Kot pravim, sem že skoraj da mesec dni v New Orleansu pa še nisem zasledil tega

Kot pravim, sem že skoraj da mesec dni v New Orleansu pa še nisem zasledil tega ![]() |
Prikaži več možnosti
|
Mogoče komu kdaj prav pride
![]() Know Your Rights With Police Officers http://policecrimes.com/police.html
Urejal Rottie, 11.11.2013, 13:27. ![]() |
Prikaži več možnosti
|
"Don't worry if the cops have a search warrant, they'll kick down your door before they knock."
![]() Police officers are like vampires, they need your permission to come into your home. ![]() |
Prikaži več možnosti
|
Ima pa jajca tkole
![]() ![]() ![]() |
Prikaži več možnosti
|
Rottiie - kako je pa pri nas? Predvidevam, da pri nas nimamo takih pravic
|
Prikaži več možnosti
|
Kolker vem, če ima policist "razlog za preverjanje identitete", potem se temu ne moreš izogniti ... torej na check pointu, kjer iščejo recimo tuje teroriste, se v SLO ne moreš izvleči na način, kot se je ta američan. http://www.uradni-li...ntent?id=111944
![]() |
Prikaži več možnosti
|
Mamo mi bolj zaj. policaje kot Američani. Edina razlika je, da naši praktično ne smejo streljat
![]() |
Prikaži več možnosti
|
Zanimivo pa je, kako jih zadne čase jebejo z izpušnimi plini. Prou roadblocke delajo in preverjajo če maš ok izpuste. wtf. Nekak netipično za USA.
“You can't treat a car like a human being; a car needs love. ” – Walter Röhrl
|
Prikaži več možnosti
|
Mah, Američani so itak vedno šli v neke ekstreme pri prometu ... pa naj bo z ekologijo al pa omejitvami. ![]() |
Prikaži več možnosti
|
Ni enostavno ustrelit nekoga, še posebej če je človeško bitje. Če gre za žival bi se še dalo preživeti, ampak ko pa gre za bitje z imenom in priimkom pa ni enostavno. Poleg tega je zakonodaja pri nas tako izpisana in tudi praksa kaže to, da je bolje, da te storilec ustreli in prvo strelja na tebe, potem se umakneš in ko nimaš več kam streljaš. tudi v tem primeru te obravnavajo kot da si kriv. Primer policist Matej Bobera iz streljanja v Celju. Zadeva je že 15 let na sodišču. Bil je v službi in ne v prostem času. Delodajalec, stroka in razni strokovnjaki so potrdili, da je v dani situaciji pravilno streljal in je moral. Torej naredil je vse tako kot piše v knjigi, pa je kljub temu na sodišču in se zakriva s kapuco? Tudi sam sem imel primeru, ko sem bil primoran povleči za orožje na odprtem na železniških tirih, kjer je storilec bežal in se ni ustavil. Na enkrat se je ustavil v temi, obsijala ga je samo mesečina. Obrnil se je in je imel desno roko zatlačeno v jakno. Ni se odzival na pozive da se uleže itd... Potegnil sem orožje storilec pa se je premikal sem in tja z roko v jakni. Roke ni želel dati ven. Pokleknil sem da nebi bil lahka tarča. Menil sem da ima orožje in da študira kaj naj naredi. Odločil sem se, da bom streljal če bo potrebno vendar v noge, v najslabšem primeru pa v zgornji del telesa, čeprav stroka uči da streljaš prvo v zgornji del telesa! Ko sem orožje repetiral, torej nabil naboj v cev in je zaklep orožja zadonel v tišini je storilec rekel samo FUCK FUCK OK OK in se je vregl na tla. Previdno sem pristopil do njega ga vklenil na hrbtu, nakar sem ugotovil, da ima pod jakno, računalniško tablico, ki jo je nekje ukradel:napaka Orožja ni imel......., nobenega. Ko sem se 15 minut za tem usedel v policijsko vozilo sem se začel trest, kot da bi bil zunaj na -20 v kratkih hlačah. Adrenalin je popustil. V vratih sem imel Snickers - lačni zakaj bi čakali, in sem ga pojedel ter tako dvognil sladkor. Neprijetna izkušnja. Urejal Danijel S, 14.11.2013, 12:54. |
Prikaži več možnosti
|
Mogoče malo off amapak vendarle.
