Skoči na vsebino

E90 vprašanja

* * * * * 2 glasov

• Prijavi se za objavo odgovora
570 odgovorov v temi
brutale
brutale

Začetnik

• Uporabnik
  • Sporočil: 12
  • Avtomobil: BMW 318d M

Lep pozdrav .Mene zanima nekaj stvari o mojem bmw e90.
-Kako vklopiti zakasnitev ugašanja luči pri zaklepu vozila.
-povezava med mojim telefonom in blootuth noće delovat
mogoće zaradi tega ker imam nokio 6310i ali ima kdo enako?
-imam paket M in me zanima ali je normalno imet spredaj 225 in zadaj 255 široke
gume
Hvala za kak odgovor
Prikaži več možnosti

mjemec
mjemec

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 7 397
  • Avtomobil: F31

Tisto zadnje je normalno ja. Kako je z zakasnitvijo ugašanja luči prav pri E90 nevem, pri E39 ob ugasnjenem avtu in ključu iz ključavnice "poblendaš" in se prižgejo kratke luči za določen čas (če seveda misliš funkcijo follow-me-home). Kar se tiče povezave s telefonom pa nimam pojma. Si kaj pogledal v navodila glede postopkov ipd.?
Prikaži več možnosti

brutale
brutale

Začetnik

• Uporabnik

Tisto zadnje je normalno ja. Kako je z zakasnitvijo ugašanja luči prav pri E90 nevem, pri E39 ob ugasnjenem avtu in ključu iz ključavnice "poblendaš" in se prižgejo kratke luči za določen čas (če seveda misliš funkcijo follow-me-home). Kar se tiče povezave s telefonom pa nimam pojma. Si kaj pogledal v navodila glede postopkov ipd.?

Hvala ti .Funkcijo zakasnitve sem že probal in deluje kot si rekel.
Ja za telefon sem bral navodila in še vedno ne gre .Mislim da je telefon prestar.
Hvala
Prikaži več možnosti

YuGo
YuGo

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 4 604
  • Avtomobil: BMW ...

Hvala ti .Funkcijo zakasnitve sem že probal in deluje kot si rekel.
Ja za telefon sem bral navodila in še vedno ne gre .Mislim da je telefon prestar.
Hvala

To je eden boljših telefonov za te zadeve, deluje 100%.

Verjetno razlog tiči v postopku povezave. Opiši malo kako to narediš.
Prikaži več možnosti

robberrt
robberrt

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 1 946
  • Avtomobil: BMW GXX 3xxi

sej pomoje je postopek povezave BT s telefonom povsod enak

Držiš tipko za BT v avtu, na telefonu mora biti seveda prižgan, daš kontakt v prvi položaj, počakaš 3 sekunde in spustiš tipko v avtomobilu, potem te vpraša za kodo in to je to. NA telefonu pa moraš imeti da lahko sprejemaš BT povezave omogočeno.

Za ta dnar je to to ;)
330i - v sodelovanju z naravo
Prikaži več možnosti

YuGo
YuGo

BMW fanatik

• Uporabnik

sej pomoje je postopek povezave BT s telefonom povsod enak

Držiš tipko za BT v avtu, na telefonu mora biti seveda prižgan, daš kontakt v prvi položaj, počakaš 3 sekunde in spustiš tipko v avtomobilu, potem te vpraša za kodo in to je to. NA telefonu pa moraš imeti da lahko sprejemaš BT povezave omogočeno.

Za ta dnar je to to ;)

Nope, ta postopek velja za E46, za X3.
E90, E60 itd. delajo pa naa drugačen postopek.
Prikaži več možnosti

brutale
brutale

Začetnik

• Uporabnik

;565157']Nope, ta postopek velja za E46, za X3.
E90, E60 itd. delajo pa naa drugačen postopek.

Ja sem probal različne postopke kako se bi povezal pa mi nekak ne gre.Mislim da se bom moral zapeljati do servisa in mi nastavijo .
Hvala
Prikaži več možnosti

plazo
plazo

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 2 798
  • Avtomobil: vse za prodat

maš navi al maš professional radio?

Ti povem postopek, ko odgovoriš:ok
"the coupe has all the power of the Z3 roadster...and none of the thrill of the wind over your bald spot.The M coupe is nothing if not unique"
Prikaži več možnosti

brutale
brutale

Začetnik

• Uporabnik

maš navi al maš professional radio?

Ti povem postopek, ko odgovoriš:ok

Ja nimam navigacije je radio profesional.
Hvala
Prikaži več možnosti

plazo
plazo

BMW fanatik

• Uporabnik

OK...potem gre takole:

Na radiu pritisni "menu" tipko in izberi "TEL" z desnim izbirnim gumbom ter s pritiskom noter potrdi

Spodaj na ekranu skrajno desno boš videl oznako "BT" in jo spet pritisni z gumbom pod to oznako

Na svojem mobilcu aktiviraj BT in poišči zvočne dodatke: ko najde BMWxxxx ga potrdi na telefonu

Zahtevalo bo kodo, na obeh napravah vtipkaš poljubno kodo: najbolš 1234 potrdiš in na telefonu ko te vpraša, če vedno samodejno poveže rečeš "DA"

to je to...zdej sta povezana in imaš na radiu v meniju "TEL" tudi imenik, zadnje klicane, zgrešene, top8 itd ....

javi če je ratal:ok

LP,
"the coupe has all the power of the Z3 roadster...and none of the thrill of the wind over your bald spot.The M coupe is nothing if not unique"
Prikaži več možnosti

brutale
brutale

Začetnik

• Uporabnik

Hvala maister.
Sem probal in gre tak da še enkrat hvala
Prikaži več možnosti

BMW M
BMW M

.

