Volkswagen Caddy 1.5 TSI 84KW LIFE DSG, letnik:2023,36590 EUR - prodam :: Avtonet :: www.Avto.net
Prodaja vozilo zaradi finančne krize cca. 4000€ dražje od cene novega...
Volkswagen Caddy 1.5 TSI 84KW LIFE DSG, letnik:2023,36590 EUR - prodam :: Avtonet :: www.Avto.net
Prodaja vozilo zaradi finančne krize cca. 4000€ dražje od cene novega...
Kupio bmw umro od gladi.
|
Prikaži več možnosti
|
Dodal je več, da še obresti od leasinga odplača.
|
Prikaži več možnosti
|
Obresti se ob poplačilu odbijejo..
Kupio bmw umro od gladi.
|
Prikaži več možnosti
|
Rofl, 37k za tale skret? Cene so res vesoljskem
|
Prikaži več možnosti
|
|
Prikaži več možnosti
|
Življenje je risanje brez radirke! |
Prikaži več možnosti
|
Dobr je tole, jaz bi si nalasc taksnega kupil, ce so kje cenejsi. Za ponedeljkova kruzanja po ljubljani in delanje guzve. Notri en dober sub pa komad Bitch betta have my money!
|
Prikaži več možnosti
|
|
Prikaži več možnosti
|
Float like a Cadillac, sting like a Bimmer |
Prikaži več možnosti
|
A ves, da mi je bil v zivo vsec, vsaj na avtocesti zadnjic, ko sem ga videl malo na hitro. Tak crn, ne kaksne gey pastelne barve. https://youtu.be/l2S...tkiIMD9OQx9HamN |
Prikaži več možnosti
|
https://www.avto.net...y=BMW serija 3:
Sploh si nocem predstavljat kaj tale v zivo vse folku o svojem 2-3k vrednem avtu razlaga ![]() |
Prikaži več možnosti
|
Športne vzmeti iz titana, olajšane prednje roke, menjana elektrika v akumulatorju, športni zaganjač+ gostejši zobje na vztrajniku, spolirana notranjost izpuha za večji pretok, ogledalo na sovoznikovem vizirju s povečavo, tanjši kabli do motornega računalnika, nosilci sedežev s krajšim pomikom, bolj direktna ročna zavora, spominska pena v sredinskem naslonu, karbonski plovec v rezervoarju, dvojna polnitev v airbagih, kromirani izpušni ventili, jeklen vložek za ojačanje kardana, antikorozivno zaščitena antena, 24V motorčki za pomik stekel, triconska klima, odpiranje pepelnika na daljinca, hidravlični nosilci zadnjega lonca..
The Truth is Out There
|
Prikaži več možnosti
|
Verjetno je mislu 1.900e, ker tale avto je vreden 12k€ samo če je v sovoznikovem predalu še 10K€ |
Prikaži več možnosti
|
Meni je najbolje, ko 20 let stare jarise prodajajo za 4 jurje in napisejo, prosim samo resni. Ali pa iste cliote za 2 jurja.
|
Prikaži več možnosti
|
|
Prikaži več možnosti
|
Ja ene 6k€ previsoka |
Prikaži več možnosti
|
Ta kadi nekej močnega...
Realna vrednost pa cca 50% če ne še manj... 1964 Ford mustang 289 V8, F36 440i MPPSK |
Prikaži več možnosti
|