Skoči na vsebino

DARS ali kdo koga...

- - - - -

• Prijavi se za objavo odgovora
231 odgovorov v temi
sharkEr
sharkEr

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 2 041
  • Avtomobil: Ape 50

normalno da bogate barabe drzijo skupaj,njih ne briga kaj bo jutri..itak majo nagrebenega večkotpreveč premozenja za lordsko zivljenje!....če bi bilo po moje ne bi blo "tajkunizma" in bi vsi meli enako...ker to ne gre da ima en miljarde v zepu,drugi spet nič!...pa ne zdej o raznih iznajdljivostih,lepo prosim...še za konec: v YU ni blo tega:cool
Prikaži več možnosti

mjemec
mjemec

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 7 397
  • Avtomobil: F31

Za YU nostalgijo je druga tema :-D
Prikaži več možnosti

GGREGA
GGREGA

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 2 607
  • Avtomobil: francoz

Zidar, Hilda Tovšak in Dušan Črnigoj so nižji sloj prebivalstva? :rofl Bo počasi čas, da se tožilstvo loti še Jankovića, ki si je iz Mercatorja prek "sinove" firme prisvojil praktično vso premoženje, ki ga ima (tista njegova plača nekaj tisoč € še za časa, ko je bil predsednik uprave Mercatorja je nula).
Kos je v času delovanja svoje komisije porabil kar nekaj našega denarja, koristi od njega pa ni bilo nič. Nula. Niente. Ama ništa.

Pri večini gradbenih poslov, ki se dogajajo pri nas, je tako. Največji slovenski "gradbinci" (SCT, Vegrad, Primorje ipd.) se pred tem, ko se prijavijo na določen razpis, dobijo na kakem kosilu in se dogovorijo kdo bo izvedel katerega izmed odprtih poslov. Prvi bodo delali tiste del AC, drugi tista dva tunela, tretji tisto preplastitev ceste itd. Zato bo na prvem razpisu najnižjo ponudbo dal prvi "grabinec", na drugem drugi "gradbinec" itd. Ko pa določajo ceno, pa potem verjetno kocko mečejo, če bodo ceno od sprva načrtovane dvignili za 20 ali 30 ali 40 %. :-D :crazy :mad

Zaprt in :boks :batine.

BTW, ste vidli na SLO 1 v Dnevniku posnetek kako so Zidarja pripeljali s policijskim Masterjem? Človek je spet bil koma pijan. :crazy Hja, normalno, ko delaš takšne piz****** kot jih dela on, pač začeš utapljat svoje probleme v alkoholu. :crazy

zidar se res ne šteje za ne vem kako ribo ampak rad podmaže tam kjer škriplje vse ok nič mu ne zamerim.Jezen sem pa na tiste zaradi katerih mu to uspeva in teh ni malo ,še najhujše pa je da se večina teh bori za ukinitev kosove komisije :damn
vse se da samo denar moraš imeti :laugh
Prikaži več možnosti

BMW M
BMW M

.

• Uporabnik
  • Sporočil: 9 150

Tisti posnetek je bil res čuden,so ga 100-krat pokazali...res je zgledal neprisebno:)...kako pa veš da je bil pijan?

Ljudje, ki so mu blizu pravijo, da namesto zajtrka spije dozo viskija za potešitev lakote. In tako se nadaljuje tudi z dopoldansko malico, kosilom, popoldansko malico in večerjo. Pa liter viskija gre v enem dnevu kein problem. :laugh

In pol gre nek direktor gospodarske ali katere že zbornice rečt, da so kriminalisti neprofesionalni, ker na tak način delajo s temi uglednimi direktorji uglednih firm. Je*emomatr, se vidi da vsi ki so pri skledi skupaj držijo. Zaradi mene lahko s temi lopovi ki kradejo milijone € delajo čisto enako kot s tistimi ki ropajo hiše ali pa torbice na cestah.. Vržt u marico pa je. Pred zakonom naj bi tako vsi bili enaki. Sicer pa kot je nekdo v prispevku omenil, take stvari se v tujini kar pogosto dogajajo, na tak način. In upam da se bojo tudi pri nas vedno bolj. Da se malo ustavi te kriminalce, mater jim... Potem pa še Jankovič nekaj tumba spet o Janši, madona, pomoje mu bo tistih 60mio € sedaj celo življenje naprej metal.
Kakršnikoli že so motivi vlade, da malo udari po prstih tele velebogate in veleprebrisane "ugledne" direktorje "uglednih" firm, to početje 100% podpiram.

