E46 - SLO navodila (PDF download)
![]() |
Prikaži več možnosti
|
Zdravo!
A ima kdo mogoče navodila za 320d touring? Če jih ima, bi bi zelo vesel, če mi jih pošlje. Hvala |
Prikaži več možnosti
|
Se priporočam, tudi jaz bi jih imel ![]() |
Prikaži več možnosti
|
da se zahvalim tudi jaz.hvala
|
Prikaži več možnosti
|
Legenda, hvala
|
Prikaži več možnosti
|
Pozdravljeni,
jaz bi pa prosil za "kleparski priročnik" če ga slučajno kdo ima. Kolega ima na ravnalni mizi E46 M3 l.04 in potrebuje določene mere. Za priročnik ali morebitne informacije se zahvaljujem. LP Boris |
Prikaži več možnosti
|
Preveri tole: http://bmwfans.info/...CE/L/N/2004/04/ oziroma tole http://bmwfans.info/original/ LP A. |
Prikaži več možnosti
|
Zivjo, je kdo dobil e46 320d touring navodila? |
Prikaži več možnosti
|
Živ! Lohka jih potegneš s prvih strani, al pa mi pošlji mail, pa ti pošlem, kar imam. LP A. |
Prikaži več možnosti
|
Jaz jih imam original Nemške, a so žal v tiskani obliki ![]() ![]() Lp, zigi ![]() @criptus: lepo, da si dal gor še AM test touringa ![]() ![]() ![]() ![]() BMW e30, e36, e46, e90LCI xDrive ... |
Prikaži več možnosti
|
Jest mam tud nemške, če jih pa kdo rabi, jih pa lahko poskeniram. LP A. |
Prikaži več možnosti
|
![]() A kakšn drug je?????? LP A. |
Prikaži več možnosti
|
Ja res. Testov e46 DT na netu nisem našel nikjer. Ta je bil pa na AM in je koštal celih 0,5€
![]() ![]() |
Prikaži več možnosti
|
Pri meni na voljo še 2x slo. navodila za e46 coupe.
5€/kos
Kupio bmw umro od gladi.
|
Prikaži več možnosti
|
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
|
Prikaži več možnosti
|
bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb ![]() BMW e30, e36, e46, e90LCI xDrive ... |
Prikaži več možnosti
|
zivjo!
no pa sm si jst tut bmw kupu pa zaenkat lahko povem da sm zadovoln (driftanje hehehe) pa me zanima ce mi lahko kdo kj vec pove o bmw 3 compact 1.6ti zanima me sledeče: -spravu sm ga na 200km/h vec noce it da ga jebeš -volan je dost trd mogoce zato ker sm prej mel audi a4 ki je imell mehkega,je mogoce to zarad gum 225/45/17 -naredu sm tamav servis in mi je gorela lučka za motor ki se je sama ugasnila cez tri dni a je to zmer tko al ga morm pelat resitirat -mot me sam ročna klima a se jo da zamenat z digitajno -drgac je iz italije a je kasna razlika med ita in slo compactom razn tega da ma vec opreme pa cenejsi je kot v slo ubistu use me zanima o tem avtočku prednosti in slabosti |
Prikaži več možnosti
|
Kar se hitrosti tiče poglej pod tehnične podatke. Ponavadi je realnost tu nekje, razen če imaš gor valjarje kot ti. Potem je seveda malo razlike...
Volan je definitivno bolj trd kot pri avdiju kjer je ekstremno mehak. Če ti to ni všeč, pol kar prodaj BMW in pejt nazaj na Ingolštaterja! Morš resetirat! Klimo se da zamenat ampak stane dosti. Daj pod male oglase in malo povprašaj po drugih temah... Na zadnje vprašanje si si odgovoru sam. Sploh pa imaš posebno sekcijo na forumu ki se ukvarja le z compacti. Pejt tja in pa mal uporabi funkcijo 'išči'. Tule je najti čuda stvari in izkušenj... ![]() |
Prikaži več možnosti
|
ok hvala ti najlepsa:metalc |
Prikaži več možnosti
|
LP
Ima kdo slučajno v elektronski obliki navodila za E36 Compact???? ![]() Lahko tudi v papirnatni obliki za posoditi po skeniranju takoj vrnem! LP D.
Rajši san lačen, kak pa brez BMW-ja!!!
![]() |
Prikaži več možnosti
|