Skoči na vsebino

Kje se dobro je?

* * * * * 2 glasov

• Prijavi se za objavo odgovora
6695 odgovorov v temi
clinton
clinton

Začetnik

• Uporabnik
  • Sporočil: 1 193
  • Avtomobil: BMW 1, 3, TTNY=?

@JERRY POZOR!
Ne vem kako boš prenesel novico, da je siena odprta samo še do 31.3., nato pa zaradi poteka pogodbe zapira svoja vrata…
Prikaži več možnosti

Jerry
Jerry
  • Uporabnik
  • Sporočil: 79 829
  • Avtomobil: 530iA, 330Ci, 635CSI

@JERRY POZOR!
Ne vem kako boš prenesel novico, da je siena odprta samo še do 31.3., nato pa zaradi poteka pogodbe zapira svoja vrata…

Brez skrbi, so že našli novo lokacijo  :ok2 Tako da bo zaprto samo par dni, to bom že preživel  :laugh Ne bo pa nova lokacija všeč @Matu xxl, ker je zelo blizu gostilne njegovega kolega, zdaj mu bo Siena tam delala konkurenco... Mat, upam da boš preživel :skrbast

Resnica o globalnem segrevanju: https://demokracija....r-matjaza-lice/

Prikaži več možnosti

Jerch_
Jerch_

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 11 159
  • Avtomobil: DKW

Hay!
...ti si začel pametovati, da bi izpadel frajer, pa smo ti trije povedali, da si pač brcnil v temo.
Kje, kaj zaj si se ti khe vozil in zakaj nima nobene veze.
Če poznaš bi pač rekel da poznaš, ne pa pametovati z BTC in da je ta menza, pardon krmilnica ena prebavljivejših v BTC CITY-ju....
Kot bi bapusal, da je ta gostilna ena prebavljivejših v Strahovici ali pa v šoping centru v Kranju.
Tako, da lepo priznah, da si zajebal, ker si hitel izpasti pameten brez neumesnih pripomb kakšna (ne) živila ne prenese moj prefinjen želodec in okus, ker to nima nobene zveze z to gostilno... no jo ima, enkrat sem dobro jedel v njej in to verjetno v 10 dni starem olju....
Lp
joda

Joda ti si pravi sherlock. Ce sem imel stranke v Velenju, Murski, Kamniku, Mariboru, Celju, Postojni, Kranju in se kje ter se z njimi videl vsaj 2x letno na kosilu po njihovi izbiri, potem verjetno nisem jedel samo v BTC - kjer sem se nazrl hrane. Tako zelo, da sem vmes veckrat komaj cakal na kosila s strankami. Kaj ima to veze, da si ti preprican v z*jeb pa nevem. Uzivaj v svojem prericanju, cutim neko jezo. Mogoce pa zato, ker so ti v eni drugi temi forumasi nastavili ogledalo in povzeli tvoje besede o prehranjevnih navadah tebe in tvoje druzine.. pa te je resnica zabolela. Ampak ne sekiraj se.. samorefleksija je prvi korak do napredka. Zeim ti veliko dobre hrane v kateremkoli lokalu in predvsem cim manj bljak pa komentarjev kaj bi ti pobruhal in kje kdo ni mogel bit oz zakaj kje kdo ni bil itd..
Prikaži več možnosti
    • timej98 je všeč

Nixxon
Nixxon

Tajnik BMW avto kluba Slo

• Globalni moderator
  • Sporočil: 64 058
  • Avtomobil: sivo povprečje

He he a je kuhar že pol pojedu

Je bilo kar dovolj vsega, sem komaj dokončal. Dobi pa vsak tako kastrolco, to je ena porcija.

Objavljena slika
Jože, počivaj v miru. Hvala za vse.
Prikaži več možnosti

joda
joda

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 33 547
  • Avtomobil: BMW E30 MT1

Hay!

