dvorišče ![]() ![]() Treba je bilo zavezat piško ![]() Pika&Kala(mama in hčerka) ![]() ![]() Belka ![]() Rozi, samo 8kg imam. ![]() Ko sem bil še majhen. ![]() Roki ![]() |
Prikaži več možnosti
|
her eyes.....her eyes...perfection
![]() A BMW doesn't have problems, it has Character! |
Prikaži več možnosti
|
Jep, velik ljubitelj, mogel bi iti na veterino:-D |
Prikaži več možnosti
|
Cool thread
![]() Luna, nemški mali špic, stara 11 meseci ![]() Kika, mešanka, žena jo je bukvalno zela z ceste, stara približno 11 meseci ![]() In na kraju, Lucy, nemški patuljasti špic, z njom sva preživela marsikaj v 13 let. Najbolši pes na svetu (za mene). Žal ni več med nami od prošlega novembra ![]() ![]() ![]() ![]() Mam pa še 2 papige in enega kanarinca ![]() |
Prikaži več možnosti
|
Da še jaz predstavim:
Doberman ki ga imava s punco po imenu Titus, star 7 mesecev Vodnik je moja punca ![]() ![]() ![]() In še pes Klem (star 2 leti in 2 meseca) od moje sestre, vodnik pa sem jaz ![]() Slike so stare približno en mesec. Tako da sveže še bom objavil LP; Matej |
Prikaži več možnosti
|
![]() ![]() |
Prikaži več možnosti
|
Naše mačje visočanstvo Luna
![]() |
Prikaži več možnosti
|
To sta pa naša dva hišna ljubljenčka:
1. Pes po imenu Borg, star 8 let, pasme Šarplaninec, ki smo ga dobili direktno s Šarplanine z rodovnikom:) ![]() ![]() 2.Maček po imenu Miki, star mislim da ene 3 leta in je čistokrvni mešanec ![]() ![]()
Zakaj bi imel novega Audija, če imam lahko starega BMWja?!
![]() |
Prikaži več možnosti
|
Kaj, pa ima tukaj na usesih? ![]() Drugace pa pri hisi ni vec kuzejev... bile sta dve psicki, ampak sta obe preminili... ![]() ![]() Sedaj je se samo en crno bel mackon, ter ena rdecevratka (zelva)... slike imam samo od preminulih... ![]() ![]() 1986 E30 325iX > 1993 E36 318i > 1991 E36 325i > 2001 E46 330Xi T > 1999 E46 316i > 2001 E46 330Xi > 2004 E46 330Xd T > 2016 F11 520d Xdrive |
Prikaži več možnosti
|
Ima kopirane (rezane) ušesa, in mu je treba naredit uporo da mu stojijo v zrak. To je potrebno vezati tako dolgo da menja vse zobe, kr pri menjavi ves kalcij gre v zobe in nič v uhlje. Če se ne povija mu padejo dol. TAko da ko menja zobe še je potrebno približno 3 tedne vezati. Je pa zdaj že brez teh upor in uhe lepo štriljo navzgor. |
Prikaži več možnosti
|
A ni prepovedano takovrstno mučenje živali sedaj? Naj se nebi tudi repov rezalo in podobno.
![]() Jože, počivaj v miru. Hvala za vse. |
Prikaži več možnosti
|
V Sloveniji je prepovedano izvajanje tega v veterinarskih klinikah, tko da se samo zapelješ v npr. Zagreb in ti vse uredijo!
LP, Jerry1
Nice guys always finish last, but those who are last are always NICE! |
Prikaži več možnosti
|
Aha, men je blo to pohabljanje sicer vedno glupo, ampak ok.
![]() Jože, počivaj v miru. Hvala za vse. |
Prikaži več možnosti
|
Tako je, pri nas je to prepovedano tako kot v mnogih drugih državah. Psa se pelje v državo kjer to ni prepovedano ali pa kakšen zdravnik pride do vzreditelja in to uredi pri nas.
Kar se pa tiče rezanja uh in dobermana pa more met kopirane ušesa, kr drugače je kot neki mešanec kot tale: |
Prikaži več možnosti
|