LOOOOOOOOOOOOOOOOL
Check this out!

edit: Tej pa so res v skladu z naslovom te teme :D
![]() edit: Tej pa so res v skladu z naslovom te teme :D
Prešaltal iz e39 528i na bicikel
![]() |
Prikaži več možnosti
|
Sam so pa res smešni, pol pa že kar počes stojijo
![]() |
Prikaži več možnosti
|
Ne me drzat za besedo,ampak mislim da za postavljanje tabel skrbi cestno podjetje v skladu z obcinskim odlokom,tako da policaji skoraj nic nimajo s tem,razen da pisejo poloznice ki so brezpredmetne.
A truly rich man is one whose children run into his arms when his hands are empty.
|
Prikaži več možnosti
|
Koncno eden,ki razume kdo je kriv za take bedarije.Pritozite se na cestno podjetje ali pisite kako so oni glupi,ne pa samo kako policaji to in ono. ![]() Umikam se ,ker je razmislajnje tukaj postalo otrocje.
Samo bedaki in konji.
|
Prikaži več možnosti
|
Glede na komentarje pri tem videu, samo v vednost, da so na službenih vozilih v skladu z zakonom namontirane zimske pnevmatike, ampak na žalost je kakovost le teh katastrofalna. Z njimi ne prideš po sveže zapadlem snegu na dovoz stanovanjske hiše, ki je rahlo v hrib.
Ženske imajo problem za vsako rešitev !
|
Prikaži več možnosti
|
Jst mislim da se tu ni nihče spravil nate, tko da ne vidim razloga da se že drugič umikaš iz teme. Pač vsak zagovarja zadevo tako, kot jo vidi. Jst kakih negativnih izkušenj nimam s policaji, me pa motijo v primerih, ko ti napišejo recimo kazen za vanostni pas, en kup đankijev pa par sto metrov stran dila svoje zadeve:blackeye...v mnogih primerih bi si policija morala določiti prioritete in ne polnenje proračuna na račun davkoplačevalcev. |
Prikaži več možnosti
|
Uradno ne. Vsi šefi ti bodo trdili da to ne obstaja. :-) V naši policiji pa zelo dobro obstaja statistika.
|
Prikaži več možnosti
|
Ja ampak pri leasing škodah so pa ponavadi Sava S3, ki pa niso čisto zanič.Je pa res, da so na vseh službenih vozilih pneumatike zamenjane do roka. |
Prikaži več možnosti
|
Kot sem videl so na vozilih neke čudne znamke, za katere sem prvič slišal.
|
Prikaži več možnosti
|
Različni policisti na postaji opravljajo različna dela. Tako, so eni zadolženi za promet, drugi za kriminal, tretji za splošne zadeve, kateri ti pa lahko tudi kakšno kazen za pas napišejo, četrti so pa usmerjeni v skupnost (tako imenovani vodje policijskih okolišev) In verjemi, da se tudi tiste đankije, ki "dilajo" preganja. Mogoče se na tvojem koncu tega ne opazi, oziroma je "dilerjev" ogromno. Se pa seveda bolj opazi kasiranje prometnih prekrškov, kot pa zapiranje "dilerjev" in drugi storilcev kaznivih dejanj.
|
Prikaži več možnosti
|
Na vozilih so med drugim Maxxis, na leasing so pa samo še sava, so pa bile ene druge, ala Kleber. |
Prikaži več možnosti
|
Zdej že en cajt nisem dobil kazni...v Celju nazadnje pa se to je bla prekoracitev za 10kmh...tko da zaenkrat sm zadovoln s policisti, sam ko potem vidis kaj se dogaja te pa vse mine.
Enkrat e39, vedno e39! |
Prikaži več možnosti
|
Mejte se radi.
![]() Dejstvo je,da v policiji obstajajo t.i. norme,seveda vse neuradno.Sej u policiji se marsikaj cudnega dogaja in vecina policistov je nezadovoljnih,saj dozivljajo izredne pritiske od nadrejenih in to se nekaze samo na cesti ampak tudi drugje.In vse to za mizerne place.Zato vse vec policistov zapusca vrste MNZ-ja.Nekateri vzamejo knjizico brez da bi imeli urejeno naslednje zaposlovanje.Bo pa prisel cas,ko bodo stari policisti ze v pokoju,tisti ki so naredili akademijo(4 leta) bodo odsli,na cesti nam bodo pa solili pamet mulci,ki imajo 5 let izkusenj v prebiranju salate v merkatorju in koncano instant solanje za policista in ne pozna z od zakona. ![]() Tok o policistih.
A truly rich man is one whose children run into his arms when his hands are empty.
|
Prikaži več možnosti
|
![]()
|
Prikaži več možnosti
|
Naj ostane zanimiva ... ampak v pravi smeri.
![]() Don't drive faster than your angel can fly...¯\_(ツ)_/¯ |
Prikaži več možnosti
|
To je meni vse čisto in jasno kot nebo, kaj kateri delajo. Imam tudi par prijateljev, ki so policisti in tudi z njimi velikokrat imamo debato o tej temi...ni mi jasen tisti del, kaj toliko čakajo z akcijami, v smislu čiščenja teh dilerjev (brez narekovajev) s ceste. Tisto o pridobivanju dokazov se mi ne da poslušati več! Naj se odločijo ali želimo državo poštenih ljudi ali pač lopovov. Vedno isti vlamlajo v avta, vedno isti vlamlajo v stanovanja... rezultat - ti isti đanksi poleti v senčki v parku pijejo hladno pivo... to mi je za bruhat. Naj se rajši osredotoči policija na res kriminalce in ne na tistega ki gre iz službe in se pozabi pripasat za 5minut vožnje - dobi pa položnico da je brezveze cel dan tičal v službi, ko mu pa omeniš, da greš iz službe rahlo zmozgan, ga pa itak ne zanima, ker je kvota le pomembnejša od človečnosti. |
Prikaži več možnosti
|
Problem ni v policiji, temvec v pravosodju. Policaj lahko dilerja 10x prime, pa ga bo sodnik 10x spustil na prostost - kdo bo potem obupal? Tako kot povsod, tudi tukaj riba smrdi pri glavi in jaz res ne razumem, zakaj imate te uboge policaje (ki imajo prekleto tezko sluzbo - oni ki niso na vrhu) tako v zobeh. Srce lahko včasih odkleneš tudi tako, da ključ vtakneš eno nadstropje nižje. |
Prikaži več možnosti
|
Res, da ne maramo-jo policistov, vendar sej ti nihče nič noče, če se držiš zakona
![]() nikoli nikomur prav ![]() |
Prikaži več možnosti
|
@Veljo, v večini imaš prav. Si pa pozabil na bistveno ... kvaliteto dela naših sodišč.
Kaj ti pomaga super delo policije, če sodišče lopove in barabe že čez par ur izpusti. ![]() Res tudi na policiji ni vse BP. Kot drugje pa tudi tukaj drži pregovor, da riba najbolj smrdi pri glavi. ![]() Don't drive faster than your angel can fly...¯\_(ツ)_/¯ |
Prikaži več možnosti
|