Razni vici in blebetanja ... No. 5
V Velenju že delajo reklamo za rudnik, dobra plača, odlična prehrana za rudarje..
The Truth is Out There
|
Prikaži več možnosti
|
Kolega cca. 23let star se je nekih pol leta nazaj zaposlil v rudniku Velenje, prej delal v Gorenju. Zaenkrat je zadovoljen. |
Prikaži več možnosti
|
|
Prikaži več možnosti
|
Tejle sm se tud pošten nasmeju ko sm jo prvič vidu :D ![]() |
Prikaži več možnosti
|
![]() |
Prikaži več možnosti
|
Kako kaj hladite bajte zdej poleti? Jaz sem pozimi nalovil zunaj hladen zrak v vrecke in ga spravil v skrinjo, sedaj pa ven jemljem pa odprem v stanovanju pa malo pohladi. Edini problem je ker mi zmanjkuje placa v skrinji za meso.. kak boljši predlog?
The Truth is Out There
|
Prikaži več možnosti
|
Orgonski topovi ali pa puška
|
Prikaži več možnosti
|
imam vgrajeno posebno funkcijo, ki se ji rece prepih..
zal jo lahko vklopim le, ko pridem domov . |
Prikaži več možnosti
|
Direkt iz arktike premikaš hladno maso nad naše kraje. Samo vesoljskim ladijam se moraš ogniti
|
Prikaži več možnosti
|
Raje napišite, kam spravljat sedanjo vročino, da bo za pozimi ... Don't drive faster than your angel can fly...¯\_(ツ)_/¯ |
Prikaži več možnosti
|
Pozimi odpreš kakšno dinamično temo iz bmwslo (seveda s pravimi akterji) in te pogreje za tisti dan |
Prikaži več možnosti
|
Najsigurnejši dokaz, da so v vesolju inteligentna bitja je, da nas še niso kontaktirali ... Don't drive faster than your angel can fly...¯\_(ツ)_/¯ |
Prikaži več možnosti
|
Samo če veš kaj je točka G
ηιмαм ρяσвℓємσν - נαz ѕєм ρяσвℓєм
![]() |
Prikaži več možnosti
|
Kako se imenuje starinska pancarka? Retro fit
The Truth is Out There
|
Prikaži več možnosti
|
Ko danes natankaš za 20€ je skoraj tako kot,
ko ženska reče: "A si ga že dal noter, nič ne čutim ?" Don't drive faster than your angel can fly...¯\_(ツ)_/¯ |
Prikaži več možnosti
|
Ti ji pa odgovoriš: Ne vem, občutek imam kot da bi copat vrgu v praznem hodniku. #BBC |
Prikaži več možnosti
|
Odkar zaradi ekonomskih razmer za zajtrk jem pasje brikete vedno oblajam soseda ko grem iz bajte.
The Truth is Out There
|
Prikaži več možnosti
|
Od 30 julija dalje se bo povprečen iq v Sloveniji (začasno) dvignil za 6% ker grem na morje na Hr.
The Truth is Out There
|
Prikaži več možnosti
|