Joda ti si pravi sherlock. Ce sem imel stranke v Velenju, Murski, Kamniku, Mariboru, Celju, Postojni, Kranju in se kje ter se z njimi videl vsaj 2x letno na kosilu po njihovi izbiri, potem verjetno nisem jedel samo v BTC - kjer sem se nazrl hrane. Tako zelo, da sem vmes veckrat komaj cakal na kosila s strankami. Kaj ima to veze, da si ti preprican v z*jeb pa nevem. Uzivaj v svojem prericanju, cutim neko jezo. Mogoce pa zato, ker so ti v eni drugi temi forumasi nastavili ogledalo in povzeli tvoje besede o prehranjevnih navadah tebe in tvoje druzine.. pa te je resnica zabolela. Ampak ne sekiraj se.. samorefleksija je prvi korak do napredka. Zeim ti veliko dobre hrane v kateremkoli lokalu in predvsem cim manj bljak pa komentarjev kaj bi ti pobruhal in kje kdo ni mogel bit oz zakaj kje kdo ni bil itd..

...to kar ti sedaj opisuješ o svojih strankah in poteh je brez veze, resno... jaz sem samo komentiral tvojo izjavo in uporabil tvoje besede in oštarija v kateri je jedrl jerry pač nima nobene veze z btc-je kot si ga omenjal.
Rekel bi enostavno, da si se zsj.... in zamešal gostilbo z eno drugo in bi bil mir.

Nobene jeze ni iz moje strani, samo neumno se mi zdi, ko ljudje iščejo 1001 in en izgovor, namesto, da bi priznali napsko brez izgovarjanja na sve i svašta. Če jaz nebi pred dnevi policaju priznal napak brez nakladanja in pametovanja bi verjetno bil ob polovički najmanj ob 400€, tako pa samo ustno opozorilo.
Meni ni nihče nastavil ogledala kar se prehranjevanja tiče, kvečemu sami so izpadli s svojimi izjavami 3 pikice.... itak pa nobeden nia pojma kako in kaj jemo in kuhamo, za razliko od mnogih, ki se veči oma prehranjujejo po gostilnah, menzah, picerijah, mišelinovih zvezdicah, kioskih itd.
Pri nas se kuha praktično vsak dan kosilo in včasih večerja.

lp

joda

Urejal joda, 18.03.2023, 22:33.

Objavljena slika
Prikaži več možnosti
    • dnjehen je všeč

Jerch_
Jerch_

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 11 159
  • Avtomobil: DKW

Hay!
...to kar ti sedaj opisuješ o svojih strankah in poteh je brez veze, resno... jaz sem samo komentiral tvojo izjavo in uporabil tvoje besede in oštarija v kateri je jedrl jerry pač nima nobene veze z btc-je kot si ga omenjal.
Rekel bi enostavno, da si se zsj.... in zamešal gostilbo z eno drugo in bi bil mir.
Nobene jeze ni iz moje strani, samo neumno se mi zdi, ko ljudje iščejo 1001 in en izgovor, namesto, da bi priznali napsko brez izgovarjanja na sve i svašta. Če jaz nebi pred dnevi policaju priznal napak brez nakladanja in pametovanja bi verjetno bil ob polovički najmanj ob 400€, tako pa samo ustno opozorilo.
Meni ni nihče nastavil ogledala kar se prehranjevanja tiče, kvečemu sami so izpadli s svojimi izjavami 3 pikice.... itak pa nobeden nia pojma kako in kaj jemo in kuhamo, za razliko od mnogih, ki se veči oma prehranjujejo po gostilnah, menzah, picerijah, mišelinovih zvezdicah, kioskih itd.
Pri nas se kuha praktično vsak dan kosilo in včasih večerja.
lp
joda

Vec kot ocitno si kratke pameti in ti moram ponovno razlozit;
Na vsako kosilo, katero sem sel s strankami izven BTC, kjer sem imel office, sem bil vesel cesarkoli kar ni bilo skuhano po ustaljenem principu. Ti je sedaj jasno ali ti narisem? Ce sem skocil enkrat v spodnjo Kungoto, drugic na Jack &Joe v MB, tretjic na LJ grad - ti ja ne rabim potopisnih predavanj pisat kam in s kom sem sel in kje sem se zajeb*l in bil s kom drugim. Ce smatras, da imas prav - bodi preprican v to. Me veseli, da si iznajdel svoj prav in te posvetim tudi jst, tako da amen. Vrni se k temi in napisi kaj kar ima smisel, ne pa kje kdo ni bil in zakaj ni bil..

