Bomo vidli ce bodo te ABTjke pocakale, ker je zadnji set na voljo. Niso tako hude, so pa pristne in vseeno vsecne. Samo da Pocesnk nardi svoje in izstavi racun

|
Prikaži več možnosti
|
Saj Keskin so kvalitetna platišča, če ti je dizajn všeč, go for it When life speeds by... downshift. |
Prikaži več možnosti
|
Vem da Keskin niso lih kr ena, so pa vseeno kopije.
Te so original in proizvaja jih BBS, pa po eni strani so mi ok, ker niso tako vpadljive. |
Prikaži več možnosti
|
|
Prikaži več možnosti
|
18 po mojem. |
Prikaži več možnosti
|
17 so, je napisal lastnik na svojem IG profilu When life speeds by... downshift. |
Prikaži več možnosti
|
|
Prikaži več možnosti
|
Škoda za tavovo notranjost, v ničemer ni lepša od stare. ![]() Jože, počivaj v miru. Hvala za vse. |
Prikaži več možnosti
|
Meni je cel avto grd, razen karoserije. Hud projekt sicer. |
Prikaži več možnosti
|
Men je tudi všeč dosti starih avtov. Edino armaturk iz tistega časa pa ne prenašam. Takšen avto, ti mora biti všeč tudi v notranjosti, drugače je qrc neJEZImo Save |
Prikaži več možnosti
|
8ka ma totalno hudo notranjost že iz tovarne, ki bi se jo dalo dobro modernizirat z modernim volanom, kakim ekranom in podobno šaro, če bi se lastniku že zdelo da bi se to moral it. Notranjost 6ke je totaln korak nazaj.
![]() Jože, počivaj v miru. Hvala za vse. |
Prikaži več možnosti
|
Tako je tudi meni všeč. Da se posodobijo določeni deli v armaturki. Ali pa res pri določenih primerih (spodnji fiat), se naredi čisto po svoje.
https://avto-magazin...asko-preobleko/
neJEZImo Save |
Prikaži več možnosti
|
Mi ne grejo iz glave volvo modeli iz 60 desetih. Ta ima tudi zelo okusno predelano armaturo.
https://youtu.be/Dl992GNyD0Q?t=114 neJEZImo Save |
Prikaži več možnosti
|
Ja, je treba res najt dober balans med klasično obliko avtomobila, posodobljeno obliko avtomobila in da je obenem notranjost dobra mešanica obeh, vključno z vgrajeno moderno tehnologijo. Ni enostavno, malokdo to naredi dobro. Urejal Nixxon, 21.01.2021, 11:12. ![]() Jože, počivaj v miru. Hvala za vse. |
Prikaži več možnosti
|
Meni imata E46 in E39 prav lepo notranjost.
|
Prikaži več možnosti
|