Skoči na vsebino

Kje se dobro je?

* * * * * 2 glasov

• Prijavi se za objavo odgovora
7200 odgovorov v temi
magic man
magic man

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 5 601
  • Avtomobil: Božje vozilo in e60

Pozdravljeni,

v soboto načrtujem en izlet.

Zamislil sem si ogled gradu Snežnik, ali mi lahko priporočate kakšno dobro restavracijo v njegovi bližini ali bližnji okolici?

Tudi kakšna destinacija za izlet v prihodnje , z ogledom kakšnih znamenitosti je dobrodošla.

Hvala in lep pozdrav

Prikaži več možnosti

urbanbevk1
urbanbevk1

BMWslo.comoholik

• Uporabnik
  • Sporočil: 2 002
  • Avtomobil: kos svabskega pleha.

Ce sem pred cca 1 letom rekel, da se dobro je v kampu Danica v Bohinjski bistrici se je “danes” situacija mocno poslabsala.

Narocili eno govejo juho, ki je bila tokrat cisto umetna in povrhu se sladka (cena dobrih 6€), postrv ravno na meji pecenega, jaz pa sem jedel Raviole (pazi samo 2 komada) v raguju muflona, ki je sicer bil se kar ok.

Cena za te tri jedi in enkrat veliko pivo ter 1x sok 1x fanta nekaj centov manj od 50€.

Tukaj smo zakljucili s hrano v teh koncih.

Urejal urbanbevk1, 02.09.2023, 20:22.

Prikaži več možnosti
    • NeonBlack je všeč

Jerry
Jerry
  • Uporabnik
  • Sporočil: 83 753
  • Avtomobil: WeedWacker 3000

Ce sem pred cca 1 letom rekel, da se dobro je v kampu Danica v Bohinjski bistrici se je “danes” situacija mocno poslabsala.

Narocili eno govejo juho, ki je bila tokrat cisto umetna in povrhu se sladka (cena dobrih 6€), postrv ravno na meji pecenega, jaz pa sem jedel Raviole (pazi samo 2 komada) v raguju muflona, ki je sicer bil se kar ok.

Cena za te tri jedi in enkrat veliko pivo ter 1x sok 1x fanta nekaj centov manj od 50€.

Prešaltaj na gostilno in pizzerijo Ema, tam ne boš razočaran  :ok

Kladivce kladivce na steni povej,

kateri najboljši mehanik v deželi je tej!

Prikaži več možnosti
    • magic man je všeč

urbanbevk1
urbanbevk1

BMWslo.comoholik

• Uporabnik

Prešaltaj na gostilno in pizzerijo Ema, tam ne boš razočaran  :ok

Ne bos verjel, smo tam tudi ze veckrat jedli vedno ok, tudi danes se ustavili najprej tam na poti iz Bohinja proti Soriski, vendar je bilo cisto polno tako da smo sli dalje do kampa Danica, kjer smo v preteklosti tudi zelo dobro jedli. ;)
Prikaži več možnosti

Jerry
Jerry
  • Uporabnik

Ne bos verjel, smo tam tudi ze veckrat jedli vedno ok, tudi danes se ustavili najprej tam na poti iz Bohinja proti Soriski, vendar je bilo cisto polno tako da smo sli dalje do kampa Danica, kjer smo v preteklosti tudi zelo dobro jedli. ;)

Verjamem. Zdaj veš, zakaj je bilo polno  :laugh  :ok2

Prikaži več možnosti
    • urbanbevk1 in magic man uporabnikom je všeč to sporočilo

jjjernej
jjjernej

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 5 141

Ema je bila kul 20 let nazaj, 10 let nazaj se je pocasi slabsala in ciljala predvsem na lokalne pijancke in posebneze, od takrat tudi dela kot jim paše. Dobesedno. Smo obstali pred zaprtimi vrati ze v soboto popoldne, nedeljo dopoldne, petek cel dan ipd.. brez obvestil, nicesar.
Prikaži več možnosti

Jerry
Jerry
  • Uporabnik

Ema je bila kul 20 let nazaj, 10 let nazaj se je pocasi slabsala in ciljala predvsem na lokalne pijancke in posebneze, od takrat tudi dela kot jim paše. Dobesedno. Smo obstali pred zaprtimi vrati ze v soboto popoldne, nedeljo dopoldne, petek cel dan ipd.. brez obvestil, nicesar.