Mr.Fritz, se opravicujem.. definitivno bom nadaljna vprasanja od Jode spregledal. Zal mi je samo, da nisem ze prej vsa!

Urejal Jerch_, 18.03.2023, 23:22.

Prikaži več možnosti

Mr.Fritz
Mr.Fritz

Začetnik

• Uporabnik
  • Sporočil: 753
  • Avtomobil: Ford S-Max

Koliko strani vaju bomo morali še brat? Idita na zs pa se tam prepucavajta.

Prikaži več možnosti
    • Nixxon, perobmw, Svetnik in 2 ostalim je všeč

Mat xxl
Mat xxl

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 13 679
  • Avtomobil: BMW

Brez skrbi, so že našli novo lokacijo  :ok2 Tako da bo zaprto samo par dni, to bom že preživel  :laugh Ne bo pa nova lokacija všeč @Matu xxl, ker je zelo blizu gostilne njegovega kolega, zdaj mu bo Siena tam delala konkurenco... Mat, upam da boš preživel :skrbast

Nič ne skrbi, kar povej, kje bo, ali bo v Šmartnem, so najeli od Makedonca , zgoraj bodo pa sobe ?  Javi, lahko na ZS, še ena opcija pa je v bivši slaščičarni sredi Broda blizu pošte na Brodu.   Vsaka konkurenca bo dobrodošla, da te pa potolažim oni kolega je kupil še čez cesto Dvor Tacen in ja laufa 100 na uro, vsaka zadeva z svojo ponudbo in strankami, tako, da vsaka konkurenca je dobrodošla, če jih konkurenca tam Kavala, ki ima tako ponudbo, kot ta Siena ne bo motila. 

Prikaži več možnosti

joda
joda

BMW fanatik

• Uporabnik

Hay!

... kratke pameti si ti, zato si še enkrat orebeti za sabo...

Spet se ne drzis teme :)
Hec hec, ne se vzgat..
Ker sem delal v btc nekoc tole “birtijo” dobro poznam. Sicer nisem bil ze dolgo, mi je pa z razliko od vseh krmilnic v btc cityju ostala v pozitivnem spominu.

... bom tudi jaz v bodoče spregledal tvoje objave z slikami kuhanja in jih ne bom več konentiral, ker oač nima smisla, ker se te ne prime... zivi še naprej v iluziji...

lp

joda
Objavljena slika
Prikaži več možnosti

jjjernej
jjjernej

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 4 359

K dve babi sta. Grow up
Prikaži več možnosti
    • joda je všeč

antasi
antasi

Novinec

• Uporabnik
  • Sporočil: 2 773
  • Avtomobil: star Bmw

Pogrešam jerrya.
On je dolge pameti in zmeraj zmaga.
Prikaži več možnosti

klemen161
klemen161

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 2 867

Druzino bi rad peljal na kosilo. Zaradi casovne stiske pride v upostev samo savinjska in koroska regija.

Lahko kdo kaj priporoca? Radi imamo dobro hrano iz kvalitetnih sestavin. Nismo pa ravno za 5hodne menije..

Razmisljam da bi obiskali restavracijo Camino pri hotelu A ob avtocesti pri Arji vasi, je kdo ze bil?

Sicer si oce zeli meter lignjev v Gold Pub v Radljah ampak naj bi kvaliteta nihala.. sicer zadnje case kar berem mnenja, niha kvaliteta povsod, lol)
Prikaži več možnosti

Mr.Fritz
Mr.Fritz

Začetnik

• Uporabnik
  • Sporočil: 753
  • Avtomobil: Ford S-Max

Druzino bi rad peljal na kosilo. Zaradi casovne stiske pride v upostev samo savinjska in koroska regija.

