Skoči na vsebino

Slovenska Policija - vedno na mestu

* * * - - 5 glasov

• Prijavi se za objavo odgovora
3709 odgovorov v temi
Jerry
Jerry
  • Uporabnik
  • Sporočil: 86 875
  • Avtomobil: Bee-em-wee

@Veljo, v vecˇini imasˇ prav. Si pa pozabil na bistveno ... kvaliteto dela nasˇih sodisˇcˇ.

Kaj ti pomaga super delo policije, cˇe sodisˇcˇe lopove in barabe zˇe cˇez par ur izpusti. :napaka

Res tudi na policiji ni vse BP. Kot drugje pa tudi tukaj drzˇi pregovor, da riba najbolj smrdi pri glavi. :frown

A bi lahko nehal plonkat, prosim??! :laugh :rofl :laugh

Srce lahko včasih odkleneš tudi tako, da ključ vtakneš eno nadstropje nižje.

Prikaži več možnosti

e34td
e34td

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 6 780
  • Avtomobil: Ni €€€

Bistven problem je v simpatiziranju okolice do kriminalcev.
A truly rich man is one whose children run into his arms when his hands are empty.
Prikaži več možnosti

mbv7938
mbv7938

Banned

• Izključen
  • Sporočil: 921
  • Avtomobil: xyz

Koncno pametni komentarji in upam,da bo zdaj nekaterim jasno kje je problem.
Hvala Jerry in Iztok Z da sta pojasnila zadevo in upam,da se zdaj nebo spet kdo spravil na vaju kot so se prej nekateri pametni name.
Samo bedaki in konji.
Prikaži več možnosti

gucci23
gucci23

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 837
  • Avtomobil: Executive & SUV

Eh, že tole dost pove kaksni so :)

1. del :
2. del :
3. del :
4. del :

Drgac pa bom kej prlepu ob prvi priliki...

Kaj rečti:confused
Kar je dovoljenu bogu beri (policiji) ni dovoljeno biku (nam navadnim državljanom)!
:-D :-D
Od poraza do poraza do končne zmage!
Prikaži več možnosti

Iztok Z.
Iztok Z.

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 26 201
  • Avtomobil: BMW x

A bi lahko nehal plonkat, prosim??! :laugh :rofl :laugh

Kaj čem, hitrejš tipkaš :ok2 sva pa na isti frekvenci ... :ok

Don't drive faster than your angel can fly...¯\_(ツ)_/¯

Prikaži več možnosti

wacko
wacko

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 4 984
  • Avtomobil: Še kar Laguna in C3

Glede dela policije in zapiranja kriminalcev je tako, kot sta Jerry in Iztok dejala. Policija naredi svoje delo in preda akte tožilstvu. Le to nadaljuje s preiskavo in se nato odloči o pregonu ali ne. Če se odločijo za, gredo na sodišče, potem je pa od sodišča odvisno, kaj se bo pripetilo. Če se senat odloči, da bo tega kriminalca izpustilo, potem policija ne more storiti ničesar več.........razen, da ga čez nekaj časa spet pripelje pred sodišče. Ravno v novicah je bil pred dnevi članek o dveh bratih Lipovac, katerima sodijo zaradi nasilništva, gdega ravnanja, v glavnem zaradi nasilnih dejanj. In več kot polovico prič, oškodovancev se na sodišču ni pojavilo, ker se ju boji. Sama pa se pred sodniki kažeta kot največji žrtvi in da sta preganjana s stani policistov. In potem jim sodišče verjame, podvomi o pridobitvi dokazov in se jih izpusti. Pa oba brata poznam in poznam del njunih dejanj.

In tukaj mešamo hruške in slive.

Tema je namenjena bučam, katere streljajo policisti. Sam predlagam, da ne dati povoda policistom da vas ustavijo. Pa naj bo še tako butast prekršek, vam po zakonu lahko napiše kazen, ne glede na težo prekrška, pa če je še tako butast in z njim nisi ogrožal nikogar. Enostavno se ga ne stori in je zadeva rešena.

