Prevzem darilnega paketa
Zdravo.
Imam vprašanje. Ko sem se včlanil mi je ob vpisu pripadal darilni paket, katerega pa do danes še nisem prejel/prevzel. Malo je tudi moja krivda, saj nisem prišel na nobeno klubsko srečanje. Zanima me, kako bi prišel do tega paketa, ker prihaja poletje in bi se želel oblečti v BMW barve. LP! ![]() |
Prikaži več možnosti
|
Oj!
Glede na to da si iz Ljubljane me pokliči kak dan prej na telefon, pa se bova zmenila. Če hodiš dopoldan kaj okoli Viča lahko priletiš mimo kadarkoli med 7h-15h (malo variira), ko sem v službi. ![]() Moj GSM, je tudi v profilu: 041/913-991 PS: Če imaš danes čas priletet lahko tudi, imam po naklučju vse artikle s sabo, ker pride tudi en drug član iskat, tako da čimprej pokliči. ![]() ![]() Jože, počivaj v miru. Hvala za vse. |
Prikaži več možnosti
|
Ja. lahko se oglasim tudi danes, ampak verjetno pred 17 uro ne bom mogel zaradi sestanka
![]() Se slišiva! ![]() |
Prikaži več možnosti
|
Takrat me pa ne bo več, par minut pred 15h grem domov. Če imaš pa kdaj pot na Vrhniko pa tudi lahko.
![]() ![]() Jože, počivaj v miru. Hvala za vse. |
Prikaži več možnosti
|
Serbos, tudi jaz sem se včlanil v klub pred 14 dnevi, v kratkem pričakujem izkaznico. Bi pa ravno tako rad prevzel darilni paket po pošti, ker mi je za tedenska srečanja v LJ malo daleč, na katerega od večjih pa bi že rad prišel z majico
|
Prikaži več možnosti
|
Kateri paket pa? Po pošti pošiljamo načeloma samo majico, ker ostalo se mi ne zdi cenovno smiselno.
Darilni paket lahko namesto tebe prevzame tudi kdo drug, če je kdaj v LJ. ![]() Jože, počivaj v miru. Hvala za vse. |
Prikaži več možnosti
|
Da se včlaniš v BMW klub moraš nujno imeti BMW-ja?
|
Prikaži več možnosti
|
Naročil sem majico, je pa res, da sem v četrtek službeno v LJ in bi se morda lahko celo oglasil.
|
Prikaži več možnosti
|
ker že ravno teče debata koliko pa pride članarina in kakšne so ugodnosti ali pač karkoli že in pa kakšni so darilni paketi (če seveda ni skrivnost) ![]()
vse se da samo denar moraš imeti
![]() |
Prikaži več možnosti
|
|
Prikaži več možnosti
|
V sredo mi magari pošlji zvečer SMS da ne pozabim artiklov v avto nabutat, pa pridi mimo moje službe na Viču v četrtek dopoldne. ![]() GSM: 041/913-991 ![]() Jože, počivaj v miru. Hvala za vse. |
Prikaži več možnosti
|
Da. Zahteva tovarne, da smo uradno priznani. |
Prikaži več možnosti
|
Nixxon, dogovorjeno. Ti pošljem sms v sredo. Izakznico in nalepko lahko tudi pri tebi dobim?
|
Prikaži več možnosti
|
Nixxon
Danes sem prejel izkaznico bks-hvala.Če boš pa nabutu danes v svoj avto marelo,pa kapo,in če te jutr lahko pokličem, da zadevo prevzamem,bo pa sploh uredu. Če si za, se lahko dobiva v bližini tvoje (moje-AŠ 3D) službe, na "lepi pot" ???? ![]() |
Prikaži več možnosti
|
Oj!
Škoda ker me nisi poklical, doma nimam neta in nisem videl tega posta. Lahko se zmeniva za kak drug dan. ![]() Moj GSM: 041/913-991 ![]() Jože, počivaj v miru. Hvala za vse. |
Prikaži več možnosti
|
Nixxon zdravo. Tudi jaz sem malo dal to zadevo na stran, zaradi službenih obveznosti, zato bi te prosil, če bi se lahko dogovorila za torek. Vzel bi komplet z majico.
hvala! ![]() ![]() |
Prikaži več možnosti
|
OK, upam da ne bom pozabil.
Prikaži več možnosti
|
?????? |
Prikaži več možnosti
|
Ta teden dobim marele, samo da mi jih Jure dostavi.
Prikaži več možnosti
|