Skoči na vsebino

Splošno o mobilnih telefonih - koristna navodila, nasveti, triki

- - - - -

• Prijavi se za objavo odgovora
1600 odgovorov v temi
V.I.A
V.I.A

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 1 516
  • Avtomobil: Fxx

Jo ima kdo?Me zanima realnost telefona pred nakupom:ok
Prikaži več možnosti

Senna
Senna

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 6 158
  • Avtomobil: 330i,s1000xr

Včer mi je kr na lepem crknu telefon Nokia 5140i. Baterija je dobra.
A je kšn majtor tuki gor da bi ga tolk usposobil da dobim cifre ven ker jih imam kr neki gor na aparatu:napaka

Tema prestavljena in editirana by moderator
Objavljena slika
Prikaži več možnosti

Martini Racing
Martini Racing

bivši nick Consigliere

• Uporabnik
  • Sporočil: 4 475
  • Avtomobil: C63

Ok, prvo kot prvo; že veliko takih tem obstaja, a sem v dogovoru z X-om sklenil da odprem splošno temo, v tej temi naj bi se nekako govorilo o tehnologijah, naročniških razmerjih, mobitelih.....

Prvo kot prvo:
Kje v Ljubljani je možen prost dostop do Wlan-a? Imam nokio E51 (pa pe laptop imam kdaj s sabo) pa bi rad kdaj pa kdaj dostopal do interneta zastonj. V bližini filofaksa bi bilo idealno!

drugo kot drugo:
Mobitel, Itak paket, koliko MB podatkovnih prenosov na mesec je zastonj? Nekdo mi je rekel 10 MB, drugi pa 1 GB.

“What's the use of living if you can't feel alive?”

Prikaži več možnosti
    • criptus in Wemar_e30 uporabnikom je všeč to sporočilo

wtf
wtf

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 4 487

http://www.eduroam.si/

če tvoj fax 'podpira' to...
Prikaži več možnosti

Martini Racing
Martini Racing

bivši nick Consigliere

• Uporabnik

Ja, to imam naštimano, sam je smotan kdaj k hočem kaj pogledat pa nimam računalnika s sabo ali so pa vsi računalniki v knjižnici zasedeni. Z mobitelom pa noče delat nikakor

Prikaži več možnosti

Dejan-V
Dejan-V

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 9 240
  • Avtomobil: Mazda CX60 3.3d AWD

Wlan point vem, da je v Roll Baru, slastičarna Zvezda, bar Eduardo v centru na bavarcu ipd.

Kar se pa tiče količine brezplačno prenešenih podatkov, pravi podatek je 0GB, bilo je 1GB, ki pa je veljal v akciji lansko leto.

LP
Prikaži več možnosti

Syus
Syus

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 3 798
  • Avtomobil: E46/5

dejan-v ni res

v itak paketu imaš vsak mesec 10MB podatkov prenosa zastonj, kar ti tudi na položnici piše če si kdaj koristil gprs, ti na računu nardijo odbitek.

kar se pa Wlana in eduroama na fakultetah in izobraževalnih ustanovah tiče, pa trenutno nobena nokia še ne podpira tega, niti e90 komunikator, ker ne podpirajo ustreznih protokolov avtentikacije. trenutno delujoča telefona za eduroam sta samo sonyericsson p1i in W960i.

Sam imam w960i in prav užitek je med faksom po internetu brskat, ne da bi se sekiral za račun.

Sonderausstattung:  209 SPERRDIFFERENTIAL 25% :3gears

Prikaži več možnosti

Dejan-V
Dejan-V

BMW fanatik

• Uporabnik

Syus žal nimaš prav. V času od 28.9.2007 do 31.12.2007 so imeli vsi naročniki Itak paketa brezplačen prenos podatkov v izmeri 1GB, po poteku te akcije oz. po 31.12.2007 se vsak kb zaračuna. Če ne verjameš (pa lahko ker imam podatek iz zanesljivih virov) pokliči 041700700 pa boš izvedel isto.

LP
Prikaži več možnosti

Martini Racing
Martini Racing

bivši nick Consigliere

• Uporabnik

Jaz sem pa že 11 MB naklepal ta mesec :S

Prikaži več možnosti

BMW Deutschland
BMW Deutschland

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 6 509
  • Avtomobil: Nemški

Mogoče tukaj kdo seznanjen z Prihajajočim modelom N98...Skratka ali pa nokia, ki ima več ko 5 MP.
Prikaži več možnosti

Dejan-V
Dejan-V

BMW fanatik

• Uporabnik

Kaj več pravih (torej ne natolcevanj) bo na voljo v začetku 4Q letošnjega leta.

