Kje v Mariboru
V linku nad mano mi ne najde kontaktne stevilke oz jim spletna stran ne dela.. mas kontakt?
|
Prikaži več možnosti
|
Evo
|
Prikaži več možnosti
|
Hvala..
|
Prikaži več možnosti
|
Kam vozit servisirat N52B25 z čisto servisno zgodovino in realnimi 150k km. Lokacija MB ali pa CE. Vpis v el. Servisno knjigo je tudi dobrodošel.
?? Predlogi, lahko tudi na ZS? Lp
If clothes make the man, then the engine definitely makes the car. By Larry Webster (Car and Driver)
|
Prikaži več možnosti
|
zgoraj omenjen servis, brez dvoma Urejal DJ Falco, 11.08.2019, 08:54. When life speeds by... downshift. |
Prikaži več možnosti
|
Za servise z vpisom na server in idrive sem ti tudi jaz na voljo. Jadranska cesta 25, 2000 Maribor.
040306529 Urejal ALFAinBMW, 12.08.2019, 09:28. |
Prikaži več možnosti
|
Sem bil pri njemu, da sma X3 priklopila na tester in lahko recem, da prvi vtis je odlicen. Mojster ve kaj govori, takoj sem videl, da se na zadeve spozna in da ni eden tistih, ki jih zene samo zelja po zasluzku. Za jutri sma dogovorjena da X3 pripeljem k njemu in da resi napako na VTG pa sesalni kolektor bo ocistil in namestil blende. Porocam jutri kako in kaj ampak mislim, da bo on novi serviser za moje avte, tud za bmw F10 in zeninega F20. Pred tem sem kontaktiral nekaj mehanikov in mojstrov iz te teme (preko maila in telefonsko) pa ni bilo odziva. Ok razumem, da so dopusti ampak na email se lahko odgovori tudi po dopustu. |
Prikaži več možnosti
|
|
Prikaži več možnosti
|
Sem bil par dni nazaj v delavnici pri Tadeju, pa je bila ena huda M6 tam, mislim da se vedno, na sliki tista crna v ozadju
![]() Ta nova delavnica je odlicna pridobitev za lastnike bmw vozil v Mariboru, potrebovali smo nekoga takega, ki ima pojma in ve kaj dela. Meni je problem na X3 z VTG diagnosticiral kar po telefonu, par dni nazaj pa samo potrdil diagnozo ![]() |
Prikaži več možnosti
|
Tista črna M6 je tam doma ker je od lastnika |
Prikaži več možnosti
|
No še moja izkušnja z Avtoservis-MB, to je to! Podlesnik v Mariboru, delavnica super urejena, znanje in izkušnje Tadeja-kapo dol... So pa res samo bolj za Bmw, sploh meni je všeč ker so zagovorniki bencina in minimalno šestih valjev. Drugače pa tudi popravljajo 2.0d in ostale diesle, samo dopade se mi ker imajo kar nekaj pojma o močnejših bencinarjih, tudi iz M palete.
Res odlična pridobitev za Štajersko.
PS. Končno mehanik ki je živa Bavarska enciklopedija, po 5 minutah pogovora veš da človek šraufa z užitkom.
If clothes make the man, then the engine definitely makes the car. By Larry Webster (Car and Driver)
|
Prikaži več možnosti
|
|
Prikaži več možnosti
|
Kopiram iz FB
p.s. moderatorji, bi lahko naredili novo temo "Avtoservis Maribor" ? ter prenesli par komentarjev iz zadnje strani v novo temo Urejal DJ Falco, 20.04.2020, 09:51. When life speeds by... downshift. |
Prikaži več možnosti
|
Gačnik Andrej s.p., vzdrževanje in popravila motornih vozil Mariborska cesta 83, 2312 Orehova vas https://g.co/kgs/mj4L36 Poslovna stavba, garaža, dovoz navzdol in vhod v garažo ter parkirišče ob avtocesti (oz. ob zvočni ogradi AC) ... |
Prikaži več možnosti
|
Hvala
Pa sem zvedel nekaj novega o moji domači vasi |
Prikaži več možnosti
|