Ima kdo kake izkušnje?
Hvala!

Čas je denar!Imaš čas?
![]() ![]() |
Prikaži več možnosti
|
Sem imel dva razlicna pa sta oba delovala zelo na priblizno (neuporabno). Dosti bolj vsec mi je bil radar jammer, ki radarju onemogoci pravilno odcitavanje hitrosti. In videl sem, da so zadnji primerki tega homologirani kot alarmne naprave, kar pomeni, da je povsem dovoljeno ![]() BTW: A si Astona nabavil ? Jaz sem se pred casom zelo trudil pa mi ni uspelo, ni dovolj, da imas zgolj denar. |
Prikaži več možnosti
|
Jammer ni dovoljen skoraj nikjer. To je prepovedano !!!
Če te policaj meri in mu ne izmeri hitrosti, verjemi da te bo poslal na izredni tehnični in ko ti napravo najdejo, bo kazen zelo huda. Kar se tiče te cobre, to je najboljša Cobra, kar so jih v tej firmi naredili. Jaz sem imel dve taki, samo sem jih prodal naprej, jih nisem uporabil. Tko bom rekel, so pa niso, samo tale bi pa morala biti malo bolj uporabna, kot osnovne serije cobr XRS 9330, 9430... Na četrti sliki je pa beltronics in ne cobra. Aja, pa še to. Ta radar je full ogromen, na sliki morda izgleda kot vsak, samo je pa kr za kakšna 2-3 cm večji in bolj robusten. |
Prikaži več možnosti
|
Policaj te z jammerjem ze lahko poslje na izredni pregled, vendar ce imas uradni certifikat (homologacijo), da je alarmna naprava se lahko samo pod nosom obrisejo. |
Prikaži več možnosti
|
Jst Cobre ne poznam, vendar po besedah znanca, ki ima kr dosti izkušenj s temi napravami, ti priporočam BEL975R Je vgradni, kar je praktično, ker ga lahko uporabljaš tudi v državah, kjer so prepovedani. Za dodatnih 100 eur lahko dokupiš še stožec, ki se ga natakne na detektor, da se skrije pred detektorji radardetektorjev, ki jih uporabljajo nekatere policije, kjer so radar detektorji prepovedani. Obenem ti pa ta stožec še poveča domet, kar je tudi super. (če se boš odločil za ta model, pazi da kupiš takega z R oznako, ne AZ,BC,I,E, ker ti niso primerni za SLO... pa vzami serijo hh07.
Druga dobra opcija ti je ValentineOne, vendar ni vgradni, kar je problem, ker ga v nekaterih EU državah ne moreš uporabljat, ponekod celo ni dovoljeno ga imeti niti pri sebi v avtu (Austrija npr.). Proti laserju pa je edina učinkovita zadeva laser jammer, vendar je prepovedan in kazen 500eur+ odvzem naprave. Policaju namreč pištola javi, da ne more opravit meritve (pri slabih jammerjih jam kodo, pri boljših kakšno drugo, a je sumljivo še vedno) in če je tečnoba te lahko ustavi in pošlje na izredni tehnični, kjer ga bodo našli. ![]() |
Prikaži več možnosti
|
Ni tako enostavno, vendar ti to res poveča možnost, da jo boš dobro odnesel. Problem je, da ne smeš imeti vgrajeno nič, kar ovira policiste pri preverjanju tvoje hitrosti, pa neglede pod kaj je naprava specificirana. ![]() ![]() |
Prikaži več možnosti
|
|
Prikaži več možnosti
|
LP
Jaz pa imam z radar detektorji same dobre izkušnje! Prvega sem imel BELa. Super detektor. Nato Cobra 9112 če se ne motim. Zelo zadovoljen, dal sem ga prijatelju. Nato Cobra 9440, uporabljam ga še dandanes in mu pripada moj priklon. ![]() Kar se tiče detekcije sem zeeelo zadovoljen. Strašno in na velike razdalje je občutljiv na vseh frekvencah, tudi laser. Malo te včasih lahko živcirajo prekomerni semaforji, drsna vrata trgovskih centrov, črpalk,.. Ravno dva dni nazaj, se mu lahko iz dna duše zahvalim, da me je rešil pred laserjem v Avstriji. Nihče naj ne misli, da ko imaš enkrat detektor si vsega rešen!!! Zmota, da paziš na varnost in omejitve hitrosti je treba spoštovati še naprej kljub temu, kaj imaš v avtu. Je pa fajn, da te opozori, ko si tarča. Takrat te pa reši tvoja reakcija kot pribito. Ko se ti enkrat vtisnejo v uho takšna in podobna oglašanja in opozorila, je vse ostalo podzavest!! ![]() AJA še to, če te reši enkrat je nakup že poplačan. ![]() LP D.
Rajši san lačen, kak pa brez BMW-ja!!!