Pa v vsaki službi zaposleni premišljuje, kako bi najhitreje in najlažje opravil delo. Tudi v policiji, pri prometu, da ne bo pomote, je najlažje postaviti kontrolo tam, kjer je največji procent kršiteljev.
Ženske imajo problem za vsako rešitev !
Prikaži več možnosti
    • A.Lovro je všeč

beez
beez

BMW ljubitelj

• Uporabnik
  • Sporočil: 191
  • Avtomobil: BMW 318i

Smešno. Policija naredi narobe to, naredi narobe tisto in tako naprej.. Vse to pa služi narodu v posmeh. Prvič. V vsaki službi so osebe, ki dobesedno ne spadajo na tisto delovno mesto, ker delajo "podjetju" slabo reklamo in mu nižajo ugled. Drugič. Tudi policisti so ljudje in delajo napake. Tretjič. Če gre komu tako zelo v nos, da si policisti "lahko" dovolijo prekrške, pa naj se jim pridruži in bo tudi sam lahko "izvajal" prekrške, oz. jih nebo izvajal in bo dajal vzgled ostalim. Hm..?

Kakorkoli že, nisem policist in si z njimi ne želim dosti opravka. Ampak me žalosti, da v splošnem narod gleda samo na napake. Vse kar nekdo naredi narobe, je treba obesiti na veliki zvon in se tem napakam smejati. Napake je potrebno povdarjati in poveličevati.

Kaj vse dobrega naredi nek policist-policistka, v svoji karieri, pa se sploh ne omenja...!

Dodal bi še to, da sem že plačal prekrške za prehitro vožnjo, plačal sem tudi zaradi prometne nesreče, ki sem jo povzročil samemu sebi.. in še kaj bi se našlo. Nisem bil dobre volje, ampak sem sprejel odgovornost in posledice. Za prekrške sem bil kriv jaz, ne policist, ki mi je "podaril" globo.

Lp.
Gašper
Prikaži več možnosti

mbv7938
mbv7938

Banned

• Izključen

Smešno. Policija naredi narobe to, naredi narobe tisto in tako naprej.. Vse to pa služi narodu v posmeh. Prvič. V vsaki službi so osebe, ki dobesedno ne spadajo na tisto delovno mesto, ker delajo "podjetju" slabo reklamo in mu nižajo ugled. Drugič. Tudi policisti so ljudje in delajo napake. Tretjič. Če gre komu tako zelo v nos, da si policisti "lahko" dovolijo prekrške, pa naj se jim pridruži in bo tudi sam lahko "izvajal" prekrške, oz. jih nebo izvajal in bo dajal vzgled ostalim. Hm..?

Kakorkoli že, nisem policist in si z njimi ne želim dosti opravka. Ampak me žalosti, da v splošnem narod gleda samo na napake. Vse kar nekdo naredi narobe, je treba obesiti na veliki zvon in se tem napakam smejati. Napake je potrebno povdarjati in poveličevati.

Kaj vse dobrega naredi nek policist-policistka, v svoji karieri, pa se sploh ne omenja...!

Dodal bi še to, da sem že plačal prekrške za prehitro vožnjo, plačal sem tudi zaradi prometne nesreče, ki sem jo povzročil samemu sebi.. in še kaj bi se našlo. Nisem bil dobre volje, ampak sem sprejel odgovornost in posledice. Za prekrške sem bil kriv jaz, ne policist, ki mi je "podaril" globo.

Lp.
Gašper

:ok
Samo bedaki in konji.
Prikaži več možnosti

wizz
wizz

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 761
  • Avtomobil: /

Eh, že tole dost pove kaksni so :)

1. del :
2. del :
3. del :
4. del :

Drgac pa bom kej prlepu ob prvi priliki...

Nekaj podobnega je bilo v včeraj, ko sem šel s kranja v lj.. 180 za njimi, potem so pa upočasnili pa na odstavni pas, da sem jih prehitel, potem so me pa oni nazaj pa svetili v avto s tisto neko njihovo lučjo..:blackeye
Skratka, zanima me tole.. Domzalcan, k maš nekaj izkušenj s tem :) ali pa kdo drug.. Ti v takem primeru policaj lahko da kazen?
lp
Prikaži več možnosti

Domzalcan
Domzalcan

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 9 015
  • Avtomobil: Mazda CX-5

Ne, ker nimajo dokaznega gradiva, ker ni vgrajene nobene kamere not. Da se bo pa spomnu da te bo po števcu kaznoval, pa tega enostavno ne more narest.

Vsaj zdi se mi tko... lahko mogoce Wacko kaj več pove...

