Če je kakšen kandidan, naj se javi na PS!
Urejal Cimpo, 19.10.2008, 12:04.
Zaposlim avto ličarja ali delavca z izkušnjami za delo v mizarski lakirnici
Če je kakšen kandidan, naj se javi na PS! Urejal Cimpo, 19.10.2008, 12:04.
Ko zamahne, iskra šine, šest jih pade, ko porine fant Slovenske domovine.
|
Prikaži več možnosti
|
Na našem podjetju zaposlimo informatika, obseg del bi zajemal namestitev operacijskih sistemov, požarnih zidov, vzdrževanje strežnikov, omrežij, podporo strankam pri težavah pri delu z računalniki...
@Jerry: Tako da ti se kar do Miholda zapelji in upaj, da bo imel čas... ker je čakalna vrsta nanj daljša kot pri kurbi, ki daje zastonj.
|
Prikaži več možnosti
|
V podjetju iščemo avtomehanika z izkušnjami, več na PS.
|
Prikaži več možnosti
|
![]() ![]() Član KOS |
Prikaži več možnosti
|
Študentka dobi delo v strežbi: Giga Bar - Maribor
Delovni čas po dogovoru, nedelje in prazniki prosto. Gregor 040 70 72 78 gregor@splavar.net ali ps |
Prikaži več možnosti
|
Tipam:
Zaposlim voznika Avtovleke (lahko redno,honorarno,preko študenta..) za opravljanje storitev vleke vozil na področju Ljubljane, zahtevan je izpit B kategorije, prijaznost do strank in nekaj osnovnega mehaničnega znanja (menjava predrte pnevmatike in menjava kakšne pregorele žarnice). Delo poteka pet dni na teden z dežurstvi.Več info po telefonu. Delavec lahko pričakuje: -redna izplačila plač -možnost idividualnih dogovorov kdaj bi delal -pošten in korekten odnos -možnost napredovanja Plača: od 800€ dalje ![]() Kontakt: 070-842-985, Andrej |
Prikaži več možnosti
|
tudi pri nas se išče nova delovna sila
![]() zaposlimo (redno ali preko študenta) svetovalca v trgovini, kjer se prodajajo: - baterije - akumulatorji - polnilci - ročne svetilke - radijsko vodeni modeli - darilni program - golla torbice - po novem nekaj zelo kvalitetne outdoor opreme - ... skratka same atraktivne in kvalitetne znamke, kot so naprimer: Ansmann, Panasonic, Zweibrüder, Led Lenser, Golla, Silva, Gerber, Light my fire,... od kandidata se pričakuje osnovno znanje o zgoraj omenjenih zadevah, komunikativnost, urejenost, motiviranost,... od nas se lahko pričakuje stimulativno plačilo, super kolektiv, prilagodljiv delavni čas,...najbolje pri vsem pa je, da lahko kakšen produkt tudi resno stestiraš ![]() Delo bi potekalo večinoma v Ljubljanskem BTCju, po potrebi pa tudi v trzinu in celju (za celje bomo verjetno potrebovali kakšnega posebaj, da bo delal samo tam, ampak zaenkrat še ni potrebe) Za dodatne informacije prosim pokličite na 040 599 680 ali pa mi pišite na miha.travnik @ ebatt.si ![]()
Fotografiraj!
|
Prikaži več možnosti
|
A rebite kaj podobnega v okolici celja. ![]() ![]() |
Prikaži več možnosti
|
A ne govorite ravno vi štajerci da je v SLO vse blizu?
To our friends and loved ones, no longer with us. |
Prikaži več možnosti
|
![]() ![]() Član KOS |
Prikaži več možnosti
|
Zaradi neke eventuelne zaposlitve me zanima podjetje URH & CO iz Preserja?
Resnost, plače, odnos do delavcev ... kdo pozna? Don't drive faster than your angel can fly...¯\_(ツ)_/¯ |
Prikaži več možnosti
|
meni se zdi čudno na teh portalih, da jim je težko napisati vsaj okvirno plačo. se mi zdi da takšni ki ne omenjajo vsaj okvirne plače, da jim gre tudi plača (dodatki, stimulacija...) težko iz rok |
Prikaži več možnosti
|
ne vem, če to čisto drži! po mojih izkušnjah je plača stvar dogovora! če jaz napišem, da imajo prodajalci v naših trgovinah 700€ bruto plače ne bo nihče hotel delat, ko pa dodam, da imajo /zaradi stimulacij na uspešno delo) povprečna izplačila (brez stroškov) nekje 800-900€, pa je zadeva malo drugačna ![]()
Fotografiraj!
|
Prikaži več možnosti
|
Prodajalci v naših trgovinah imajo bruto cca. 500€ |
Prikaži več možnosti
|
Kaj pa imate to zaene trgovine? Drugače imajo čelo blagajniki v Lidlu ali Mercatorju preverjeno več bruto. |
Prikaži več možnosti
|
Vsake toliko časa imam gužvo in na hitro poterbujem nekoga v bližini celja, ki ga zanima delo z računalnikom oz. izrezom folij in pa lepljenjem vozil, tabel, steklenih površin, ipd...Ne obljubljam rednega dela ampak za vmes kdaj vskočit,...
|
Prikaži več možnosti
|
Občasno potrebujem vrtnarja/sadjarja oziroma nekoga, ki zna obrezovati drevje. Delo ni redno, ampak vsake tolk cajta za vskočit.
Vse ostale informacije na telefon 051 624 915 |
Prikaži več možnosti
|
zdej ne vem če je to kvaliteta. kupil sem polnilec baterij+ baterije ansmann NiMh 1100mAh, po 1h poslušanja mp3 predvajalnika je baterija že prazna:napaka še baterije iz merkatorja (merkator blagovna znamka) so mi zdržale par ur brez problema. je pa takšen polnilec ki ti najprej sprazni baterijo, potem pa začne s polnenjem. |
Prikaži več možnosti
|
Mi tudi ponujamo zaposlitev, idealno je, če si moški 20-25 let, najraje tehnične smeri izobrazbe, zdrav,brez hujših kršitev zakona.....začetna plača za IV. stopnjo je min. 650€ neto +nagrada ob podpisu 5 letne pogodbe (1424 € neto)
![]() Urejal M635_CSL, 10.02.2009, 14:37.
znamo - hočemo - zmoremo:ok
|
Prikaži več možnosti
|
Če ima kdo namen delati v POLICIJI ima sedaj možnost...več pa na njihovi strani..www.policija.si
|
Prikaži več možnosti
|