DARS ali kdo koga...
normalno da bogate barabe drzijo skupaj,njih ne briga kaj bo jutri..itak majo nagrebenega večkotpreveč premozenja za lordsko zivljenje!....če bi bilo po moje ne bi blo "tajkunizma" in bi vsi meli enako...ker to ne gre da ima en miljarde v zepu,drugi spet nič!...pa ne zdej o raznih iznajdljivostih,lepo prosim...še za konec: v YU ni blo tega:cool
|
Prikaži več možnosti
|
Za YU nostalgijo je druga tema
![]() |
Prikaži več možnosti
|
zidar se res ne šteje za ne vem kako ribo ampak rad podmaže tam kjer škriplje vse ok nič mu ne zamerim.Jezen sem pa na tiste zaradi katerih mu to uspeva in teh ni malo ,še najhujše pa je da se večina teh bori za ukinitev kosove komisije ![]()
vse se da samo denar moraš imeti
![]() |
Prikaži več možnosti
|
Ljudje, ki so mu blizu pravijo, da namesto zajtrka spije dozo viskija za potešitev lakote. In tako se nadaljuje tudi z dopoldansko malico, kosilom, popoldansko malico in večerjo. Pa liter viskija gre v enem dnevu kein problem. ![]() S tistim, ki je ukradel torbico na ulici bi mogli delati veliiiiiiko bolj v rokavicah kot s takšnimi direktorji, ki so "ukradli" za par milijonov ali par milijard takšnih torbic. Logično, da se toliko ljudi bori proti ukinitvi Kosove komisije, če pa požrejo veliko denarja, koristi od njih pa ni popolnoma nobene. Naj dajo te pristojnosti Policiji pa basta. |
Prikaži več možnosti
|
Zakaj se nekateri borijo za ”ukinitev” kosove komisije. Ker je politično motivirana. In to je dejstvo.
Če bi bil res tako poštein in delaven bi se ga zagotovo tudi v tej zgodi kaj omenjala. A vendar on je ustvarjen politično, da dela medijski hurp in blokira oz onemogoča točno določene osebe. |
Prikaži več možnosti
|
No potem je tudi na tem nekaj resnice, saj so po naših krajih krožile govorice, da je parkrat šel po štirih domov od Rajha (gostilna) v času, ko se se igrali še veliki fuzbal derbiji med Muro in Olimpijo.
Od poraza do poraza do končne zmage!
|
Prikaži več možnosti
|
Word! ![]() Sem skoraj prepričan, da te govorice držijo. |
Prikaži več možnosti
|
Dons sem jih poslal u p.m.
![]() ![]() ![]() ![]() Pridem čez Karavanke in pokličem cestne info. 080..... in pravi da je malo kolone od Brezij naprej prav tako po radiu pravijo. Ko pridem do Lipc vse stoji tko da sem cca 1000m vozil 40min,pol sem pa obrnil na mestu kjer se je dalo in šel nazaj in po navadni cesti.Prej bi še enmu kmal rebra preštel ker je bil prou pameten,tko da sem po 1000 prevoženih km ornk jezen:damn Zakva ni to bolj obveščeno in bolj točno kot je v tujini,mamo jim j... Sem jih pol na stacionarni tel. poklical in jim ornk napovedal:blackeye ![]() |
Prikaži več možnosti
|
![]() ![]() Sicer slaba tolažba, a nisi edini, ki se mu je kaj podobnega že kdaj zgodilo ... ![]() Lp, zigi ![]() Urejal zigi, 26.07.2008, 19:26. BMW e30, e36, e46, e90LCI xDrive, F10 LCI xDrive ... |
Prikaži več možnosti
|
Sam pazi, da se ne bo na netu pojavil tvoj razjarjen klic in boš izpadel, kot nekontroliran, neobziren,.... https://youtu.be/WPMMNvYTEyI shorturl.at/biQW0 |
Prikaži več možnosti
|
Sedaj imamo na našem koncu že nekaj časa en primer, kjer se vidi, da se upravljavci AC delajo norca iz uporabnikov.