Lahko kdo kaj priporoca? Radi imamo dobro hrano iz kvalitetnih sestavin. Nismo pa ravno za 5hodne menije..

Razmisljam da bi obiskali restavracijo Camino pri hotelu A ob avtocesti pri Arji vasi, je kdo ze bil?

Sicer si oce zeli meter lignjev v Gold Pub v Radljah ampak naj bi kvaliteta nihala.. sicer zadnje case kar berem mnenja, niha kvaliteta povsod, lol)

Sicer sem zeloooo malo v teh koncih in tudi ne poznam veliko gostiln. Ko smo šli z družino na Roglo, smo se ustavili tukaj in bili zelo zadovoljni.

https://smogavc.com

Prikaži več možnosti

M4-CS
M4-CS
  • Uporabnik
  • Sporočil: 353
  • Avtomobil: Vsakega nekaj

Pojdite v www.korosica.si, imajo večhodne menije pq tudi vse ostalo, pa vedno ista kvaliteta.
Prikaži več možnosti

dnjehen
dnjehen
  • Uporabnik
  • Sporočil: 2 527
  • Avtomobil: FiST

Hotel Planinka, Ljubno ob Savinji priporočam :)

Prikaži več možnosti
    • Zelenc je všeč

Zelenc
Zelenc
  • Uporabnik
  • Sporočil: 2 365
  • Avtomobil: Z4

Za lačnega Jerry-ja, imajo v Golobčku na Vranskem zanimivo spomladansko pico; z regratom in ocvirki ter kuhanim jajcem.:)
:)

Pripete slike za predogled

• IMG_20230323_154019.jpg
Prikaži več možnosti
    • MG, Jerry in joda uporabnikom je všeč to sporočilo

baufix1969
baufix1969

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 1 098
  • Avtomobil: deux chevaux

Včasih je bila v tistih koncih dobra restavracija Asado v Levcu.

Prikaži več možnosti
    • MG je všeč

joda
joda

BMW fanatik

• Uporabnik

Hay!

Za lačnega Jerry-ja, imajo v Golobčku na Vranskem zanimivo spomladansko pico; z regratom in ocvirki ter kuhanim jajcem.:):)

... ta že izgleda zelo okusno.... ko ni regrata je namesto njega rukola.... jaz sem takšno z ocvirku in rukolo prvič jedel v Rušah ene 7 ldt nazaj...

lp

joda
Objavljena slika
Prikaži več možnosti
    • Zelenc je všeč

Donki kong
Donki kong
  • Uporabnik
  • Sporočil: 4 993

Nič ne skrbi, kar povej, kje bo, ali bo v Šmartnem, so najeli od Makedonca , zgoraj bodo pa sobe ?  Javi, lahko na ZS, še ena opcija pa je v bivši slaščičarni sredi Broda blizu pošte na Brodu.   Vsaka konkurenca bo dobrodošla, da te pa potolažim oni kolega je kupil še čez cesto Dvor Tacen in ja laufa 100 na uro, vsaka zadeva z svojo ponudbo in strankami, tako, da vsaka konkurenca je dobrodošla, če jih konkurenca tam Kavala, ki ima tako ponudbo, kot ta Siena ne bo motila.

A bodo namesto Bizelcana v Smartnem?
Prikaži več možnosti

Jerry
Jerry
  • Uporabnik
  • Sporočil: 79 829
  • Avtomobil: 530iA, 330Ci, 635CSI

A bodo namesto Bizelcana v Smartnem?

Mislim da je to to, ja  :ok

Resnica o globalnem segrevanju: https://demokracija....r-matjaza-lice/

Prikaži več možnosti

-->
BMWslo je zasebna spletna stran in ni v povezavi s podjetjem BMW AG.
Obiščite uradno stran BMW Slovenija.
BMW je registrirana blagovna znamka podjetja BMW AG.
BMWslo.com © 2001-2018. Vse pravice pridržane.