Hay!
Sicer dobra tema,samo.....![]()
Fast food v Ljubljani
Pizzerija............Pizzeria Trta
Čevapi&co.........Harabmaša
lp
joda
Za pice je Trta res zakon:ok
Kje se pa ta Harabmaša nahaja?
Za pice je Trta res zakon:ok Kje se pa ta Harabmaša nahaja?
Joy turns gasoline into adrenaline!
![]() |
Prikaži več možnosti
|
Hay!
200m pred trto:ok2HARAMBAŠA VRTNA ULICA 8, 1000 LJUBLJANA lp joda ![]() |
Prikaži več možnosti
|
Hvala. ![]() ![]()
![]() |
Prikaži več možnosti
|
![]() ![]() ![]() ![]() No glede hitre hrane je celje z okolico kr ok Pr občini-kebap na tržnci-kebap,burger na avtobusni-pleskavica čevapi V Šempetru kebap-zelo dober In konkretna hrana Za konkretno malco medved v vojniku in ostali |
Prikaži več možnosti
|
ja kaj a ni beđeti?
oči R.I.P 1950-2009
e30 316, e30 316iA , e36 320i, e36 320i coupe, e36 318tds, e36 316i, e36 318i, e36 318iS coupe, e39 535i, e39 523i, e39 520i, e38 728i ČLAN KOS |
Prikaži več možnosti
|
Zame najboljše pice so v Železnikih,mislim da je pizerija Pri pujsu:-D(naj me kdo popravi,je že kr encajt od tega,ko sem bil tam.)
Drugač pa ko je eden omenjal Botano,mislim da niso več tisto kar so bili včasih,prav tako tudi Tonač pod Krvavcem. Ma včasih skoraj nisi dobil slabe pice,zadnje čase pa kje dobim prav katastrofo od pice,dobesedno brez okusa,šele ko natrosiš vse možne začimbe,je za pojest. ![]() Aja,kebab v Kamniku(na obvoznici-Perovo)-ooooooo,njami:mljask ![]() |
Prikaži več možnosti
|
pridite danes v Lendavo restavracijo KRONA. Imam zaključek z mojim kolektivom in bo hrana zelo,zelo dobra...... hehe
|
Prikaži več možnosti
|
Podčetrtek - Gostilna Haler (pečena krača, slin)
Brestanica - Gostišče Ribnik (vse vrste rib) Za Maribor bi še dodal Moja Pizzerija na Pobrežju. Meni osebno najboljše pice v mestu. Hja, pol bi pa nehu...LP |
Prikaži več možnosti
|
No evo, točno to je res, tam pomoje že vsaj kakšnih 7 let ni več dobrih pic, nažalost jih po mojem mnenju že vsaka druga pizzerija "nažge". Je pa imela to picerijo moja tovarišica iz 1. razreda, ki si je potem kupila Corradota:mljask Dobre pizze so po mojem mnenju v Kavalu, Subitu, Casa Nostra pa v Mengšu je nekaj, se ne morem spomnit, kako se reče. Jao, kok že pogrešam res eno dobro slovensko pizzo:frown ![]() |
Prikaži več možnosti
|
Res je, odlična hrana in ambient ![]()
Prej je imel pa 2 E46 330Ci-ja ![]() ![]() |
Prikaži več možnosti
|
Res dobre pice ima Bolero v Naklem... nasplosno se pa dobro in veliko naje pri Baronu v Bitnjah...
![]() ![]() ![]() 1986 E30 325iX > 1993 E36 318i > 1991 E36 325i > 2001 E46 330Xi T > 1999 E46 316i > 2001 E46 330Xi > 2004 E46 330Xd T > 2016 F11 520d Xdrive |
Prikaži več možnosti
|
Hay!
...jap Botana sucks... ![]() ........trta....... ![]() lp joda ![]() |
Prikaži več možnosti
|
Pizza burek v Slastu na Slovenski cesti
![]() ![]() |
Prikaži več možnosti
|
Včeraj sem bil v mehiški restavraciji Cantina Mexicana na wolfovi v Ljubljani. Lahko samo pohvalim, res, hrana je odlično pripravljena in sem se tudi napokal do amena.
![]() ![]() |
Prikaži več možnosti
|
Pa še nekaj za vse slovesnke študente
Upam, da se zavedate, kok je pri nas to super zrihtano. Verjetno ne bom več nikoli toliko po restavracijah jedel, kot pa sem s študentskimi boni. Vsa čast državi, kar se tega tiče ![]() |
Prikaži več možnosti
|
Men je dobro tam jest,ko nam pa pripeljejo na šiht malico od tam,je pa že vse postano:damn drugač pa kr pohvalijo:ok |
Prikaži več možnosti
|
Še par zadetkov v črno v Mariboru:
Pizza-nujno preverite pizzerijo Pomodoro na Betnavski ulici. Odlična postrežba, pizze pa neopisljive. Zanimiva so olivna olja z dodatki, ki jih ponudijo zraven in te seznanijo o okusih. S česnom, čilijem in ne vem čim še. In tri dodatne omake pridejo vedno zraven. Na nivoju, glede na to, da je fast food. Prava hrana-zanimiva restavracija s švicarskimi specialitetami Via Mala na cesti 14. divizije. Ambient je sicer katastrofa, ampak zelo domače vzdušje in odlična hrana. Edino cene so malo:confused Pa saj ne greš vsak dan..
Ni ga jutra brez putra..
|
Prikaži več možnosti
|
Morm rečt da mi tale Horse sploh ne paše zadnje čase, sem jih pojedu res velik, ampak mi vedno manj paše. Grem raje v Mcdonaldsa. ![]()
![]() |
Prikaži več možnosti
|
Priporočam (top of my list):
Za pojedine, kosila in večerje: Gostilna Pr' Gašperju v Lukovici - porcije da te kap, okus odličen ( naročiš recimo dunajski zrezek, dobiš tazga da krožnik pokrije, pa še enga na vrhu, vsa priloga je na svojih pladnjih, da ne govorim o ljubljanskem zrezku, raznih pečenkah, žar ploščo za dve osebi niso sposobni pospravit 4je konkretni jedci!...) cene pa nizke... je pa treba za vikend rezervirat vsaj 2-3 mesece prej. Za lakoto pokrit: Picerija Vili v Mavčičah - fenomenalne pice, Botana, Ljubljanski Dvor ipd, se skrijejo (ok moje mnenje)... konkurenčne cene (npr v Viliju za 6€ dobiš boljše in več, kot v Dvoru za 9€), okus odličen, konkretno se naješ, je kar težko pol domov avto peljat.... če se nahajete v teh koncih, toplo priporočam.... lp
“The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.”
― Charles Bukowski |
Prikaži več možnosti
|
Pravkar iz MB. Bil v Restavraciji Samsara, tako dobre pice že dolgo nisem jedel,
![]() ![]() ![]()
LP
|
Prikaži več možnosti
|