Mene bolj zanima ali je ta avto res že v SLO. BTW zanima me od kod so te tablice:

Sem že podobne videl v Lj na enem X5 in Mercedes Benz SL. Mi ni nič jasno še posebej ne grb??????

Mislim da vsi vemo o katerem avtu je govora:http://forumi.siol.n...?TOPIC_ID=27231
Mene bolj zanima ali je ta avto res že v SLO. BTW zanima me od kod so te tablice: ![]() Sem že podobne videl v Lj na enem X5 in Mercedes Benz SL. Mi ni nič jasno še posebej ne grb?????? ![]()
BMW M Power
|
Prikaži več možnosti
|
Enaka tablica z napisom M1 je nekoč krasila modro E39 M5. Lastnik tiste M5 je bil Matjaž Tomlje, menda je njegov tudi ta Porsche, ampak naj bi ga kmalu menjal, ker mu barva ni všeč in bo vzel rumenega.
![]() ![]() |
Prikaži več možnosti
|
Ja to je njegov. On je kao neki ambasador sam zdej me ubij pa se ne bom spomnil v kateri državi. Tomzl a ti to resno okoli barve al se zafrkavaš. ![]() ![]() |
Prikaži več možnosti
|
Tablice: Monaco...99%
|
Prikaži več možnosti
|
On je konzul nekih otokov, vsaj tako mi je povedal njegov nekdanji sošolec. Tomlje je študiral arhitekturo, sam je ni doštudiral. Zanimivo.
ARHITEKT
|
Prikaži več možnosti
|
Točno...sem zaj*** na celi črti, je častni konzul Antigve in Barbude...Od tam torej tablce...
http://www.mladina.s.../clanek/tomlje/ Pojma nimam kje je to ![]() |
Prikaži več možnosti
|
Al pa ker ima pomankanje se..xa ![]() ![]() Lp;Rock ![]()
BMW 323 Cic, - silber-metallic
-------------------------------------------- My second and third car is a motorcycle.... -------------------------------------------- |
Prikaži več možnosti
|
to glede barve sem tudi jaz slisal ja, jah tipu res ni lahko, al ma pa res tok dnarja da ga boli qur.c, sam se mi cudn zdi da ma lahko slovenc avto k je tok vreden
![]()
Vsak je svoje Tinkare Kovač!
|
Prikaži več možnosti
|
Pa s čim se tale Tomlje sploh bavi? Kaj ima za en biznis, da ma tolk dnarja?
Dedicated to BMWs.
|
Prikaži več možnosti
|
Švercanje orožja vendar ne pištol ampak rakete zemlja-zemlja in zemlja-zrak. Seveda vse pod varnim okriljem našega ljubljenega vodilnega kadra naše državice Recimo tole: STINGER http://www.armee.vbs...mage.direct.gif
Why getting mad?.......Get even
![]() |
Prikaži več možnosti
|
A ni to un Tomlje k je bil včasih eden glavnih pr Walter Wolfu, preden sta se skregala z lastnikom in ga je nategnu mucho?
![]() Jože, počivaj v miru. Hvala za vse. |
Prikaži več možnosti
|
Tisti stinger iz zgodbe ni raketa stinger ampak tisti za ustavljanje prometa ![]() Torej tole ![]() ![]() |
Prikaži več možnosti
|
Kar se tiče porscheja GT je imel kupljenega za že vnaprej znanega kupca, rumenga pa ima že za novo stranko.Ker ima diplomatsko imun. je to lep biznis, ker dobi vozila višjih cenovnih razredov občutno ugodneje in s tem lepo zasluži.
Dela pa z vsem kar je donosno. Kar se tiče pomanjkanja seksa pa mormo vprašat bivšo miss sveta, kok je bil kej aktiven ![]()
Čas je denar!Imaš čas?
![]() ![]() |
Prikaži več možnosti
|
Matr, zdej je pa en zbrisu fotke!!!!
![]() ![]()
BMW M Power
|
Prikaži več možnosti
|
Kokr jaz vem bi bilo treba Walter Wolfa vprašat. ![]() ![]() ![]() |
Prikaži več možnosti