Kot že rečeno danes ponoči sem jedel v Celju (nasproti občine) kebab in moram reči, da tako dobrega že dooooolgo nisem jedel

P.S. Naj popravi nekdo naslov v bolj primeren, ker je še prezgodaj da bi lahko mislil:-D
Včeraj oz danes ponoči sem se domislil dobre teme. Kaj ko bi vsak ki pozna kakšno dobro restavracijo, picerijo, kiosk napisal kje se kaj dobro je!
Kot že rečeno danes ponoči sem jedel v Celju (nasproti občine) kebab in moram reči, da tako dobrega že dooooolgo nisem jedel ![]() P.S. Naj popravi nekdo naslov v bolj primeren, ker je še prezgodaj da bi lahko mislil:-D |
Prikaži več možnosti
|
Ja v Celju nam dobro kuhajo in pečejo.
![]() |
Prikaži več možnosti
|
Definitivno priporočam pizzerijo Azur, zelo dobre pice pa še ugodne so. Z veseljem vsakič, ko imam apetit, zavijem tja
![]() ![]() |
Prikaži več možnosti
|
Mi smo bli včerej v gostilni Skaručna (v Skaručni), sicer je to "slow-food" varjanta, hrane tolk da na koncu že prosiš, naj nehajo nosit!
![]() Drugače pa je men v LJ dobra še Casa Nostra v Areni Vodafone, tje vedno hodim na solate...
BMW....
![]() BMW Dolenjska.... ![]() ![]() |
Prikaži več možnosti
|
Izola, picerija Gušt: http://www.dogaja.se...pageterija/9195
Maribor, Ancora Picerija: http://www.rad-dobro...ey=oceart&id=88 Meni sta ti dve restavraciji najljubši in kadar sem na primorskem se oglasim pri Guštiju, v Ancori pa sem itak vsak teden. ![]() |
Prikaži več možnosti
|
Gostilna pri Cubru na Krizu, je med top ten v Sloveniji
Tudi Cubo ni slab pa se se najdejo dobre restavracije ![]() |
Prikaži več možnosti
|
1.Gostilna na Pajčni(proti žužemerku) idealno za druzinska srecanja in tradicionalne slovenske jedi
2.Piazza v Bezigradu Italijanske jedi 3.Olimpija Burek v LJ petek,sobota zvecer 4.Azur Dobre pizze 5.Kebab na Trubarjevi 1x na leto 6.Restavracija Špar v city parku - Ko se ti mudi in hoces poceni jesti 7.Kje so pa kakšne balkan jedi na žaru pa ne vem ![]() Ima kdo idejo ker postajam ravno lačen? ![]() Drugace pa kot predhodniki, Casa nostra je kul ![]() |
Prikaži več možnosti
|
V Trzinu imajo solidne balkanske stvari, tam kjer je bila vcasih Trzinka, mislim, da ima danes drugacno ime, je pa dokaj skrito.
Cad se je pa tudi poslabsal, drag je pa ze tako ali tako ![]() |
Prikaži več možnosti
|
Pizzerija Botana - Lahovče (cesta med Domžalami in Kranjem v bližini Brnika)
Edina pizzerija, kjer do sedaj nisem bil še nikoli razočaran. Povsod drugje je bilo enkrat super, drugič porazno. |
Prikaži več možnosti
|
Gostilna Ančka (med Brnikom in Kranjem), odlični štrukli
![]() na primorskem pa gostilna v Kortah( drži se gasilskega doma), Korte so nekje me Šmarjem in mejnim prehodom Dragonja. Pa Kantina Meksikana al kakorkoli se imenuje( zraven Asa) |
Prikaži več možnosti
|
Korte so vas nad Izolo!!! |
Prikaži več možnosti
|
Lj:
Kaval Cubo lp |
Prikaži več možnosti
|
Cubo ni glih za navadne smrtnike,seveda v primerjavi z tukaj navedenimi primerki. ![]()
Kupio bmw umro od gladi.
|
Prikaži več možnosti
|
Živ
V Luciji - Zlato sidro. Pri Ljubljani - Pri Babici. LP ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Vse se da, če človek hoče!! |
Prikaži več možnosti
|
V Gorenji vasi v Poljanski dolini Pri Brodarju, zelo dobre pice in ostala hrana:okVmes pa lahko še konje jahate:)
|
Prikaži več možnosti
|
Kebab za tramontano. Ostalo je pa več ali manj že omenjeno.
![]() Originalni rezervni deli BMW www.olje-dg.si/bmw Ford www.olje-dg.si/ford |
Prikaži več možnosti
|
Argentino v BTCju za ljubitelje mesa
![]() ![]() Pizzerija Gorenc Kranj in Bolero v Naklu pa na poti na morje ob stari cesti je ena gostilna Na ravni majo kr dobro pa še drago ni |
Prikaži več možnosti
|
Kolikor sem od parih slišal je pri temle Argentinu še najbolj izstopajoča cena, sam okus in ostalo pa ne tako.
![]() Jože, počivaj v miru. Hvala za vse. |
Prikaži več možnosti
|