V Venezi pa, Hosteria da Zorzi , San Marco - Calle dei Fuseri

V stari gorici, Da Gino in Pizzeria Lampine, Potem je še Basket in Tarantella
![]() V Venezi pa, Hosteria da Zorzi , San Marco - Calle dei Fuseri ![]() |
Prikaži več možnosti
|
Meni je bilo zelo okusno in vredno vsakega € |
Prikaži več možnosti
|
Hay!
Sicer dobra tema,samo..... ![]() ![]() Fast food v Ljubljani Pizzerija............Pizzeria Trta Čevapi&co.........Harabmaša Riž...................Kitajska zvezda Mehicano..........Cantina Mexicana o resni prehrani in drugod po Sloveniji pa kdaj drugič ![]() lp joda ![]() |
Prikaži več možnosti
|
V NM pa je za to Geđo zakon. Njegovi Hajduški Čevapi so zakon. ![]() ![]()
BMW....
![]() BMW Dolenjska.... ![]() ![]() |
Prikaži več možnosti
|
V Ljubljani Klopčič na Litostrojski malica 2,9€ pa še danes so dajal butelke
|
Prikaži več možnosti
|
Mene pa zanima kako je kej z uno picerijo Ajda.Od Vranskega proti Celju.
|
Prikaži več možnosti
|
MB
pizzerija-la cantina*pod pohorjem* pizzerija-siciliana*tezno* pizzerija-sidro,ancora*center* pizzerija-beli vitez*ptuj* pizzerija-črni baron*malečnik* restavracije-vila rustica*borova vas* restavracije-ancora*center* restavracije-novi svet*center* restavracije-strike center*tezno* restavracije-samsara*center* kitajska restavracija*brezje* hamburger-hill*tezno* sladoled-pikapolonica*center* burek-totaj*tezno* lepinje-grill ranca*lent* off topic: night club-ROCCO*lent,ptuj* evo za vsakega nekaj,ko boste v mariboru |
Prikaži več možnosti
|
Nazadnje sem bil pred kakega pol leta tam- dobre pice, prijazne natakarice. Reče pa se AIDA. ![]() |
Prikaži več možnosti
|
Aida ja.Sva rekla z mojo da se bova enkrat ustavla,ker kadar sem sel mimo je bilo polhno. |
Prikaži več možnosti
|
še bolš kot kebab, je v cel pleskavica al pa čevapi z kajmakom pr beđetiju na avtobusni postaji:ok
oči R.I.P 1950-2009
e30 316, e30 316iA , e36 320i, e36 320i coupe, e36 318tds, e36 316i, e36 318i, e36 318iS coupe, e39 535i, e39 523i, e39 520i, e38 728i ČLAN KOS |
Prikaži več možnosti
|
Morda sem se čudno izrazil. Mislil sem na relaciji Šmarje hrvaška meja je najlažje najti, pride se pa tudi iz drugih koncev tja. |
Prikaži več možnosti
|
![]() |
Prikaži več možnosti
|
Gostilna Jelen Ljubljana
Srbska kuhinja N°1. L.P |
Prikaži več možnosti
|
na horseburger ("pa vse not") zraven tivolija se pa nobeden ni spomnil, no , vsaj meni je dober
![]() v brežicah pa na tržnici kebab ![]() pravo hrano ima pa tudi gostilna les na čatežu ob savi ![]()
And on the 8th day God created Land Rover
![]() ![]() |
Prikaži več možnosti
|
da pristavim svoj loncek: pri planinskem orlu, stahovica
|
Prikaži več možnosti
|
če se ne motim lastnik vozie e92 335 m-paket bele barve... Drugače pa že kot je Backo320ci rekel picerija piazza za bežigradom na Parmovi svetovna hrana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ko pa se v jutranjih urah iz klubov odpravimo kam jest je to samo ena in edina ajda nasproti glavne avtobusne postaje, pleskavica,kajmak, luk.......hmmmmmmmmmmmmmmm |
Prikaži več možnosti
|
Meni imajo najboljše pice v Bufu v Kranju, drugače pa je zelo dobro tudi v Argentinotu nasproti Emporiuma - argentinska hrana, v tisti mehiški v CityParku, v Pizeriji Gorjanc v Hotemažah tam pri Kranju - odlični polnjeni kruhki, v Zlati Ribici v Ratečah pri Šk. Loki - kitajska hrana, ... Kar se tiče hitre hrane, je pa nad vsemi Pinky v Kranju, zelo dober kebab mi je pa tudi pri Konkurenci nasproti avtobusne/železniške v Lj
![]() |
Prikaži več možnosti
|
al pa puranji zrezek z kajmakom:)pa u Velenju Mladost Burek 2000(z kislo smetano in jajčko) ![]() |
Prikaži več možnosti
|
jaz tudi ![]() ![]() ![]() ![]() BMW e30, e36, e46, e90LCI xDrive, F10 LCI xDrive ... |
Prikaži več možnosti
|