Malce me tudi čudi, da se nobena iz Slo. avtomoto revija ne ugrzne v tole jabolko. Na gorenjskem delu AC je viadukt (star 3 leta), na katerem so letos opazili, da kompenzacije (delitacije) ne poberejo raztezkov pri navišji temp. betona. Sklepam, da je prišlo do porušitve betona na spoju delitacij in AB. Seveda so uredili ustrezne omejitve (to je zelo priljubljen ukrep na AC - in to na 60km/h) in malo murje opozorilnih tabel. To dosedaj še ne toliko problematično, kot to, da je ravno na tistem mestu radar za merejenje hitrosti in sedaj bi lahko mirne duše merili in seveda tudi "opilili" vse vozeče na poti proti Lj. No sedaj pa še k bistvu. Sedaj je pozna jesen, temperatura betona se vsaj do maja ne do več dvignila na 15°C, kar pomeni, da bi se vsaj za ta čas dalo odsek sprostiti in se ga zopet delno zaprlo med sanacijo (ne pozabimo, da je viadukt star tri leta). Delitacija se sedaj precej razprta in ker je direktno sidrana v AB bi lahko delovala povsem normalno pri 130km/h. Kje je javnost, kje so novinarji, ki naj bo se imeli za avtomoto novinarje?? Nekaj bi bilo potrebno naredit na to temo. Urejal RobertH, 05.11.2008, 20:09. https://youtu.be/WPMMNvYTEyI shorturl.at/biQW0 |
Prikaži več možnosti
|
Saj so bili članki v AFM.
Česenj in porekar imata rubriko (eden na začetku, drugi na koncu revije) v kateri sta fenomen DARS obravnavala že večkrat, pa še marsikaterega drugega, ampak kje si še vidu da bo članek v reviji kaj pomagal? Pomaga samo 24ur ali svet ali preverjeno, avto revije in novinarji naj se le ukvarjajo s pisanjem člankov o avtomobilih, je bolje za nas in zanje. |
Prikaži več možnosti
|
nimaš dosti za pofotkati vozni in prehitevalni pas sta zožana po celotni dolžini mosta na 2/3 normalne širine v obe smeri ,če se ne motim je tako že dva meseca ,vendar še nisem srečal nobenega delavca na tem odseku da bi kaj saniral razen da so zamenjali delitacijske plošče:fight če si pa takrat ko so manjkale plošče zapeljal v luknjo si imel občutek da ti bo odtrgalo kolo, trajalo je pa tudi okrog 3 tedne da so zadevo sanirali:crazy po tv je pa že bilo ![]()
vse se da samo denar moraš imeti
![]() |
Prikaži več možnosti
|
http://www.zurnal24....va-zaprt-151870
Za tole se pa spodobi nekomu podeliti kakšno državno odlikovanje. ![]()
NO soup for YOU.
![]() |
Prikaži več možnosti
|
Če sem prav razumel, bo predor zaprt zaradi priključitve novega dela iz Celovške do AC. In ne zaradi kakih obnov ali podobnega...
|
Prikaži več možnosti
|
@mjemec: že že...samo to predora šentvid nebi smelo ovirat! ker Pasovi so že narejeni! Odcepi tudi. Kaj hudica je treba zapret pas? Nej zaprejo vozni pas...prehitovalne pa naj pustijo odprte...in tako bo na Celovški kaos. No, pa saj smo/ste vajeni.
|
Prikaži več možnosti
|
Na TVju so so se izgovarjali na nek varnostni sistem, ki je enoten celemu kompleksu in ga morajo ob priključitvi ugasnit. ![]() |
Prikaži več možnosti
|
Piz..,pa to je res banda,zaprejo tunel zaradi tega,ker morajo u drugem tunelu luči namontirati,pa če mi Slovenci nismo eni bedaki,ni noben.Kako lahko sploh podpiramo take prevarante.
![]() |
Prikaži več možnosti
|