Danijel, po pisanju sodeč si človek na mestu, kar je prav, ker za opravljanje tvojega poklica moraš biti po mojem mnenju nadpovprečno potrpležljiv in se moraš znati kontrolirati. Vnedar mislimd a mi boš dal za prav, ko ti bom povedal, da je tudi v vaših vrstah veliko in predvsem preveč osebkov, ki mislijo da so z uniformo več kot ljudje in so enostavno prepotentni in blago rečeno nesramni. Sicer imam tudi veliko pozitivnih izkušenj s policaji, tudi če sem naredil prekršek in bi v tem trenutku ga najraje zgrizel ( policaja namreč ![]() Skratka hočem povedati,d a bi mogoče lahko "normalni" policaji in predvsem vaši predstojniki naredili red med "črnimi ovcami " v vaših vrstah in bi s tem začeli uživati več spoštovanja med državljani. Pa zaboga ne bodite tako razočarani, če ne morete napisati položnice, a ni prioriteta varnost? ![]() |
Prikaži več možnosti
|
Tole boljš da vzameš nazaj, ker drugače te bo @Rottie razglasil za državnega sovražnika št.1 ![]() Bi ti dal zelenga pa ne morem. Ljudje se sploh ne zavedajo kake zgodbe mate vi policaji. Sej 95% je takih obrobnih stvari(pijana mularija, ukradeni bicikli itd.) samo v unih 5% ![]() Jah vem ko so enkrat tle po fužinah ene lovil, najprej so se z avtom lovili, pa so se banditi zabili v ene parkirane avte, potem so pa začeli peš bežat(iz tri vratne fieste so 4-je vn zbežal v 3-eh desetinkah, res še preden so se zabil so bli zunaj ![]() ![]() Tako da verjamem da streljat ni kar tako. Ko je cel blok gledal to kriminalko v živo, pa smo vsi tako sproščeno gledali, pa malo kao lejga lejga beži... samo ko je pa pištolo vn povleku smo bli pa vsi tiho, pa vsi resni ![]() |
Prikaži več možnosti
|
Kul fotke iz USA na linku - Los Angeles from 1898 till the 1960's
![]() http://imgur.com/a/3TtKD ![]() Pa še tole ... se je malo za zamislit nad "obljubljeno deželo". ![]() 80 is the new 60 when it comes to retirement http://nypost.com/20...-to-retirement/ Urejal Rottie, 19.11.2013, 23:43. ![]() |
Prikaži več možnosti
|
![]() ![]() DRIVER ARRESTED FOR “SECRET” CAR COMPARTMENT FULL OF NOTHING http://filmingcops.c...22/compartment/ ![]() |
Prikaži več možnosti
|
Imaš spet težave z ameriškimi policisti?
![]() Obljubljena ni že dolgo (oziroma je le še za tiste z bolj specifičnim znanjem). ![]() Urejal Beemer, 22.11.2013, 22:05.
Not only must justice be done; it must also be seen to be done.
![]() ![]() |
Prikaži več možnosti
|
Če ti je 1000 x boljša od Slovenistana, kaj potem sploh še delaš gužvo tu ???
|
Prikaži več možnosti
|
Še dobro, da si dal na koncu 3 vprašaje, ki samo še poudarijo bedo tvojega brezveznega vprašanja. Dom, družina, prijatelji? Človek si v 30ih letih stke tesne vezi v domovini. Kar pa še ne pomeni, da je "the greatest place to live" sama po sebi kajne?(??) Žal ampak ekonomska svoboda in nizki davki niso niti približno na istem nivoju. Od tega dvojega pa pride še vse ostalo. Happy? ![]() Lahko pa se seveda tolažim(o) s tem, da je na svetu >90% držav, ki so hudo večji poden od SLO. Urejal Beemer, 22.11.2013, 23:07.
Not only must justice be done; it must also be seen to be done.
![]() ![]() |
Prikaži več možnosti
|
To bodo pa padale odškodninske tožbe sedaj.
![]() GOVERNMENT CHEMIST TAMPERED WITH 40,000 CASES, LOCKING COUNTLESS INNOCENT AMERICANS IN PRISON http://filmingcops.c...cans-in-prison/
![]() Urejal Rottie, 27.11.2013, 13:27. ![]() |
Prikaži več možnosti
|
ne morem verjet
|
Prikaži več možnosti
|
Takole pa Detroit zgleda ... oz. vsaj zapuščeni del.
This one was filmed in December 2009 mostly, and there's some footage in here from July 2010 as well. Urejal Rottie, 29.11.2013, 16:08. ![]() |
Prikaži več možnosti
|