![]() |
Prikaži več možnosti
|
Ja, res so dandanes kazni v SLO že tako visoke, da je detektor takoj poplačan, tudi dražji modeli. @Dare47b ... pazi v Avstriji, da te ne dobijo, da ga imaš ... sledi odvzem naprave in kazen, ker ga je prepovedano tudi imeti, ne samo uporabljati, kot recimo v Nemčiji. Tako da četudi je izklopljen v predalu, si v prekršku. ![]() |
Prikaži več možnosti
|
Jammerje katerega proizvajalca se pa da homologirat kot avtoalarme?
Money talks, bullshit walks...
E39 528i |
Prikaži več možnosti
|
Jaz prodam tegale: http://www.bolha.com/oglas2431527
Cena je res ugodna ker je malo star, ampak na laser pa dela fenomenalno. ![]() |
Prikaži več možnosti
|
Pri radar detektorjih ne igra vloge, če lovi ali ne, ker lovi skoraj vsak. Najpomembnejše je, da ti ne piska non-stop, recimo ko se vozis po Ljubljani, al pa po BTC-ju. Več ali manj te frekvence lovi vsak, nekateri prej, nekateri kasneje, je pa tako kot sem rekel, občutljivost in pa lažni alarmi, tega je pri takih čunga lunga firmah in pa osnovnih modelih veliko ![]() |
Prikaži več možnosti
|
Danes sem dobil informacijo iz RSRa, da so policaji v januarju dobili neke nove pistole za merjenje hitrosti, ki jih detektorji ne zaznajo. Imajo pa na testiranju nove radar jammerje, ki naj bi tudi te frekvence blokirali. V roku 10 dni bodo koncali s testiranji in jih dali v prodajo. Bodo pa imeli homologacijo oz. certifikat, da je naprava za odpiranje garaznih vrat;) Cena okoli 500 EUR
|
Prikaži več možnosti
|
To so verjetno uni radarji, ki izgleda kot neka mini kamera? Tudi ta radar moj detektor zazna, tako, da se bojo morali bolje potruditi, če me bojo hotl dobit. ![]() Jammerjji se pa nikakor ne bojo mogli homologirati kot naprava za odpiranje garažnih vrat, ker če ti ne pusti izmeriti hitrost bo policist vedel, da je nekaj narobe in sledil bo izredni tehnični pregled, kjer ti bojo zadevo našli in boste kaznovani, tako tisti, ki bi recimo to hologiral, kot ti, ki imaš to vgrajeno. Vsakršno preprečevanje in oviranje del uradne osebe je kaznjiv, kar vsekakor jammer-motilec je. |
Prikaži več možnosti
|
Imam dve vprašanji:
![]() ![]() ![]() ![]() BeMyWings LP |
Prikaži več možnosti
|
Take certifikate imajo tudi drugi jammerji, ne samo laser interceptor. LT-400 Door opener se dobi že kr nekaj časa za kupit v SLO... drugače pa tudi jst dvomim da bi kater od teh sploh šel skozi pri homologaciji. Sj uni niso preveč strokovnjaki na LPP, samo neumni pa tut ne tolk. http://www.radarshop...Door_opener.htm ![]() |
Prikaži več možnosti
|
eni pravite da je vse ok s papirji drugi da niti približno,če naredim povzetek vsega bi v bistvu lahko zmotil radar samo enkrat ,zmanjšal hitrost in ga ugasnil v nasprotnem bi imel ogromne težave
![]() ![]()
vse se da samo denar moraš imeti
![]() |
Prikaži več možnosti
|
To smo mi sprobavali Bel RX65 in je nekajkrat naredil tako, da prvič, ko je policaj pomeril, mu ni ispisalo nič, medtem je radar že tulil in moraš zavirati. Vse se dogaja zelo hitro, samo ni panike, ko radar zazna laser in zatuli (je zelo glasen) se že itak tako ustrašiš, da avtomatsko pohodiš zavoro ![]() Od cca. 5 poiskusev, je tako bilo pri treh. Je zanesljiv radar detector a vseeno ima še vedno kar nekaj false alarmov (pogosto se oglaša) in ne zazna teh novih stacionarih radarjev pri nas. Vsaj ko je bil v moji rabi, teh ni zaznal. Morda niso bili aktivni, oz. kaj drugega?? ![]() |
Prikaži več možnosti
|
Ja, to bi bilo pametno. Ko sem uporabljal Rocky Mountain (motilec-jammer) sem ga imel skritega in ko je zatulil (laser), sem upočasnil in ga potem izklopil. Tako da, ko sem že "zbil" hitrost me je lahko "ustrelil" in je bilo vse ok. Prodal sem ga pa zato, ker mu je enkrat bilo vse skup sumljivo, je malo pregledal avto, a na srečo ni nič našel. Živ sem se usral in ga takoj prodal. Malo mi je žal, samo če bi me dobil plavi, bi bila "štala". |
Prikaži več možnosti
|