Slovenska policija - vedno na mestu
Še ena zanimivost, tokrat s Hrvaškimi policisti http://24ur.com/novi...top-znakom.html
|
Prikaži več možnosti
|
Take nesreče so, bolj kot "dokaz vozniških nesposobnosti" pomoje dokaz, da se ubogi policisti res vozijo v gajbah, ki niso sposobne svojega dela. Takele marice bi res potrebovale to kar je nekoč rekel Wacko: boljša podvozja, boljše zavore,...
Poglejte malo kakšne tanke vozijo drugod po svetu. Resda primerjava z američani ni ravno na mestu, ker oni imajo krepko več kriminala, ampak vseeno. Avto ima bullbare, je močan, težek,... TAKI bi morali biti policiski avtomobili. ![]() Jože, počivaj v miru. Hvala za vse. |
Prikaži več možnosti
|
Mislim, da ni potrebe za take avtomobile, ampak bi morali policisti predvsem voziti tudi na nujni vožnji primerno vozilu in svojim sposobnostim, ne pa brezglavo divjati. Sj drugje po EU tudi nimajo kaj dosti boljših maric ali avtomobilov, pa so jim tudi povsem zadosti. Če gre pa za kakšno lovljenje, pa je močnih avtomobilov (provida) več kot preveč na cestah, da so hitro zraven, ko je akcija. ![]() |
Prikaži več možnosti
|
In kako se vozi s stock Octavio karavan v okviru zmožnosti avta? Po omejitvah.
![]() ![]() Jože, počivaj v miru. Hvala za vse. |
Prikaži več možnosti
|
Tudi s to škodo se da kr dobro letet brez pretiravanja. ![]() ![]() |
Prikaži več možnosti
|
Samo je mogu pa kr dobr prlete, glede na to da cesta po slikah ne zgleda in pa glede na to da imajo transporterji 4motion. Je pa res da je tis ovink pr kolinski mal zahrbten.
Vsak naj dela tisto kar zna: francozi naj kuhajo, nemci pa delajo avtomobile
![]() |
Prikaži več možnosti
|
Tist ovinek nazaj proti progi je izredno spolzek (gladek asfalt). Sem tudi že jaz enkrat komaj ujel avto pa sploh nisem šel hitro:blackeye |
Prikaži več možnosti
|
Ja, ta ovinek je res zahrbten, saj izredno ostro zavija, čeprav ne zgleda tako. Pa drsi tudi kr ... sicer pa katere ceste v LJ pa ne.
![]() ![]() |
Prikaži več možnosti
|
Pozabil prej dodati: če bi bil jaz novinar na 24ur ali katerekoli drugi televiziji, bi v hecu poleg posnetka dodal: neprilagojena hitrost glede na razmere na cesti:hihi
|
Prikaži več možnosti
|
Hay!
...zate itak vem,da bi jim najraje dodelil tole:ok2 ![]() ...jaz pa tole:cool ![]() lp joda ![]() |
Prikaži več možnosti
|
Točno tako, saj znajo sami lepo vedno povedati, da je treba vožnjo, torej hitrost, prilagoditi razmeram na cesti.
![]() |
Prikaži več možnosti
|
Mislim, da bi bili po LJ ulicah hitrejši z unim na prvi slikci kot s H1
![]() ![]() ![]() |
Prikaži več možnosti
|
Ja veš de... 1.6 Octavia z 100 konji ima 1400kg + 2x 100kg policista + poln tank goriva + vsa oprema = 12l porabe na 100km, pa še gre nikamor ne.... ![]()
Vso življenje se učiš, da umreš kot budala...
|
Prikaži več možnosti
|
Sj ne rabi dirkalnih sposobnosti za opravljanje nalog po mestu ali vaseh, za hitro vožnjo na kraj dogajanja pa je dovolj zmogljiva. Sj največ časa namreč itak policist nadoknadi zaradi vožnje z rotacijskimi lučmi in sireno, ne zaradi dobrih zmoglivosti avtomobila. Bolj važno je, da je avto dovolj prostoren za sj 2 policista in opremo. Kot interceptorji pa se te škode ne uporabljajo ... za to pa ima policija druge močne avtomobile. Sem se s tako škodo vozil, tako da vem kako se da vozit z njo. ![]() |
Prikaži več možnosti
|
Tukaj se motiš, ker se naši vozniki ne odmikajo tako radi vozilom na nujni vožnji in moraš skoraj ustaviti in potem vse to spet premakniti, kar pa traja in traja, da spet pridobiš zmerno hitrost. Poleg tega imajo naše ceste tudi hribe in prehitevanje v hrib, na nujni vožnji je kar zanimivo opravilo. Rottie, ni policija samo v mestu, nekatere policijske postaje imajo zelo razgiban teren. Interceptorjev pa na žalost nimamo, ker nismo v Mad Maxu. Tiste škode provide pa opravljajo redne naloge in se ne vključujejo v "pregone".
Ženske imajo problem za vsako rešitev !
|
Prikaži več možnosti
|
Glede dotične nesrče policistov s transportejem, pa ni bila kriva neprilagojena hitrost, ali pa neznanje voznika, ampak drug nepredvidljiv dogodek, ki je odraz policijske opreme. Voznik pa še zdaleč ni divjak.
|
Prikaži več možnosti
|
Ne štekam Wacko, kaj je bilo krivo?
![]() Jože, počivaj v miru. Hvala za vse. |
Prikaži več možnosti
|
Smešen dogodek, ki bi se lahko končal drugače. Ne bom pa povedal, kaj je bilo krivo, ker bom izzval nepotrebne komentarje.
|
Prikaži več možnosti
|
Mislil sem na "civilne" provide, kjer pa so nekateri vozniki še hujši kot uni filmski v Mad Maxu. ![]() ![]() |
Prikaži več možnosti
|