|
Prikaži več možnosti
|
Alfa Romeo 159 Sportwagon 1.9 JTDM 16v Distinctive, letnik:2009,1500 EUR - prodam :: Avtonet ::
Opis
Kupio bmw umro od gladi.
|
Prikaži več možnosti
|
To bi bla prva stvar, ki bi me odvrnila od nakupa - brez heca. Če se ti niti vinjete ne da nalepit da vsaj ne zgleda kot cigomobil kaj je šele z drugimi stvarmi pri avtomobilu |
Prikaži več možnosti
|
Iskren oglas do konca Če bi se vsak zase brigal,bi imel za celo življenje dela |
Prikaži več možnosti
|
Če je to edini problem tega avta, potem ni omembe vredno. Življenje je risanje brez radirke! |
Prikaži več možnosti
|
Cena se mi zdi precej ugodna.
![]() |
Prikaži več možnosti
|
Stavim, da so vse tedenske in pretečene. Vsaj odstranil bi jih lahko prodajalec. |
Prikaži več možnosti
|
To kar ga moti pri tej alfi za 800 eur vse zamenjas, razen rje, ki je kot kaze povrsinska. Ajde jurja, da je na okroglo. S tem prides na polovico stroskov za eno e46 2l dizel z menjavo samo verige. Se en revez, ki misli, da bo 20 let star avto vozil na carobno palcko Peljes avtodoktorju v ljubljano in imas v dveh dneh cisto drug avto. |
Prikaži več možnosti
|
Moraš vedet, da je prodajalec gorenc.
35 let nazaj smo avto kupil od gorenca... Je imel na loncu izpuha ene 10 flik pošvasanih ![]()
|
Prikaži več možnosti
|
Boljse ohranjenih avtomobilov kot na gorenjskem ni, koroska pogojno. Samo kupiti ga moras privat pri kaksni familiji iz dobrega okoliša. Kar pomeni, da albanske enklave planina kranj ipd... odpadejo. Saj lokalci poznamo.
Ce potrebujes zase, za zvoziti zelo dober ohranjen avto z nadpovprecno ceno. |
Prikaži več možnosti
|
A je sploh kdo menjal verigo pri e46 .... |
Prikaži več možnosti
|
Drug problem (zame) je da je audi, ha-ha |
Prikaži več možnosti
|
Imaš opcijo ogled oglasov po znamkah...hahaha. Življenje je risanje brez radirke! |
Prikaži več možnosti
|
|
Prikaži več možnosti
|
|
Prikaži več možnosti
|
Ja, tko j pr ns u Avstrij...
Alfa Romeo - Cuore Sportivo per sempre
|
Prikaži več možnosti
|
|
Prikaži več možnosti
|
Dober si da si opazil, jaz sem ga na avtonet videl pa pregledal oglas, pa se nisem zavzel When life speeds by... downshift. |
Prikaži več možnosti
|
Bog daj 25 stopinj in bencina poln kesl.....
|
Prikaži več možnosti
|
M spedaj & AMG zadaj = G power ![]() |
Prikaži več možnosti
|