S tistim, ki je ukradel torbico na ulici bi mogli delati veliiiiiiko bolj v rokavicah kot s takšnimi direktorji, ki so "ukradli" za par milijonov ali par milijard takšnih torbic.

zidar se res ne šteje za ne vem kako ribo ampak rad podmaže tam kjer škriplje vse ok nič mu ne zamerim.Jezen sem pa na tiste zaradi katerih mu to uspeva in teh ni malo ,še najhujše pa je da se večina teh bori za ukinitev kosove komisije :damn

Logično, da se toliko ljudi bori proti ukinitvi Kosove komisije, če pa požrejo veliko denarja, koristi od njih pa ni popolnoma nobene. Naj dajo te pristojnosti Policiji pa basta.
Prikaži več možnosti

Virtus
Virtus

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 2 200
  • Avtomobil: vespa

Zakaj se nekateri borijo za ”ukinitev” kosove komisije. Ker je politično motivirana. In to je dejstvo.
Če bi bil res tako poštein in delaven bi se ga zagotovo tudi v tej zgodi kaj omenjala. A vendar on je ustvarjen politično, da dela medijski hurp in blokira oz onemogoča točno določene osebe.
Prikaži več možnosti

gucci23
gucci23

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 837
  • Avtomobil: Executive & SUV

Ljudje, ki so mu blizu pravijo, da namesto zajtrka spije dozo viskija za potešitev lakote. In tako se nadaljuje tudi z dopoldansko malico, kosilom, popoldansko malico in večerjo. Pa liter viskija gre v enem dnevu kein problem. :laugh.

No potem je tudi na tem nekaj resnice, saj so po naših krajih krožile govorice, da je parkrat šel po štirih domov od Rajha (gostilna) v času, ko se se igrali še veliki fuzbal derbiji med Muro in Olimpijo.
Od poraza do poraza do končne zmage!
Prikaži več možnosti

BMW M
BMW M

.

• Uporabnik
  • Sporočil: 9 150

Zakaj se nekateri borijo za ”ukinitev” kosove komisije. Ker je politično motivirana. In to je dejstvo.
Če bi bil res tako poštein in delaven bi se ga zagotovo tudi v tej zgodi kaj omenjala. A vendar on je ustvarjen politično, da dela medijski hurp in blokira oz onemogoča točno določene osebe.

Word! :ok

No potem je tudi na tem nekaj resnice, saj so po naših krajih krožile govorice, da je parkrat šel po štirih domov od Rajha (gostilna) v času, ko se se igrali še veliki fuzbal derbiji med Muro in Olimpijo.

Sem skoraj prepričan, da te govorice držijo.
Prikaži več možnosti

Senna
Senna

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 6 158
  • Avtomobil: 330i,s1000xr

Dons sem jih poslal u p.m.:damn :fight :damn :blackeye

Pridem čez Karavanke in pokličem cestne info. 080..... in pravi da je malo kolone od Brezij naprej prav tako po radiu pravijo.

Ko pridem do Lipc vse stoji tko da sem cca 1000m vozil 40min,pol sem pa obrnil na mestu kjer se je dalo in šel nazaj in po navadni cesti.Prej bi še enmu kmal rebra preštel ker je bil prou pameten,tko da sem po 1000 prevoženih km ornk jezen:damn

Zakva ni to bolj obveščeno in bolj točno kot je v tujini,mamo jim j...

Sem jih pol na stacionarni tel. poklical in jim ornk napovedal:blackeye
Objavljena slika
Prikaži več možnosti

zigi
zigi

BMW Zasavje Team

• Uporabnik
  • Sporočil: 15 984
  • Avtomobil: 535 PS

:laugh To je pa ta naš "novi info center za ceste" - katastrofa :napaka

Sicer slaba tolažba, a nisi edini, ki se mu je kaj podobnega že kdaj zgodilo ... :blackeye

Lp, zigi :cool

Urejal zigi, 26.07.2008, 19:26.

BMW e30, e36, e46, e90LCI xDrive, F10 LCI xDrive ... :mznak ... BMW FOREVER ... :cool

Prikaži več možnosti

RobertH
RobertH

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 12 174

Dons sem jih poslal u p.m.:damn :fight :damn :blackeye

Pridem čez Karavanke in pokličem cestne info. 080..... in pravi da je malo kolone od Brezij naprej prav tako po radiu pravijo.

Ko pridem do Lipc vse stoji tko da sem cca 1000m vozil 40min,pol sem pa obrnil na mestu kjer se je dalo in šel nazaj in po navadni cesti.Prej bi še enmu kmal rebra preštel ker je bil prou pameten,tko da sem po 1000 prevoženih km ornk jezen:damn

Zakva ni to bolj obveščeno in bolj točno kot je v tujini,mamo jim j...

Sem jih pol na stacionarni tel. poklical in jim ornk napovedal:blackeye

Sam pazi, da se ne bo na netu pojavil tvoj razjarjen klic in boš izpadel, kot nekontroliran, neobziren,....

https://youtu.be/WPMMNvYTEyI    shorturl.at/biQW0

Prikaži več možnosti

RobertH
RobertH

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 12 174

Sedaj imamo na našem koncu že nekaj časa en primer, kjer se vidi, da se upravljavci AC delajo norca iz uporabnikov.

Malce me tudi čudi, da se nobena iz Slo. avtomoto revija ne ugrzne v tole jabolko.

Na gorenjskem delu AC je viadukt (star 3 leta), na katerem so letos opazili, da kompenzacije (delitacije) ne poberejo raztezkov pri navišji temp. betona.
Sklepam, da je prišlo do porušitve betona na spoju delitacij in AB.
Seveda so uredili ustrezne omejitve (to je zelo priljubljen ukrep na AC - in to na 60km/h) in malo murje opozorilnih tabel. To dosedaj še ne toliko problematično, kot to, da je ravno na tistem mestu radar za merejenje hitrosti in sedaj bi lahko mirne duše merili in seveda tudi "opilili" vse vozeče na poti proti Lj.

