Slovenska policija - vedno na mestu
Objavil
kroskris
, 06.03.2008, 19:24
2777 odgovorov v temi
lol.....zj pa treba ugotovit kdo je kriv, mogoče pešec pr prehodu:laugh
oči R.I.P 1950-2009
e30 316, e30 316iA , e36 320i, e36 320i coupe, e36 318tds, e36 316i, e36 318i, e36 318iS coupe, e39 535i, e39 523i, e39 520i, e38 728i ČLAN KOS |
Prikaži več možnosti
|
Kamionar, ker je šele prišel
![]() |
Prikaži več možnosti
|
Sam začuda! Kle so bli pa prvi na mestu nesreče! Hahaha, se lahko pohvalijo da niso dolgo rabili da so prišlio na prizorišče nesreče.
Enkrat e39, vedno e39! |
Prikaži več možnosti
|
Popravilo plača zavarovalnica. Zavarovanje pa se plača iz davkoplačevalskega denarja.
Se pa lahko pripeti vsakomur. Sta pač oba bila na nujni vožnji, pa se je pripetilo. Drugače se je pa to pripetilo že kar nekaj časa nazaj. Res pa je da je zelo zanimiva situacija, iz katere se lahko veliko naučimo. ![]()
Ženske imajo problem za vsako rešitev !
|
Prikaži več možnosti
|
sem imel že kar nekaj prometnih. Vedno v teh primerih so bili na kraju nesreče v roku 10 min. Pri nesrečah pa res ne moreš grajat policajev da rabijo dolgo časa. ne rečem ko ti kaj ukradejo iz avtomobila. tam se pa načakaš. 1983 Austin Mini 1000 & 1992 Mazda MX5 Drift Project by Napopke.si & 2004 BMW E46 320d Touring |
Prikaži več možnosti
|
Kako je to možno, da je danes promet na križišču Tivolske in Dunajske ceste (križišče pri bavarcu) urejal policist v skejtarskih supergah:laugh?? Ob straneh glave pobrit, zadaj pa dolgi lasje:rofl
|
Prikaži več možnosti
|
Kroskris,. ne vem kaj te toliko motijo policisti tam (1.post), če je ulica enosmerna se pač ne pelješ po njej, tu ni kaj za debatirati. Kolikor vidim je druga tui enosmerna, tretja mimo stavbe pa ni,... v čem je problem? Tabla pa ni stvar policistov.. lp |
Prikaži več možnosti
|
Da bi na nujni vožnji policaji morali upoštevati sj desno pravilo al pa prednostno cesto recimo ![]() ![]() |
Prikaži več možnosti
|
Policaji imajo vedno prednost. Kao....
![]() ![]() |
Prikaži več možnosti
|
A zato stoji policajka bolj zadaj
![]() ![]() |
Prikaži več možnosti
|
Tole je blo pa lani mislim da na Lj obvoznici malo pred podutikom, če me spomin ne vara je šlo za kondicijsko vožnjo al neki podobnga.
Vsak naj dela tisto kar zna: francozi naj kuhajo, nemci pa delajo avtomobile
![]() |
Prikaži več možnosti
|
Eh telih cvetk od modrih mož postave je precej drugače...vicev od policajev ni...vse je res.
![]() |
Prikaži več možnosti
|
Potem bi lahko rekli da so tudi vsi stereotipi o voznikih BMWjev resnični:) Tudi oni so ljudje, kot vsi drugi. Ljudje pač uživajo v njihovih napakah in prekrških, da jih lahko popljuvajo, sami pa naredijo 5x več prekrškov. Nihče ni popoln.
Zakaj bi imel novega Audija, če imam lahko starega BMWja?!
![]() |
Prikaži več možnosti
|
Se strinjam, res pa je da bi zaradi narave svojega poklica morali biti bolj pazljivi pri teh majhnih prekrških, ker drugače se v nasprotnem primeru takoj kdo zapiči v njih.
Vsak naj dela tisto kar zna: francozi naj kuhajo, nemci pa delajo avtomobile
![]() |
Prikaži več možnosti
|
Včeraj sem videl, ko sem se peljal iz Most proti Kamniku novega kangooja TEMNO ZELENE barve, kako stoji brez vseh 4 smernikov na avtobusni postaji, kjer seveda ne bi smel. Zadaj te seveda lepo snema kamera, spredaj pa tipo šari po nosu:crazy.
Na srečo sem peljal po omejitvi ![]() |
Prikaži več možnosti
|
Jaz sem bil na več policajskih žurih in tipi so divi......nakrhani ku marela ( orto pijani prevedeno) same naumnosti so jih in potem avto in domov......če bi jim dal za napihat bi se etilometer pokvaru najverjetneje
![]() ![]() |
Prikaži več možnosti
|