• Globalni moderator
  • Sporočil: 9 150

Hvala maister.
Sem probal in gre tak da še enkrat hvala

Stisni mu en zelen karton v zahvalo. :)
Prikaži več možnosti

plazo
plazo

BMW fanatik

• Uporabnik

No me veseli, da tije ratal.....ampak kot zakleto sem danes v službi še trem nastavljal telefon, ker so imelienakotežavo:ok2

Presenetilo me je, da brezhibno deluje ( beri: skopira imenik ) celo Blackberry 8800na l.2003 E60 :eek ....ponavad so pametnitelefoni preveč pametniza te BT vmesnike pri BMW in ne skopira imenik, sicer pa deluje OK.

LP,
Prikaži več možnosti

bigboy
bigboy

Začetnik

• Uporabnik
  • Sporočil: 4
  • Avtomobil: BMW 320D

Hi

Zanima me če je možno BT naknadno vgradit v avto? Imam namreč professional radio, samo BT ne.
Če je to možno, a pol so tisti dve tipki na volanu, ki so namenjeni za telefon, uporabni?

Thnx
Prikaži več možnosti

YuGo
YuGo

BMW fanatik

• Uporabnik

Hi

Zanima me če je možno BT naknadno vgradit v avto? Imam namreč professional radio, samo BT ne.
Če je to možno, a pol so tisti dve tipki na volanu, ki so namenjeni za telefon, uporabni?

Thnx

Je možno, tipka na volanu, ki je namenjena telefonu, bo pa uporabna. :ok2
Prikaži več možnosti

pero1000
pero1000

Začetnik

• Uporabnik
  • Sporočil: 19
  • Avtomobil: BMW 320 letnik 2006

jaz mam tudi enako... professional in kako je mozno BT vgradit naknadno in koliko je to priblizno cena? L p peter
Prikaži več možnosti

bizdam
bizdam

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 5 002
  • Avtomobil: Karjola

Lastniki E9X, vprašanje.

Kakšen je material na vratnih panelih in kako so narejeni žepi na vratih? Ali je to vse plastično kot v E87 al je tako kot je treba in je komplet obloga mehka in predal obložen z muckasto zadevo, da so ključi pri miru in se ne vozijo gor in dol na pospeševanju/zaviranju ter ne ropotajo po naših vegastih cestah?

Enako vprašanje za spodnji del armature, se pravi od letvic dol, sredinska konzola itd.

Gledam malce naokoli kaj bi dodal v štalo, pa sem bil na ogledu 1ke presenečen kako trdoplastičen je avto v notranjosti. Če je E9x podobna, potem ok, če je boljša na tem področju, raje vzamem E9x, cene so celo nižje kot za E87.

Prikaži več možnosti

bizdam
bizdam

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 5 002
  • Avtomobil: Karjola

Lastniki E9X, vprašanje.

Kakšen je material na vratnih panelih in kako so narejeni žepi na vratih? Ali je to vse plastično kot v E87 al je tako kot je treba in je komplet obloga mehka in predal obložen z muckasto zadevo, da so ključi pri miru in se ne vozijo gor in dol na pospeševanju/zaviranju ter ne ropotajo po naših vegastih cestah?

Enako vprašanje za spodnji del armature, se pravi od letvic dol, sredinska konzola itd.

Gledam malce naokoli kaj bi dodal v štalo, pa sem bil na ogledu 1ke presenečen kako trdoplastičen je avto v notranjosti. Če je E9x podobna, potem ok, če je boljša na tem področju, raje vzamem E9x, cene so celo nižje kot za E87.

Nobody?

Prikaži več možnosti

bpavsic
bpavsic

Začetnik

• Uporabnik
  • Sporočil: 1 031
  • Avtomobil: E92 320i, F30 320d

Lahko ti povem za e92... Zadnji predal (manjši) na vratih je trda plastika, sprednji (večji) pa je "muckasti", razdeljen na več delov in še odpira se - kar sicer sexy zgleda ampak je nerodno, ker ponavadi VEDNO pozabiš stvari tam noter, ker se ne vidi dobro vanj  :)

Srednja konzola ima plastični predalček z gumijastim vložkom (če imaš i-Drive). Če ga nimaš, je na mestu, kjer bi moral biti i-Drive kontroler, predal (ki pa ne vem kakšen je, ker ga nimam) - predvidevam da ima gumi vložek. Konzola je od strani (tam ko imaš desno nogo) zgoraj vinil (ali kaj je pač ta na otip malo mehkejša plastika), spodnji del pa je tapeta od tal (torej "muckasto").

Urejal bpavsic, 20.09.2018, 07:14.

Prikaži več možnosti

tomazic89
tomazic89

Novinec

• Uporabnik
  • Sporočil: 1 006
  • Avtomobil: E36 323i, T5 Multivan

Za e91:

- predali v vratih so plasticni in se zadeve furajo naprej nazaj

- predal levo pod volanom je "muckast"  :cool  :mljask

- globoki predal v sredinski konzoli je muckast, v desnem delu (kjer je original telefon) imam pa jaz gumiran vlozek

- predal pred menjalnikom (ce nimas kadilskega paketa - jaz sem ga odstranil) ima gumiran vlozek

- glovebox je muckast

EDIT: zdaj si mi dal dobro idejo, da opremim vratne predale s proti zdrsno podlogo. hvala :ok2

Urejal tomazic89, 20.09.2018, 07:26.

Prikaži več možnosti

-->
BMWslo je zasebna spletna stran in ni v povezavi s podjetjem BMW AG.
Obiščite uradno stran BMW Slovenija.
BMW je registrirana blagovna znamka podjetja BMW AG.
BMWslo.com © 2001-2018. Vse pravice pridržane.