Gradnja hiše
Ker na netu nikakor ne morem najti primernih strani, kjer bi z ženo lahko pogledala in se odločila za projekt hiše, ki jo nameravava zgradit iščem pomoč tukaj. Skratka iščem projekte ali idejno zasnovo za praktično enodružinsko hiško, po možnosti atrijsko in enoetažno, klasične gradnje lahko tudi modernejšega izgleda. Upam, da mi lahko pomagate. Najden projekt bo seveda nagrajen in sicer bo predlagatelj deležen 7 dnevnega pol penziona na parceli z animacijo in vključenimi rekviziti / mešalec in lopata /
![]() ![]() |
Prikaži več možnosti
|
A to prav zidano hišo, al bo montažna tut vredu? Jst sem interesent za slednjo, če ima kdo?
|
Prikaži več možnosti
|
Mislim da vam bi to najboljše svetoval uporabnik zzigon
![]() |
Prikaži več možnosti
|
Ne maraš montažnih al je kakšen drugi razlog?
![]() |
Prikaži več možnosti
|
Ne da ne maram ampak po izračunih naredim klasično gradnjo precej ceneje.
![]() |
Prikaži več možnosti
|
Aha. Jaz se zanimam predvsem za montažne, ker tle v Lj, so sanje zgradit hišo v okolici al pa kupit stanovanje:napaka
Montažna na ključ, 100 kvadratov pa pride 50.000 eurou, ti pa samo naštimaš ploščo in v treh mescih zraste, garancija je pa 30 let. Naravna, topla, varna, lahka....Zato me rajcajo:ok |
Prikaži več možnosti
|
Prijatelj se je tudi odločo za montažno glih zaradi take vabljive ponudbe vendar, ko je stvari malo dodelal / okna in ploščice, notranja vrata in podi, malo več stikal in lučk / pa je cena enormno zrasla kar za 100% .
![]() ![]() |
Prikaži več možnosti
|
Ovi tan v Martjancaj?
|
Prikaži več možnosti
|
Treba se je pomenit, kaj bi imel, kako ... in se zmeniš za ceno. To je cena na suho, če pa želiš malo več tega in onega, pa verjamem da kr zraste. No dost off, da vidmo, če ma kdo kak projekt gradnje . ![]() |
Prikaži več možnosti
|
Še nekaj slik http://www.lumar.si/...ne-hise/classic
![]() Originalni rezervni deli BMW www.olje-dg.si/bmw Ford www.olje-dg.si/ford |
Prikaži več možnosti
|
Tudi sam malce ogledujem stvari na tem področju. Poglej malo varianto Ytonga, imajo kar lepo ponudbo tipskih hiš. Se mi pa zdi nekakšen kompromism med klasično gradnjo in montažno hišo.
www.xella.si
LP, Uroš
|
Prikaži več možnosti
|
http://www.podsvojos...t/index.php?c=0
Drugače pa pokliči Veloceja, meni je naredil projekt, mislim, da je kar majster in ti bo pomagal se odločiti kaj je dobra varijanta. ![]() |
Prikaži več možnosti
|
Dobrodošel med graditelji, tudi sam sem letos začel urejeti papirje za gradnjo hiše in upam, da bom drugo leto zaključil z papirji. Je pa tako, da tukaj nekega pravila skoraj da ni, da bi lahko vnaprej vse načrtoval. Bistveno kar moraš pridobiti je gradbeno dovoljenje, drugač pa lahko res vse do potankosti izveš na "podsvojostreho.net", kjer boš izvedel prav vse od začetka do konca in tudi predvidene stroške. |
Prikaži več možnosti
|
Mislm da je najbl pomemben dokument lokacijska informacija,ne me pa drzat za besedo.
|
Prikaži več možnosti
|
Lokacijska dokumentacija več ne obstaja, sedaj maš gradbeno infirmacijo in če projekt ustreza takoj gradbeno dovoljenje
![]() |
Prikaži več možnosti
|
Ja Itong ni slab in je ena od variant, ki pridejo v poštev ampak morem pri nabavi videt razliko v ceni. Vseeno mi je pa najbolj všeč Porotherm. Večna klasika kot E39:ok ![]() |
Prikaži več možnosti
|
Če ti ni težko pojdi do Dunaja. Tam imajo naselje vzorčnih hiš. jaz sem tam našel svojo, sicer montažno, ampak je bila kasneje zgrajena z Ytongom.
www.blauelagune.at |
Prikaži več možnosti
|