Kva pa je lepega tle? Vsi so kvader na nekaj kolesih. Le, da imajo eni vec kvadratnih luci, reno pa par rumenih zraven. Pa eni imajo tri reže za zracenje vec. Ne razumem
Hahaha, sej si faca. Pač lego sindrom......
Hahaha, sej si faca. Pač lego sindrom......
ARHITEKT
|
Prikaži več možnosti
|
sam tale major 420 v8 je bil verjetno kar konkurenca turbostarju 190 42 Urejal Svetnik, 08.10.2022, 18:33. Če bi se vsak zase brigal,bi imel za celo življenje dela |
Prikaži več možnosti
|
Po moje ja, sam jih je blo pa res malo v obtoku. Vsaj na naših koncih. Mislim da jih je imel edino Viator al neka dolenjska firma.
ARHITEKT
|
Prikaži več možnosti
|
ma ja večina so bili 340 pa 385....po pravici povedano prvič sedaj vidim da je tudi 420 Urejal Svetnik, 08.10.2022, 19:50. Če bi se vsak zase brigal,bi imel za celo življenje dela |
Prikaži več možnosti
|
Kot ženske... Vse približno enake, a vendarle tako različne.
Alfa Romeo - Cuore Sportivo per sempre
|
Prikaži več možnosti
|
Tejle mani so res TOP, robustne mašine, stil, karakter, sploh s širokimi feltnami....F 2000 19.603 v10, ZF 16..pa to je to lej
Če bi se vsak zase brigal,bi imel za celo življenje dela |
Prikaži več možnosti
|
Če nisi nikdar doživel takih kamionov boš težko razumel. LP Tristan01 |
Prikaži več možnosti
|
Jaz sem dobil majorja leta 2003, to je bil prvi moj kamion, 18 385 je biu... Ni bil spet tok slab za tiste čase, na cesti nisem nikol ostal... Šef jih je kupil takratv4 komade od transport krško al kaj je blo takrat se ne spomnim. Morm mal pobrskat mam nekje ene par slikic pa bom prilepu ce najdem |
Prikaži več možnosti
|
Dej mal več povej, kako gre, kako se obnese proti ostalim......da se mal naslinim.
ARHITEKT
|
Prikaži več možnosti
|
Ej pa tko no, sodelovc je mel ivecota 420 takrat in je iveco veliko bol vlekel, recimo polna tonaža 40t v višnjo goro je šel iveco 10 kmh hitreje, drugi sodelovec z 18 35 mercedez pa maleenkost pocasneje kot major, je pa zame osebno 35 od mečke taka poezija za poslušat, v8 bi turbo, noro res... To kar je danes te linijski 6 je kr neki, mogoče kaka scania v8 z odprtimi rori še nekak, ostalo pa pogreb... Je pa res da vsak euro 6 kamion ima samo na izpuhu 8 senzorjev, zamašeno do konca... |
Prikaži več možnosti
|
Je bos verjel ampal sem. Meni je bil edin dosezek, da sem videl, da je imel repovz iz avtosole zanic kamione k so se mi po njegovem jajcu od mercedeza skor zagravzali, naslednja stopnja je bil pa avtomatik. Nimam nobene zelje vec voziti starih jajc.
Ni res, kamioni so kot debele kuharice po solskih menzah. Vse isto rejene, avtomobili imajo pa obline. Bi pa z veseljem tega sprobal https://performanced...uck-Concept.jpg [img]https://performanced...ncept.jpg[\img] ![]() |
Prikaži več možnosti
|
ARHITEKT
|
Prikaži več možnosti
|
Tudi debele kuharice so nekomu všeč in to ni nič narobe. Pač imamo vsak svoj okus.
Življenje je risanje brez radirke! |
Prikaži več možnosti
|
Haha repovž je faca, jaz sem delal pri njemu izpit na 814 mečki, potem pa še prikolico...
Tale kamion ki je na sliki se pa spomnim da sem ga imel na enih kartah za igrat hehe, zanimiva zadeva, ni mi jasno kam so vtaknili motor tukaj in kako so speljali hlajenje... Pa tud bedn filing ko imas nad sabo tovor naložen |
Prikaži več možnosti
|
Pa da ne omenjamo nasploh občutka tako nizko sedeti kot v športnem avtu...brrrrrr...ni to zame,,,kamion mora bit kamion, lepo visok da nadvladaš na cesti
@mare 330cd lepo si opisal zadevo...stare mečke ng,sk so itak razred zase...tisti pravi kamion v vseh pogledih...si pa pravi kamionđija ni kaj, number one Urejal Svetnik, 09.10.2022, 16:23. Če bi se vsak zase brigal,bi imel za celo življenje dela |
Prikaži več možnosti
|
Ej pojma nimam ker menjalink je biu gor, pomoje zf ker si ga butnu desno 4+4 pa polovičke tako kot je imel eurostar iveco takrat... No pa sej
18 35 mečka je mela istega, pomoje da zf... Uff kje so tista leta haha Zdaj imam novega axorja, vse že virtual, pa ekrani, ni da ni, kot da sedum v golf 8 k ma virtual števce, dost podobno... Evo še slica armature |
Prikaži več možnosti
|
ja zf je bil sigurno Če bi se vsak zase brigal,bi imel za celo življenje dela |
Prikaži več možnosti
|
I did not tell half of what I saw, for I knew I would not be believed. Marco Polo, on his deathbed in 1324
|
Prikaži več možnosti
|
actros je tanajvečji model, axor(starejši model), arocs in antos so pa takoj za actrosom Urejal Svetnik, 09.10.2022, 20:27. Če bi se vsak zase brigal,bi imel za celo življenje dela |
Prikaži več možnosti
|