3 leta in 25kg? Čuvajte ga...
Naš starejši bo star 8 čez 4dni in ima 26 kg. Tamali bo marca 6 in jih ima cirka 18.
Zakaj ga naj čuvam? Ni debel, če si to mislil. Nosimo obleke 134 velikost. Mali ima dejansko obleke za 8-10 let stare fante. Zgleda bo po stricu (ki ima 205cm in je bil košarkar), čeprav sem tudi jaz velik (191cm), a jaz sem bil med najmanjšimi, nekje v 7. razredu sem se potegnil v višino. Naš je pa že od začetka za glavo višji (kot sem napisal, isti je ko stric kar se tega tiče). Že UZ ploda je pokazal, da ima nadpovprečno veliko stegnenico, tak da smo vedeli, da bo velik, pa si vseeno nismo mislili. Noben ne more verjet, da je star 3 leta, ko jim to rečemo 
Super, sem mislil da sem edini ki je bil fotr šele pri 37ih, je pa jeba prve dve leti če se ponoči zbuja pa polula itd. Men samo spanca manjka, pa malo več časa zase po dnevi.
Ni nas tak malo ja. Kar se tega tiče, imamo kar srečo. Na začetku se je kar zbudil sred noči, mene lulat in smo šli. Zdaj pa lula sam po večerji in zjutraj ko vstanemo. Edino težavo imamo trenutno, da noče v vrtcu lulat, tak da majster čaka da ko pridemo po njega, lula šele doma ali pa če smo kje zunaj (gostilna, park). Sumim na vzgojiteljice, ker nima problema it lulat z nobenim drugim nikjer, tudi če gre nekam prvič, sam da je školjka, v vrtcu pa noče. Vzgojiteljice pravijo, da mu rečejo, da mora it ko grejo vsi. Jebiga, naš očitno na ukaz noče/ne more. Drug teden imamo sestanek pa da vidimo.

Ne govori, jaz se na šihtu spočijem, ali pa ko imam nočne, da potem dopoldne spim, ko je on v vrtcu