To pa ni kul :( Ampak po drugi strani, v takem primeru greš pač drugam. @Mat_xxl je zadnjič omenjal eno drugo oštarijo par bajt naprej če se prav spomnim, greš pač tja. Ali pa pokličeš, jaz sem vedno poklical da sem vprašal če je slučajno treba rezervirat mizo, tako vsaj veš da delajo :)

Prikaži več možnosti

urbanbevk1
urbanbevk1

BMWslo.comoholik

• Uporabnik

To pa ni kul :( Ampak po drugi strani, v takem primeru greš pač drugam. @Mat_xxl je zadnjič omenjal eno drugo oštarijo par bajt naprej če se prav spomnim, greš pač tja. Ali pa pokličeš, jaz sem vedno poklical da sem vprašal če je slučajno treba rezervirat mizo, tako vsaj veš da delajo :)

Rupa ravno nasproti je tudi bila super, vendar je bil parking cisto prazen prav tako gostilna, tako da sem predvideval da imajo zaprto in smo sli dalje…
Prikaži več možnosti

magic man
magic man

BMW fanatik

• Uporabnik

Jao sory pozabil napisat jaz sem bil teden nazaj pri Danici, dobesedno do k... :frown  Jaz sem dobil mrzel restan krompir in notri trde koščke, moja pa kožo na puranjem zrezku z žara in mastno omako po rižu, pa sma rekla da naj bo nemastno zaradi zdr. razlogov Totalni fail, včasih se je pri danici jedlo kot gospod, sploh ploščo so tako naredili da si jih vikal. Jaz sem se zahvalil pustil vse skupaj in se odpeljal nazaj v Emo (sva bila že prej, ampak je bila takšna gužva da sva šla naprej do Danice) kjer sva jedla 2x kosilo  z juho, govejo in gobovo solati in sladici za enako ceno kot  pri Danici, le da tam ni bilo ne juhe, solate in ne sladice :jok . Ema je še zmeraj zakon, nabito polno čakaš na mizo, pri Rupi pa dva avta , tako da tudi tam ni več dobro zgleda. :frown

Urejal magic man, 02.09.2023, 21:27.

Prikaži več možnosti
    • urbanbevk1 je všeč

urbanbevk1
urbanbevk1

BMWslo.comoholik

• Uporabnik

Recimo tole smo jedli lani pri Danici, trenutno je dalec od tega…

Tudi ko sem malo opazoval ljudi okrog ni bil nihce videti ravno navdusen.

Skoda v glavnem, da se grejo tako poslabsati in hkrati se precej dvigniti cene.

Pripete slike za predogled

• IMG_1653.jpeg
Prikaži več možnosti

magic man
magic man

BMW fanatik

• Uporabnik

Recimo tole smo jedli lani pri Danici, trenutno je dalec od tega…

Tudi ko sem malo opazoval ljudi okrog ni bil nihce videti ravno navdusen.

Skoda v glavnem, da se grejo tako poslabsati in hkrati se precej dvigniti cene.

To je slavna plošča, ki je ni več možno naročiti :jok

Urejal magic man, 02.09.2023, 21:49.

Prikaži več možnosti

urbanbevk1
urbanbevk1

BMWslo.comoholik

• Uporabnik

To je slavna plošča, ki je ni več možno naročiti :jok

Da, tale plosca je bila res top!
Prikaži več možnosti

fancy
fancy

BMW ljubitelj

• Uporabnik
  • Sporočil: 734
  • Avtomobil: S60 2,4 185

Z boljšo polovico se še odločava, kam bi šla danes na kosilo

Če se ne bova uskladila, bo pa v domači režiji  kakšna solata, sirova pita in buteljka ali dve vina  :)

Prikaži več možnosti

perobmw
perobmw

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 10 026
  • Avtomobil: Nissan Micra

Nekaj pojest, ne rabi bit miselinka, jelenov greben, Podčetrtek, proti slovenski Bistrici.

ZA gostilni na jelenu vem.
Prikaži več možnosti

magic man
magic man

BMW fanatik

• Uporabnik

Z boljšo polovico se še odločava, kam bi šla danes na kosilo

Če se ne bova uskladila, bo pa v domači režiji  kakšna solata, sirova pita in buteljka ali dve vina  :)

Ej a tole se ti zdi kot kosilo, meni se zdi ko ubijanje ? :crazy :-D

Prikaži več možnosti
    • anita_a je všeč

simply
simply

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 5 302
  • Avtomobil: BMW

Kaj se je zgodilo z projektom Ane Roš Kramar Stojan z gostilno v hrvaški istri?

Prikaži več možnosti

Jerry
Jerry
  • Uporabnik

Kaj se je zgodilo z projektom Ane Roš Kramar Stojan z gostilno v hrvaški istri?

Baje je padla dol ko je dobila še tatretjo mišelinovo zvezdico in še ni prišla k sebi, jo še oživljajo.

Prikaži več možnosti

MehMan
MehMan

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 3 127
  • Avtomobil: -

Bom podal še svoje mnenje glede na to da jem tam že zadnjih pet let:

Kopač Kavčič: Samo malice, če prideš ob 12ih zmanjka ta boljše opcije, samo po sebi nič posebnega.

