Urejal e60va, 22.04.2025, 20:56.
Ta je tudi fenomen, prodaja avto za 15k, pa da dve sliki in niti kilometrov ne napiše. Platišča tudi niso Style 42, niti niso od BMWja
![]() Urejal e60va, 22.04.2025, 20:56. |
Prikaži več možnosti
|
Vse jasno kdo prodaja, ko prebereš vse in vidiš fotke ![]()
|
Prikaži več možnosti
|
|
Prikaži več možnosti
|
A gre tudi tukaj skozi z dvema pričama kot pri tomosih? Če bi se vsak zase brigal,bi imel za celo življenje dela |
Prikaži več možnosti
|
Dejansko gre.. pod pogojem, da avto nikoli ni bil v slo registriran.... |
Prikaži več možnosti
|
In verjetno ob predpogoju, da ni bil kje v tujini UKRADEN? |
Prikaži več možnosti
|
|
Prikaži več možnosti
|
Mene pa zanima za 5hp izvenkrmni motor. Ce ga hočem vpisat na gumico, rabim met papirje, al pa originalen račun od motorja... Kk naj to naredim, ce motor nikoli ni bil v registru, jaz sem pa tretji lastnik, brez prepisa ![]() Urejal branevrankar, 26.04.2025, 04:19.
Arbeit und disziplin:
![]() |
Prikaži več možnosti
|
Ne moreš. Življenje je risanje brez radirke! |
Prikaži več možnosti
|
kako pa vejo kakšne oblike je originalen račun?
narediš v Coreldrawu račun in ga priložiš. |
Prikaži več možnosti
|
Temu se drugače reče ponarejanje uradnih dokumentov. Meni se zdi,da to ni prekršek,ampak kaznivo dejanje. Mam prav?
|
Prikaži več možnosti
|
Ne eno ne drugo..,če te ne dobijo.. |
Prikaži več možnosti
|
S tem ni nič narobe, če rešiš problem s katerim nikogar ne ogrožaš. Življenje je risanje brez radirke! |
Prikaži več možnosti
|
Treba bo vzet kazenski zakonik v roke. |
Prikaži več možnosti
|
Se strinjam, da je tako početje nezakonito, ampak naj se oglasi vsaj 1, ki ni se nikoli nič uredil mimo zakona in potem pametuje.
Pred leti sem urejal vpis vlečne kljuke, ki je bila na vozilu. Grem na tehničnega in mi reče, da s to tablico, ki je na kljuki ne bo šlo. Klicem proizvajalca kljuk, povem zadevo, brezplačno mi pošlje tablico za kljuko novejšega modela avta, tablico prinetam in uredim homolomo. Koga sem ogrožal in koga bi Brane, če ponaredi papirje da vpise motor za čoln? Urejal RRoman, 26.04.2025, 09:09. Življenje je risanje brez radirke! |
Prikaži več možnosti
|
Vprašanje je bilo, ali gre za kaznivo dejanje. Odgovor je da, gre za kaznivo dejanje, ali je pri tem komu nastala škoda, ni relevantna okoliščina.
Najbrž pa z razlogom ni šla homologacija tiste kljuke skozi, če ti jo med vleko odtrga, lahko hitro komu nastane škoda ali pa pride do telesne poškodbe.
Vsak se bo pa pri sebi odločil, ali je homologacija enega motorja vredna morebitnih težav. Urejal e60va, 26.04.2025, 09:19. |
Prikaži več možnosti
|
Da, gre za kaznivo dejanje in napisal sem, da ni s tem nič narobe, če nikogar ne ogrožaš.
Vsak sam pač prevzame odgovornost za posledice, ki jih pri banalnih rečeh nikoli nebi bilo. Življenje je risanje brez radirke! |
Prikaži več možnosti
|
Mislim da ni ponarejanje. Gre za ustvarjanje.
Pa naj dokaze da ni uradni racun. Racune je treba imeti zadnje 10 let racunovodsko). Motor je bil ekrat kupljen je tako? Npr. Tehnouniona ni vec koliko let? In ce ni listin iz leta 1990 ali se prej ni nic narobe. Sej je butasto ,da zahtevajo originalen racun. |
Prikaži več možnosti
|