ZDA - dežela svobode?
Swj so pri nas tudi lokali, kjer so punce z oblinami...
Arbeit und disziplin:
![]() |
Prikaži več možnosti
|
Zmeri več razlogov vidim za spakirat in spizdit v USA :D
Bog se vozi v e39 |
Prikaži več možnosti
|
Govorim o normalnih lokalih z normalnimi cenami, ne o javnih hišah ![]() |
Prikaži več možnosti
|
V Avstriji ni vec Hootersa. Sam sem bil v Grazu pred ca 4-5 leti in je bilo nabito polno. Pa tud par plasticnih natakaric z joski. Drugace so se vsi 4je Hootersi preimenovali v Heinz. Kaksen imajo pa zdaj dress code pa nevem Urejal Doche, 23.05.2023, 18:25. |
Prikaži več možnosti
|
Zdaj sem ravno razmišljal kdaj sem bil tam. Nekje jeseni 2016, ko sem delal na G30 projektu v Magni, torej 7 let nazaj. Takrat je bilo res prazno, pa samo ena punca je delala. |
Prikaži več možnosti
|
Jaz pa čedalje manj.
Arbeit und disziplin:
![]() |
Prikaži več možnosti
|
Če ciljaš na woke in lgbtqfmnj+++ gibanja greš pa na jug, tam je tega dosti manj ![]() Bog se vozi v e39 |
Prikaži več možnosti
|
Kako si vedel ![]() Pa da še dodam... da bi tam moral otroka poslat v šolo pa se vsak dan trest zraven, ce bo spet kaksen pokol v soli (ceprav po novem je to tudi na balkan prišlo...). Pa ropanje, umori, gang wars, happy trigger policaji....
Arbeit und disziplin:
![]() |
Prikaži več možnosti
|
Jaz pa niti enega... haha Vsak, dan imam kakšen razlog več zakaj NE ITI ven iz občine... haha
Slovenija je raj na zemlji, samo se tega ne zavedamo. Edino golobnjak in ostale kapnike bi bilo treba poterat... Urejal BMW4everafter, 24.05.2023, 09:19. 1964 Ford mustang 289 V8, F36 440i MPPSK |
Prikaži več možnosti
|
To je zato, ker te mediji pupmajo s tem preko naših skorumpiranih medijev in potem misliš, da je po vseh ameriški državah isto stanje.
|
Prikaži več možnosti
|
To zna bit malo zajebano ja. Ma kot pravi uporabnik tinydiamond. Poglej si malo statistiko pa boš videl, da marsikje sploh ni veliko kriminala. Isto samo v zelo pomanjšanem merilu lahko primerjamo Ljubljano pa Pivko. V Pivki je bilo tazadnje večje kriminalno dejanje, ko so par let nazaj gostilno oropali. Tu in tam kak đanki pa dilerček, ma ti vse pustijo na miru. V Ljubljani pa je skozi nekaj. Isto je v USA. Bog se vozi v e39 |
Prikaži več možnosti
|
Tako, mediji pumpajo in napihujejo. Jaz se nikjer nisem počutil ogroženega. Nisem pa plazil po gethih in zakotnih ulicah. |
Prikaži več možnosti
|
Slovenija je res raj na Zemlji, mene samo ena težava moti in to je stres, enako kot po celi EU. Zato pa z veseljem hodim ven iz Evrope delati ![]() Kar se tiče varnosti, sem se ogroženega počutil samo v Ruandi, ko smo vtičali v blatu v eni vasici zraven džungle, pa je bila cela vas okoli avta, ker so prvič videli belca. Ni se nič zgodilo, samo dotikali so me, ker jim je bila čudna moja barva kože. Zdaj sem v Detroitu. Stanovanje imamo 10min vstran od ulic 7 mile in 8 mile, pa do zdaj v enem mesecu ni bilo težav. Še prevozil sem povprek obe ulici, pa tudi ustavil sem se tam v trgovinah. Tudi zid sem obiskal na 8 mile. ![]() Mi je pa všeč Detroit, ker ima bogato zgodovino v avtoindustriji, sem tudi obiskal večina muzejev. ![]() ![]() ![]() Urejal panki_86, 24.05.2023, 10:36. |
Prikaži več možnosti
|
|
Prikaži več možnosti
|
En od največjih hotelov v usa hilton union square SF s 1900+ sobami je bil včeraj skupaj s hotelom parc 55 zaplenjen ker so prenehali plačevati zanj. Gre za največja hotela v SF.
House of cards is comming down. https://www.google.c...llion-loan.html Zanimiv opis situacije v SF.
Urejal voith, 07.06.2023, 15:50.
“You can't treat a car like a human being; a car needs love. ” – Walter Röhrl
|
Prikaži več možnosti
|
“You can't treat a car like a human being; a car needs love. ” – Walter Röhrl
|
Prikaži več možnosti
|
|
Prikaži več možnosti
|