Skoči na vsebino

Kje se dobro je?

* * * * * 2 glasov

• Prijavi se za objavo odgovora
6992 odgovorov v temi
Donki kong
Donki kong
  • Uporabnik
  • Sporočil: 5 028

Mislim da je to to, ja  :ok

Kdaj odprejo?
Prikaži več možnosti

Jerry
Jerry
  • Uporabnik
  • Sporočil: 80 787
  • Avtomobil: WeedWacker 3000

Kdaj odprejo?

Drug teden baje, ne vem pa točno kateri dan. Bom poročal :)

Ni res kar pravijo, da BMW-jaši nikoli ne uporabljamo smernih kazalcev, no vsaj zame to ne velja. Jaz jih vedno vklopim vsaj enkrat na pol leta, da vidim če še delujejo.

Prikaži več možnosti

MihaSpec
MihaSpec
  • Uporabnik
  • Sporočil: 1 878
  • Avtomobil: Corolla

Nič ne skrbi, kar povej, kje bo, ali bo v Šmartnem, so najeli od Makedonca , zgoraj bodo pa sobe ?  Javi, lahko na ZS, še ena opcija pa je v bivši slaščičarni sredi Broda blizu pošte na Brodu.   Vsaka konkurenca bo dobrodošla, da te pa potolažim oni kolega je kupil še čez cesto Dvor Tacen in ja laufa 100 na uro, vsaka zadeva z svojo ponudbo in strankami, tako, da vsaka konkurenca je dobrodošla, če jih konkurenca tam Kavala, ki ima tako ponudbo, kot ta Siena ne bo motila.

Seveda da Dvir Tacen laufa če influenserji hodijo tja na zajtrk na pečena jajčka za 30€.
Prikaži več možnosti
    • Mat xxl je všeč

joda
joda

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 33 772
  • Avtomobil: BMW E30 MT1

Hay!

Seveda da Dvir Tacen laufa če influenserji hodijo tja na zajtrk na pečena jajčka za 30€.

...a se zajebavaš al kaj?
Meni drugače izgleda apetitlih, posebej sobe, kjer so se potrudili pri določenih malenkostih, kajor tudi pri umivalniku in tuš kabini pisebej z armaturami...

lp

joda
Objavljena slika
Prikaži več možnosti

Donki kong
Donki kong
  • Uporabnik
  • Sporočil: 5 028

Glede na ambient in nivo je poceni sploh za Lj.. jajcka so 4,5-8€. Vecina lokalov v Lj ima navaden kurcev toast 4,5€ ;)
Prikaži več možnosti

MihaSpec
MihaSpec
  • Uporabnik
  • Sporočil: 1 878
  • Avtomobil: Corolla

Hay!

...a se zajebavaš al kaj?
Meni drugače izgleda apetitlih, posebej sobe, kjer so se potrudili pri določenih malenkostih, kajor tudi pri umivalniku in tuš kabini pisebej z armaturami...
lp
joda

Jaz bi vodstvu samo čestital za uspešen marketing.

Enako kot ti na servisu prodajo vitrex za 5€.
Prikaži več možnosti

joda
joda

BMW fanatik

• Uporabnik

Hay!

... kakšen marketing, saj ga sploh nimajo :)

lp

joda
Objavljena slika
Prikaži več možnosti

lodar
lodar
  • Uporabnik
  • Sporočil: 322

"Kriva ŠČUKA" odpira danes, priporočam...

Prikaži več možnosti

tinydiamond
tinydiamond
  • Uporabnik
  • Sporočil: 1 470

Spet pretiravanje. Tukaj je cenik. 

https://www.dvortacen.si/cenik

Prikaži več možnosti

joda
joda

BMW fanatik

• Uporabnik

Hay!

... ok to je že bolje, čeprav je še vedno 30% dražje...

... soba se mi pa ne zdi draga glefe na to, da mu je še oprema všeč :)

Za dva 69€/noč z zajtrkom je bistveno ceneje kot airb&b....

lp

joda
Objavljena slika
Prikaži več možnosti

Mat xxl
Mat xxl

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 13 869
  • Avtomobil: BMW

Mislim da je to to, ja  :ok

Ja no vidiš, sem povsem prav in na 1. mestu napovedal.  To zadevo so prav porivali, temu najemniku, kar sem napisal za smešen denar, samo veš, kako je zahteva celega človeka .  Mislim, pa da tam imajo velike šanse, da uspejo z dobro pizzerijo, kajti v tem koncu je samo še Medved v Tacnu, drugega pa ni, tako, da bom tudi sam stestiral ! 