No sedaj pa še k bistvu.

Sedaj je pozna jesen, temperatura betona se vsaj do maja ne do več dvignila na 15°C, kar pomeni, da bi se vsaj za ta čas dalo odsek sprostiti in se ga zopet delno zaprlo med sanacijo (ne pozabimo, da je viadukt star tri leta). Delitacija se sedaj precej razprta in ker je direktno sidrana v AB bi lahko delovala povsem normalno pri 130km/h.

Kje je javnost, kje so novinarji, ki naj bo se imeli za avtomoto novinarje??

Nekaj bi bilo potrebno naredit na to temo.

Urejal RobertH, 05.11.2008, 20:09.

https://youtu.be/WPMMNvYTEyI    shorturl.at/biQW0

Prikaži več možnosti

Dark Funeral
Dark Funeral

Heathen

• Uporabnik
  • Sporočil: 29 087
  • Avtomobil: Ne More Biti Prazno!

Pofotkaj in razloži te pošlji na kakšen časopis ali na pop.
Prikaži več možnosti

bizdam
bizdam

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 5 033
  • Avtomobil: Karjola

Saj so bili članki v AFM.
Česenj in porekar imata rubriko (eden na začetku, drugi na koncu revije) v kateri sta fenomen DARS obravnavala že večkrat, pa še marsikaterega drugega, ampak kje si še vidu da bo članek v reviji kaj pomagal?
Pomaga samo 24ur ali svet ali preverjeno, avto revije in novinarji naj se le ukvarjajo s pisanjem člankov o avtomobilih, je bolje za nas in zanje.
Prikaži več možnosti

GGREGA
GGREGA

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 2 607
  • Avtomobil: francoz

Pofotkaj in razloži te pošlji na kakšen časopis ali na pop.

nimaš dosti za pofotkati vozni in prehitevalni pas sta zožana po celotni dolžini mosta na 2/3 normalne širine v obe smeri ,če se ne motim je tako že dva meseca ,vendar še nisem srečal nobenega delavca na tem odseku da bi kaj saniral razen da so zamenjali delitacijske plošče:fight
če si pa takrat ko so manjkale plošče zapeljal v luknjo si imel občutek da ti bo odtrgalo kolo, trajalo je pa tudi okrog 3 tedne da so zadevo sanirali:crazy
po tv je pa že bilo :-D
vse se da samo denar moraš imeti :laugh
Prikaži več možnosti

peroa
peroa

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 1 940
  • Avtomobil: Rog

http://www.zurnal24....va-zaprt-151870

Za tole se pa spodobi nekomu podeliti kakšno državno odlikovanje.
:fight
NO soup for YOU.

Objavljena slika
Prikaži več možnosti

mjemec
mjemec

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 7 397
  • Avtomobil: F31

Če sem prav razumel, bo predor zaprt zaradi priključitve novega dela iz Celovške do AC. In ne zaradi kakih obnov ali podobnega...
Prikaži več možnosti

Domzalcan
Domzalcan

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 8 981
  • Avtomobil: e39 530dTA

@mjemec: že že...samo to predora šentvid nebi smelo ovirat! ker Pasovi so že narejeni! Odcepi tudi. Kaj hudica je treba zapret pas? Nej zaprejo vozni pas...prehitovalne pa naj pustijo odprte...in tako bo na Celovški kaos. No, pa saj smo/ste vajeni.
Prikaži več možnosti

peroa
peroa

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 1 940
  • Avtomobil: Rog

Veseli december!

:party
NO soup for YOU.

Objavljena slika
Prikaži več možnosti

Rottie
Rottie

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 70 000
  • Avtomobil: E46 325i

@mjemec: že že...samo to predora šentvid nebi smelo ovirat! ker Pasovi so že narejeni! Odcepi tudi. Kaj hudica je treba zapret pas? Nej zaprejo vozni pas...prehitovalne pa naj pustijo odprte...in tako bo na Celovški kaos. No, pa saj smo/ste vajeni.

Na TVju so so se izgovarjali na nek varnostni sistem, ki je enoten celemu kompleksu in ga morajo ob priključitvi ugasnit.
pFTRx40.png
Prikaži več možnosti

Senna
Senna

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 6 158
  • Avtomobil: 330i,s1000xr

Piz..,pa to je res banda,zaprejo tunel zaradi tega,ker morajo u drugem tunelu luči namontirati,pa če mi Slovenci nismo eni bedaki,ni noben.Kako lahko sploh podpiramo take prevarante.
Objavljena slika
Prikaži več možnosti

-->
BMWslo je zasebna spletna stran in ni v povezavi s podjetjem BMW AG.
Obiščite uradno stran BMW Slovenija.
BMW je registrirana blagovna znamka podjetja BMW AG.
BMWslo.com © 2001-2018. Vse pravice pridržane.