Kavčič Kašča: Cene navijajo ne vem kam, prejšnji teden sem dobil žalostno malo porcijo dunajca in kepico krompirja, količinsko je zgledalo kot otroška porcija, pa nisem mahnjen na to da mora bit porcija dovolj velika da jo domov odneseš, ampak ko računaš 9,5€ za to, brez pijače, za malico, se malo vprašaš če je to vredno. Strežba je pa tudi svoja zgodba, kelnarji so niso menjali tri leta, od štirih sta dva še vredu, najmlajši nadrkan ko ne vem kaj, osoren in nesramen, ne vem zakaj še kar dela tam s takim odnosom. Kar se tiče malic, dobiš občutek da lahko delajo kar hočejo ker preprosto ni ponudnikov okoli, ampak povpraševanja pa ravno dovolj, ne pa dovolj za še eno restavracijo. Ni dovolj slabo da bi rekel da se moraš izognit, ni pa dovolj dobro da bi res priporočal za to ceno. Pod črto, na à la carte me še nikoli ni zamikalo da bi prišel. 

Urejal MG, 24.09.2023, 19:11.
Popravljena imena gostiln

1. Meh: Indifference;

ma. ko j***.
Prikaži več možnosti

prekov
prekov

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 3 486
  • Avtomobil: BMW

Bom podal še svoje mnenje glede na to da jem tam že zadnjih pet let:

Kopač: Samo malice, če prideš ob 12ih zmanjka ta boljše opcije, samo po sebi nič posebnega.

Kavčič: Cene navijajo ne vem kam, prejšnji teden sem dobil žalostno malo porcijo dunajca in kepico krompirja, količinsko je zgledalo kot otroška porcija, pa nisem mahnjen na to da mora bit porcija dovolj velika da jo domov odneseš, ampak ko računaš 9,5€ za to, brez pijače, za malico, se malo vprašaš če je to vredno. Strežba je pa tudi svoja zgodba, kelnarji so niso menjali tri leta, od štirih sta dva še vredu, najmlajši nadrkan ko ne vem kaj, osoren in nesramen, ne vem zakaj še kar dela tam s takim odnosom. Kar se tiče malic, dobiš občutek da lahko delajo kar hočejo ker preprosto ni ponudnikov okoli, ampak povpraševanja pa ravno dovolj, ne pa dovolj za še eno restavracijo. Ni dovolj slabo da bi rekel da se moraš izognit, ni pa dovolj dobro da bi res priporočal za to ceno. Pod črto, na à la carte me še nikoli ni zamikalo da bi prišel. 

Tole kar opisuješ za Kavčič gostilno si pa zamešal z eno drugo gostilno. Sicer je včasih bil še en Kavčič na Logu ampak je že dolgo zaprt

V Kavčiču ki se nahaja zraven pošte na Brezovici strežeta samo mož in žena in malica je 7 €

Pri Kopaču pa čar gostilne ni v malicah ki so sicer tudi zelo dobre ampak ostala ponudba 

Prikaži več možnosti

MehMan
MehMan

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 3 127
  • Avtomobil: -

Tole kar opisuješ za Kavčič gostilno si pa zamešal z eno drugo gostilno. Sicer je včasih bil še en Kavčič na Logu ampak je že dolgo zaprt

V Kavčiču ki se nahaja zraven pošte na Brezovici strežeta samo mož in žena in malica je 7 €

Pri Kopaču pa čar gostilne ni v malicah ki so sicer tudi zelo dobre ampak ostala ponudba 

Opa, sem malo prehitro bral in avtomatično sklepal da si omenil Kavčiča in Kaščo ki sta skoraj soseda. Sem že dal prošnjo da se preimenuje, se opravičujem za zmedo pa se posipam s pepelom. Kar sem napisal za Kopača sem mislil za Kavčiča, kar sem pa pisal pod Kavčič sem pa mislil za Kaščo. Samo še pekarno Kovač damo na seznam pa mamo vse na K okoli pokrite :-D.

Za Kopača se pa strinjam, za malico ni, ampak za kosilo, so pa zelo korektni, osebje prijazno, poznajo meni dovolj da sami sestavijo obrok za večjo skupino, ker precej olajša delo če imaš mednarodno družbo pa da ne gledajo po meniju, ampak prinesejo tisto kar obvladajo, je pa tudi res da sem fan pohanega piščanca. Kakšno stvar so brcnili v temo, ampak nič groznega, pa predvsem niso bili užaljeni kritike, jih je zanimalo zakaj, upam da enako tudi v kuhinji. 

1. Meh: Indifference;

ma. ko j***.
Prikaži več možnosti
    • MG je všeč

-->
BMWslo je zasebna spletna stran in ni v povezavi s podjetjem BMW AG.
Obiščite uradno stran BMW Slovenija.
BMW je registrirana blagovna znamka podjetja BMW AG.
BMWslo.com © 2001-2023. Vse pravice pridržane.