Cene pogonskega goriva ... €€€
Jaz imam obvestilo, da je gen-i v povprecju dvignil za 18%.
Opozorilo: Analiza, ki je zgoraj opisana je izkljucno mnenje avtorja in v nikakrsni smeri ni investicijski nasvet, ampak je namenjeno informiranju in izobrazevanju o delovanju posameznih pravnih subjektih na financnih trgih. Vsaka odlocitev o nakupu ali prodaji posameznega financnega instrumenta je v izkljucnu domeni lastnika/prodajalca ali kupca financnega instrumenta. |
Prikaži več možnosti
|
Kul, sefica bo zadovoljna
![]() |
Prikaži več možnosti
|
I-Com JTG recimo, kar je pri meni bilo vgrajeno. Potem pa se mislim da je Prins delal taksne. ![]() |
Prikaži več možnosti
|
|
Prikaži več možnosti
|
A si se užgal pri BTC? Mogoče bo pa res nafta spet po 1€/l kot pred dvemi leti ![]() Urejal Simon, 02.07.2022, 09:29. |
Prikaži več možnosti
|
Sej veš kako gre market in plačani msm shilli... sam neka nova bolezen x se pojavi, pa lockdowni, pa bo spet nafta po 1€... ![]() |
Prikaži več možnosti
|
Ni smešno..se bo za zjokat...
|
Prikaži več možnosti
|
Sej klime ogrevajo brez problema. A to je tud problem eno luknjo zvrtat čez steno in napeljat notrajo enoto. Al mate 5 cm stene iz eiverce, pa se vam bo luknja naredila? |
Prikaži več možnosti
|
Takih imamo mi 10 v službi. Zaenkrat BP (kupljene lani oktobra) pa jaz ko sem ful anti plinaš. Sem včasih imel plin v avtu pa ga osebno ne bi več nikoli hotel imet! Je pa res, da je bil vgrajen naknadno in ne tovarniško. I did not tell half of what I saw, for I knew I would not be believed. Marco Polo, on his deathbed in 1324
|
Prikaži več možnosti
|
Nikoli več ne bo nafta 1€/liter.
|
Prikaži več možnosti
|
Sej BTC tud ne bo nikol več 57 jurjev. Prošla baba s kolačima. |
Prikaži več možnosti
|
Jaz sem tako mislil že leta 2008 ali tam nekje, ko je bila nazadnje. Pa sem imel prav? Še en mesec pred začetkom cororna sranjem, če bi mi kdo rekel, da bo kdaj 1€, bi se mu verjetno smejal. Tako da vse je mogoče, pa čeprav ta trenutek nepredstavljivo. Urejal loty1825, 03.07.2022, 15:21.
Nič ni težko, kar se mora, vendar ni nič treba, če se noče, vendar na koncu se vse da, če res hoče.
![]() |
Prikaži več možnosti
|
Klima rabi elektriko da greje. Elektrike pa ne bo, al bo pa draga da bos dal jurja na mesec za ogrevanje s klimo… |
Prikaži več možnosti
|
Vse je mogoče, 1€ nafta ali 100k bitcoin... odvisno je le kateri algo vklopijo
![]() |
Prikaži več možnosti
|
Btc bo krepko cez 100k….
|
Prikaži več možnosti
|
|
Prikaži več možnosti
|
Bi blo za kupit delnice naftnih druzb, to ne more bit zgube v prihodnjih letih…
|
Prikaži več možnosti
|
Kak da ne? Ce bodo stratosferske cene nafte in bo povprasevanje padlo, kaj se bo zgodilo?
![]() |
Prikaži več možnosti
|