Zadnjič sem občutil na lastni koži kako različni so lahko policisti med seboj. Nekdo je prijavil policiji da imamo v garaži kjer projektiram vse ukradene avtomobile. Kriminalist me je poklical po telefonu in me prosil da se zglasim tam,da gremo čez vse moje avtomobile in da se zjasni ta zmeda..
Seveda ker nemorem vozit je prišel po mene domov,ter me odpeljal tja. Tam je bil še en policist. Začeli smo gledat št. šasije ter moje papirje za vse avtomobile ki jih imam tam,vse se je ujemalo(nisem neumen da grem ukraden avto kupovat:crazy),potem pridemo do C kadetta. Me kriminalist vpraša kakšni so kaj plani s tem avtom,mu pokažem vso robo ki mora še na ali v avto,je bil vidno navdušen nad projektom...medtem ko je policist lepo pristopil poleg in rekel da komaj čaka da me vidi na cesti z njim da bodo tablice takoj šle z njega dol...

Sem se nasmehnil,ker nisem vedel ali se šali,ali resno misli,pa preden sem uspel spregovoriti,je kriminalist že pouzdignil glas in ga "skurcal",da koji mu je k...,pa da naj se spusti z neba že enkrat,da kaj pa misli da je:laugh Sem se samo smejal:-D
Nazaj grede do mojega doma mi je kriminalist rekel da je stopnja normalnosti v policiji z vsako generacijo nižja,pravi da pride folk zdravit svoje komplekse v službo,pravi da ne ve kam to pelje..
Uglavnem imaš normalne,a jih moraš iskat z lupo,take ki mislijo da so full time bogovi povsod ,bi najraje poslal nekam s tistim odnosom,obenem se mi pa smilijo tisti normalni, ki morajo potem ves drek nasran od sodelavcev tudi pojesti...
Rice is great when you are hungry, and want 2000 of something.....Mitch Hedberg