Ja vidiš, samo, preden je ta prevzel, (no ni samo prevzel, je kupil in se zakreditiral...  za . kar dolgo dobo....)   so imeli prometa polovico manj, to je vedno v gostinstvu, ali znaš, ali se pa na glavo postaviš, če ne znaš ne bo šlo, kljub temu, da imaš morda cene smešne....

Urejal Mat xxl, 24.03.2023, 15:56.

Prikaži več možnosti

Jerry
Jerry
  • Uporabnik

Kdaj odprejo?

Evo sem se danes pozanimal, drug teden so še na stari lokaciji, potem naslednji pa na novi... čim izvem kateri dan bo otvoritev, bom napisal.

Ni res kar pravijo, da BMW-jaši nikoli ne uporabljamo smernih kazalcev, no vsaj zame to ne velja. Jaz jih vedno vklopim vsaj enkrat na pol leta, da vidim če še delujejo.

Prikaži več možnosti
    • Donki kong je všeč

Jerry
Jerry
  • Uporabnik

Ja no vidiš, sem povsem prav in na 1. mestu napovedal.  To zadevo so prav porivali, temu najemniku, kar sem napisal za smešen denar, samo veš, kako je zahteva celega človeka .  Mislim, pa da tam imajo velike šanse, da uspejo z dobro pizzerijo, kajti v tem koncu je samo še Medved v Tacnu, drugega pa ni, tako, da bom tudi sam stestiral ! 

Uspeli bojo sigurno, njihova hrana je noro dobra, jaz o kuhanju sicer nimam dosti pojma ampak očitno čarajo, ker za tak denar enakovredne malice ali kosila enostavno ne dobiš nikjer. Določene jedi so tako dobre, da bi za njih mirno plačal tudi dvakratnik cene.

Kar se pic tiče težko rečem če se bojo osredotočili na njih ali ne, jaz sem jih nekaj časa jedel ampak sem se naveličal, niso ne slabe ne vrhunske, recimo da so malo nad povprečjem. Malice so tisto kar pri njih navduši, pa cene so res smešne za to kar ponujajo. In porcije niso prevelike, tudi sam zadnje čase malo pazim na to koliko jem, se ne bašem več kot včasih, ravno pravšnje so (zame). Aja, izbor jedi je tudi tisto v čemur so mojstri, so ena redkih gostiln kjer lahko vsak dan ješ in vedno najdeš nekaj drugega kar je po tvojem okusu, ni vsak dan isto in kljub temu da pripravljajo zelo različne jedi, jih je večina izredno okusnih. Upam samo da se ne pokvarijo, no kolikor poznam ekipo, mislim da se tega ni za bat.

Prikaži več možnosti
    • Mat xxl je všeč

Mat xxl
Mat xxl

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 13 869
  • Avtomobil: BMW

Tam je bil glavni problem parkirišča, kot sem slišal je sedanji novi lastnik Makedonec, uspel odkupiti zadaj neko parcelo za še nekaj parkirišč, menda bo sedaj skupaj ene 15 parkirišč, samo lastnik, bo tržil še sobe, tako, da vprašanje ali bo to dovolj.  Poznam znanko, ki je še leto pa pol nazaj tam delala, sedaj ni več v gostinstvu ali pa je ( v vrtcu dela) . 

Tam je prej, kar bil promet, ni bilo nikoli prazno, so pa bili cenovno ugodni..., tako, da če bodo dobro delali, te jaz z veseljem povabim, da skupaj testirava, samo ne prvih 14 dni, ko je vse možno, raje po kakem mesecu obratovanja.... imajo vse možnosti za uspeh. 