Enkrat e39, vedno e39!  :ok2

Prikaži več možnosti

Eddy
Eddy

Retrosexualec

• Globalni moderator
  • Sporočil: 13 013
  • Avtomobil: Assless beemer

Zadnjič sem občutil na lastni koži kako različni so lahko policisti med seboj. Nekdo je prijavil policiji da imamo v garaži kjer projektiram vse ukradene avtomobile. Kriminalist me je poklical po telefonu in me prosil da se zglasim tam,da gremo čez vse moje avtomobile in da se zjasni ta zmeda..
Seveda ker nemorem vozit je prišel po mene domov,ter me odpeljal tja. Tam je bil še en policist. Začeli smo gledat št. šasije ter moje papirje za vse avtomobile ki jih imam tam,vse se je ujemalo(nisem neumen da grem ukraden avto kupovat:crazy),potem pridemo do C kadetta. Me kriminalist vpraša kakšni so kaj plani s tem avtom,mu pokažem vso robo ki mora še na ali v avto,je bil vidno navdušen nad projektom...medtem ko je policist lepo pristopil poleg in rekel da komaj čaka da me vidi na cesti z njim da bodo tablice takoj šle z njega dol...:crazy Sem se nasmehnil,ker nisem vedel ali se šali,ali resno misli,pa preden sem uspel spregovoriti,je kriminalist že pouzdignil glas in ga "skurcal",da koji mu je k...,pa da naj se spusti z neba že enkrat,da kaj pa misli da je:laugh Sem se samo smejal:-D

Nazaj grede do mojega doma mi je kriminalist rekel da je stopnja normalnosti v policiji z vsako generacijo nižja,pravi da pride folk zdravit svoje komplekse v službo,pravi da ne ve kam to pelje..

Uglavnem imaš normalne,a jih moraš iskat z lupo,take ki mislijo da so full time bogovi povsod ,bi najraje poslal nekam s tistim odnosom,obenem se mi pa smilijo tisti normalni, ki morajo potem ves drek nasran od sodelavcev tudi pojesti...
Rice is great when you are hungry, and want 2000 of something.....Mitch Hedberg
Prikaži več možnosti
    • Nixxon je všeč

318iS
318iS

BMW ljubitelj

• Uporabnik
  • Sporočil: 228
  • Avtomobil: E46 328 Ci

Objavljena slika
E46 328Ci
Prikaži več možnosti

BMW-Power
BMW-Power

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 4 454

Uglavnem imaš normalne,a jih moraš iskat z lupo,take ki mislijo da so full time bogovi povsod ,bi najraje poslal nekam s tistim odnosom,obenem se mi pa smilijo tisti normalni, ki morajo potem ves drek nasran od sodelavcev tudi pojesti...

Bolj se ne morem strinjat z napisanim:ok
Objavljena slika
Prikaži več možnosti

MAGIC TOUCH
MAGIC TOUCH

BMWslo.comoholik

• Uporabnik
  • Sporočil: 305
  • Avtomobil: adidas

Objavljena slika
Prikaži več možnosti

BMW-Power
BMW-Power

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 4 454

Če sem čisto izkren...če ne bi vedeli kje imajo policisti radar, bi se JAZ po vseh cestah vozu po omejitvah....tko pa ko veš kje so, tam zmanjšaj pa pol nazaj brezglavo...
Objavljena slika
Prikaži več možnosti

Lugs
Lugs

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 1 737
  • Avtomobil: Bicikel

oooopssssss:crazy

tole je prišlo na mejl

Objavljena slika
Objavljena slika
Prikaži več možnosti

mbv7938
mbv7938

Banned

• Izključen

:laugh :laugh :laugh :napaka
Samo bedaki in konji.
Prikaži več možnosti

joda
joda

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 35 289
  • Avtomobil: BMW E30 MT1

Hay!

...pa zanimiva lokacija policijskega poka :-D :-D :ok2

lp

joda
Objavljena slika
Prikaži več možnosti

RobertH
RobertH

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 12 508

Niti ni smešno, ker za razliko od naših karambolov, ta plačuje cela država.
Prikaži več možnosti

tadrom
tadrom

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 468
  • Avtomobil: BMW Z4 3.0,Audi A6

Hay!

...pa zanimiva lokacija policijskega poka :-D :-D :ok2

lp

joda

Pri Poku:ok2
LP
Prvi avto BMW,drugi avto BMW,sedaj BMW
Prikaži več možnosti

-->
BMWslo je zasebna spletna stran in ni v povezavi s podjetjem BMW AG.
Obiščite uradno stran BMW Slovenija.
BMW je registrirana blagovna znamka podjetja BMW AG.
BMWslo.com © 2001-2023. Vse pravice pridržane.