V okolici Vranske prosta delovna mesta za brusilce, operaterje CNC krivilnega stroja in varilca MIG/TIG. Izkušnje v stroki niso potrebne, možnost postopnega uvajanja in priučenja.
Lahko das malo več info glede brušenja na zs?
Lahko das malo več info glede brušenja na zs? |
Prikaži več možnosti
|
Ptuj ali Videm?
A truly rich man is one whose children run into his arms when his hands are empty.
|
Prikaži več možnosti
|
Pragersko..
The M3 Coupe. You’ll never look back!
Get In, Sit Down, Shut Up, Hold On! M3 goes on!! |
Prikaži več možnosti
|
Dela kdo v Lek-u(LJ) ? Imam eno par vprašanj...Lp
|
Prikaži več možnosti
|
Ve kdo za kako delo?punca isce. Drugace ma solo za administratorja..okolica celja ce bi se kaj naslo..bilo kaj..
E46__wagon
|
Prikaži več možnosti
|
Pozdrav !
Ima kdo kakšne informacije glede zaposlitve pri Kolektor-ju v Idriji ali Iskra mehanizmi v Lipnici? Za delo inženirja-konstrukterja . Pogoji, plača ?
No guts, No glory !
|
Prikaži več možnosti
|
Delam poslovno z obemi...povrecje se vrti okoli 1150 neto. Seveda kot po navadi je odvisno ali znas samo risati ali pa ves tudi kaj moras narisati Še vedno lepše videti maske na naših ustih, kot pa maska na novih BMW-jih |
Prikaži več možnosti
|
To pa je novoletna zaobljuba. Iskat siht takoj po novem letu.
|
Prikaži več možnosti
|
Ja sej fitnes bo danes tudi tako poln, da ne bom imel kje za parkirati. Jutri pa spet vse po starem. Klasika Urejal mihaing, 01.01.2018, 09:08. Še vedno lepše videti maske na naših ustih, kot pa maska na novih BMW-jih |
Prikaži več možnosti
|
Heh, nima veze z novim letom nič .
Hvala za info.
No guts, No glory !
|
Prikaži več možnosti
|
V Lipnici sem bil kake 6 let nazaj na razgovoru sicer za CNC delavca. So rekli, da zaposlujejo zgolj preko agencije, tako da sem se odpovedal podpisu pogodbe... Urejal e30 diamantschwarz, 10.01.2018, 18:50. ![]() |
Prikaži več možnosti
|
Zdravo!
Imam cca. 8 let izkušenj z modeliranjem, laminacijo, poliester ipd. Na novo brezposeln in iščem službo najraje v tej branži na območju Gorenjske/LJ z okolico. Zanimala bi me tudi priučitev v smeri dela z avtomobili, kjer imam sicer tudi kar dosti izkušenj, ampak je bilo do sedaj kot hobi. Delat mi ni problem, tut kakšnih nadur, popoldnevov, vikendov sem vajen. Lp.
Če je ravno, ni zabavno.
|
Prikaži več možnosti
|
Uglavnem, ker sem naredil totalni mimobrc v karieri iščem službo
Če kdo karkoli ve ali ponuja res lepo prosim za kakršno koli informacijo.
Hvala.
Ponudbe ali informacije na privat ali 040524724. |
Prikaži več možnosti
|
Prijatelj išče delavca za delo na cnc stroju za programiranje in fino obdelavo izobrazba ni pomembna, rabi pa človeka, ki ima nekaj izkušenj z delom ma cnc stroju. Delovno mesto je v industrijski coni v Neverkah pri Pivki. Za vse dodatne informacije lahko pokličete Tadeja Šajna številko 040-818-405
Bog se vozi v e39 |
Prikaži več možnosti
|
Ce kdo ve vsaj kako nekaj dodatno zasluziti v popoldanskem casu ali ponoci se tudi priporocam. Karkoli. |
Prikaži več možnosti
|
Iščem kakšno delo na štajerskem koncu. Delam lahko (skoraj) vse. Hitro pa se lahko tudi naučim nekaj za kaj nisem usposobljen. |
Prikaži več možnosti
|
Ekonomski tehnik. |
Prikaži več možnosti
|
Pozdravljeni!
Ve kdo za kako podjetje, katero je resno in zanesljivo in pomaga pri iskanju dela v Avstriji?
Hvala, lp Urejal Kaspar, 18.02.2019, 13:06. Ko BMW-jev R6 in V10 zarohni, se vse naenkrat lepše zdi! (bencinski, se razume!) |
Prikaži več možnosti
|