ebay.com
USA - dežela svobode :)
Jajo vas bo imel rad ... a je to zdaj moda v grosuplju? Don't drive faster than your angel can fly...¯\_(ツ)_/¯ |
Prikaži več možnosti
|
Plačal si toliko davka, kot si ga moral, drugače pa zamenjaj računovodjo. NE boš verjel vsi ki imamo obrt plačujemo davek. Mogoče je to tebi malo nenznanka glede na tvoj način poslovanja pred leti. Socialna ne vem kaj ma veze z boleznijo in bolniško. Na to očitno ne greš, ker ti je 400 eur premalo in potreuješ več, poleg tega nisi resno bolan, ker drugače nebi mogel opravljati posla.
Ostalih bajk pa sploh nebi komentiral, ker je notri toliko nesmisla...Otrok bo hodil v vrtec, šolo? Ali ga boš šolal doma? Zdravstvo v celoti kriješ iz lastnega žepa sploh nimaš osebnega zdravinka, si samo zdravilec, tablete plačuješ polno ceno, za otroka pediatra imaš privatnega?
Dejstvo je da pametuješ kako bi se moralo živieti in kako delati prav, sam si pa daleč od tega. Najprej pri sebi spedenaj potem pa tukaj gor soli pamet, kako in kaj.
|
Prikaži več možnosti
|
Hay!
... branči, če želiš moje poste razumeti, moraš biti vsaj malo funkcionalno pismen, recimo ala sredina oš.... ... sem ti odgovoril že 9.novembra, pa očitno nisi poklical.... lp joda Urejal joda, 21.11.2020, 05:25. ![]() |
Prikaži več možnosti
|
Ata, ce bi bil jaz funkcionalno nepismen, nebi zdeloval slovenščine v šoli z odliko, nebi me poslali na kurcevo tekmovanje za cankarjevo priznanje, ter nebi me profesorica na srednji soli na vsak nacin hotela pripravit do tega, da naj grem studirat slavistiko... Tako da... lahko z lahkoto vidim tvoje pisarjenje kot nesmisel.
Arbeit und disziplin:
![]() |
Prikaži več možnosti
|
Back to topic.
Narcisoidni, egoisticni, samovsecni psihopat lahko se drzavljansko vojno zaneti. Zgleda se ne misli tako zlahka spokat. Kaksne neverjetne teorije so njegovi odvetniki razvili. Ni za verjet. Hec pa je, ker orangitan temu res verjame.
https://www.index.hr...re/2231992.aspx Urejal dylan_dog, 21.11.2020, 08:19. |
Prikaži več možnosti
|
Ono s čime ovdje imamo posla i što razotkrivamo sve više iz dana u dan je golemi utjecaj komunističkog novca iz Venezuele, Kube
Ovaj "komunistički" računalni sustav je, zaključila je bez dokaza Powell, programiran da prebacuje određeni postotak glasova za jednog kandidata drugome, ali je prednost koju je Trump imao u izbornoj noći "bila toliko velika u mnogima od ovih država da je razbila algoritam"
Ta program je bil razvit pod Chavezom in je tako napreden, da prebije varnostne algoritme obvesecvalnih sluzb v USA. Hahahaha, pa to ni za verjet kake streljajo hahahaha |
Prikaži več možnosti
|
|
Prikaži več možnosti
|
Trumpu se je itak totalno zmešalo. naj ga že enkrat na silo odstranijo ker že tako smeši sebe in narod, da ni nobeni stvari podobno.
ARHITEKT
|
Prikaži več možnosti
|
Do 20.1.2021, do uradne prisege novega, je uradno Trump predsednik. Ni kaj naredit. On pa lahko se ogromno sranja do takrat sproducira. Urejal dylan_dog, 21.11.2020, 08:47. |
Prikaži več možnosti
|
Hay!
... vse to ti nič ne pomaga, ker to nima veze z funkcionalno pismenost jo...drugače bi videl, da sem mu želel samo pomagati... lp joda ![]() |
Prikaži več možnosti
|
Cloveku si pisal, pa tudi on ni prebral, da mu zelis pomagat..
Arbeit und disziplin:
![]() |
Prikaži več možnosti
|
Hay!
... ker verjetno ni želel tega, sem mu odgovoril, kdaj sem mu napisal kam naj pokliče.... lp joda ![]() |
Prikaži več možnosti
|
Če odvetnik guliano švica ima morda korono
Nalepke za vozila in plovila. sirus.si |
Prikaži več možnosti
|
No, a si se izkašljal?
Being smart is not a crime. |
Prikaži več možnosti
|
Jerry tvoj Trumpek je izgubil, gremo dalje?
|
Prikaži več možnosti
|
Ni rečeno, Rudy se bo še malo potil preden bo dokončno odločeno. In zakaj si tako navdušen nad idejo da bi izgubil, so ti všeč stari sluzasti pedofili Bidnovega tipa? Being smart is not a crime. |
Prikaži več možnosti
|
Ja glede na to da je izgubil je zgleda se pedofil bols k tole
.... c u o r e s p o r t i v o ....
|
Prikaži več možnosti
|
So zmagovalci in poraženci. Drugo nima pomena. Ta municija, ki jo še streljate so čavre. Se vidi da niste bili v vojski. |
Prikaži več možnosti
|
Trump bo zmagal 100%. |
Prikaži več možnosti
|