Prikaži več možnosti
    • Jerry je všeč

Jerry
Jerry
  • Uporabnik

Tam je bil glavni problem parkirišča, kot sem slišal je sedanji novi lastnik Makedonec, uspel odkupiti zadaj neko parcelo za še nekaj parkirišč, menda bo sedaj skupaj ene 15 parkirišč, samo lastnik, bo tržil še sobe, tako, da vprašanje ali bo to dovolj.  Poznam znanko, ki je še leto pa pol nazaj tam delala, sedaj ni več v gostinstvu ali pa je ( v vrtcu dela) . 

Tam je prej, kar bil promet, ni bilo nikoli prazno, so pa bili cenovno ugodni..., tako, da če bodo dobro delali, te jaz z veseljem povabim, da skupaj testirava, samo ne prvih 14 dni, ko je vse možno, raje po kakem mesecu obratovanja.... imajo vse možnosti za uspeh. 

Hvala za povabilo, ampak mislim da ne bova edina, pomojem lahko kar en mini-meet forumašev organiziramo  :-D S parkingom bojo sigurno težave, glede na obisk na stari lokaciji bi jih bilo pomojem še 30 včasih premalo, jebat ga, zamudniki bomo pešačili  :laugh Jaz bom tam sicer že od začetka in bom poročal kako je s hrano, na stari lokaciji je bilo zelo težko delat (majhni prostori, stalen prepih, zelo slabo za kuharje in postrežbo, pa tudi za goste), tako da ne dvomim da bojo tu delovni pogoji boljši in se ni za bat, da bi zaradi tega okus hrane trpel  :ok

Prikaži več možnosti
    • Zelenc je všeč

Zelenc
Zelenc
  • Uporabnik
  • Sporočil: 2 462
  • Avtomobil: Z4

Jerry, lahko bi res kakšno BMW meet-pojedino organizirali! :)
Prikaži več možnosti
    • Jerry in žorž4x4 uporabnikom je všeč to sporočilo

Jerry
Jerry
  • Uporabnik

Jerry, lahko bi res kakšno BMW meet-pojedino organizirali! :)

Jaz sem takoj za, ampak Siena je bila odprta samo za kosilo in ob vikendih so imeli zaprto, meeti so pa ponavadi ob vikendih, tako da ne vem če bo nova Siena prava lokacija za ta namen  :-D Bomo videli kako bo, mogoče bojo spremenili urnik in bo tudi ob sobotah odprto, bom preveril ko se odpre, če ne pa najdemo kako drugo gostilno  :ok

Prikaži več možnosti
    • Zelenc je všeč

fancy
fancy

BMW ljubitelj

• Uporabnik
  • Sporočil: 696
  • Avtomobil: S60 2,4 185

Lep pozdrav

Prosim za informacije o kvaliteti za zadnji 2 leti kar nisem bil tam - od prej dobro poznam. Osebne izkušnje prosim, ne primerjave z xyz in malicami :)

https://www.gostilna-cubr.com/cubr

Povsem enako me zanima za gostilno z spodnjega linka

http://www.soferskamamica.si/

Hvala

Prikaži več možnosti

Mr.Fritz
Mr.Fritz

Začetnik

• Uporabnik
  • Sporočil: 844

Jaz sem takoj za, ampak Siena je bila odprta samo za kosilo in ob vikendih so imeli zaprto, meeti so pa ponavadi ob vikendih, tako da ne vem če bo nova Siena prava lokacija za ta namen  :-D Bomo videli kako bo, mogoče bojo spremenili urnik in bo tudi ob sobotah odprto, bom preveril ko se odpre, če ne pa najdemo kako drugo gostilno  :ok

Sem mislil, da si neke vrste šerif v mestu in bi samo zate in bmw forum odprli tisto eno soboto popoldne. Verjamem, da bi lepa vsota denarja padla gostilni.

Prikaži več možnosti

Zelenc
Zelenc
  • Uporabnik
  • Sporočil: 2 462
  • Avtomobil: Z4

Ali pa organiziramo 1 piknik v Osrednjeslovenski regiji. :)
Prikaži več možnosti

-->
BMWslo je zasebna spletna stran in ni v povezavi s podjetjem BMW AG.
Obiščite uradno stran BMW Slovenija.
BMW je registrirana blagovna znamka podjetja BMW AG.
BMWslo.com © 2001-2018. Vse pravice pridržane.