LP
Prikaži več možnosti

Syus
Syus

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 3 798
  • Avtomobil: E46/5

dejan-v, nevem sicer kake vire maš ti to, ampak žal se motijo.

Bom svojo trditev podkrepil z printscreen spiskom računa na mobitelovem portalu MONITOR, ki mobitelovim uporabnikom omogoča pregled nad njihovo naročnino.

Pripete slike za predogled

• mobitel.jpg

Sonderausstattung:  209 SPERRDIFFERENTIAL 25% :3gears

Prikaži več možnosti

Dejan-V
Dejan-V

BMW fanatik

• Uporabnik

A to pa je druga pesem, ti si še star naročnik, ki je imel v osnovi Študent paket (kjer je bila ta ugodnost 10MB), zato se ti je ta ugodnost ob ukinitvi Študentskega paketa prenesla na Itak paket, novim naročnikom to ne pripada. Kot star naročnik se smatra vse, ki so imeli Študent paket pred uvedbo Itak paketa.

Podatek pa je zagotovljen iz sosednje pisarne.

LP
Prikaži več možnosti

criptus
criptus

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 3 938
  • Avtomobil: F31

Menim, da je tema uporabna in da bo pokrivala čim širšo problematiko mobilne telefonije. S tem se izognemop poplavi tem za vsak model telefona posebej. Dodana med 'Ne prezri'.

:ok

moderator
:bmw MACHT FREI
Prikaži več možnosti
    • Martini Racing je všeč

Blindek
Blindek

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 6 856
  • Avtomobil: Superb Sportline

Imate kaj izkušenj HTC TyTN II? Kako ste zadovolni z njim?

Bol ko gledam video predstavitve, bol mi je všeč. Ker pa nimam izkušenj z HTC me zanima kaj menite o njem?
Kaka je uporaba interneta, emaila, excel datotek ipd. aplikacij na njem? Kako deluje WiFi?
Prikaži več možnosti

bmw
bmw

Banned

• Izključen
  • Sporočil: 5 598
  • Avtomobil: 2x 12l/100km

Telefonski deli na teh dlančnikih so počasni in hroščati. Drugače pa kar soliden PPC.
Prikaži več možnosti

Martini Racing
Martini Racing

bivši nick Consigliere

• Uporabnik

kar se pa Wlana in eduroama na fakultetah in izobraževalnih ustanovah tiče, pa trenutno nobena nokia še ne podpira tega, niti e90 komunikator, ker ne podpirajo ustreznih protokolov avtentikacije. trenutno delujoča telefona za eduroam sta samo sonyericsson p1i in W960i.

Sam imam w960i in prav užitek je med faksom po internetu brskat, ne da bi se sekiral za račun.

Se bo dalo mojo Nokio e51 nadgraditi na ta protokol ali to ne bo možno?

Prikaži več možnosti

oracle
oracle

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 11 196
  • Avtomobil: 530dA, X1 Xdrive 2.0dA

Imate kaj izkušenj HTC TyTN II? Kako ste zadovolni z njim?

Bol ko gledam video predstavitve, bol mi je všeč. Ker pa nimam izkušenj z HTC me zanima kaj menite o njem?
Kaka je uporaba interneta, emaila, excel datotek ipd. aplikacij na njem? Kako deluje WiFi?

meni osebno prevelik in prepočasen, nisem ga pa še "zlorabil" da bi vedel povedati kaj več...v kratkem :ok

Za symbian S60 že obstajajo "plačljive" aplikacije, kjer lahko potem uporabljate kakršnekoli certifikate in ker ima e51 S60, bi moralo laufati. meni na N95 8gb dela vse, tudi eduroam.

glede N96 (in ne N98, ko so najprej rekli, da se bo imenovala) pa so že vsi podatki na nokiini strani, ga pa dobim po prvem maju na test in bom poročal več...meni je grd za popi*dit, ampak specifikacije na papirju so pa ubitačne...bomo videli, kako deluje v praksi, N95 serija me je rahlo razočarala...

ima kdo (Dejan_V?) kakšne podatke o nadaljnih serijah nokiinih XpressMusic? rad bi si namreč privoščil glasbeni telefon, kateri bi imel wlan, kakšen dober OS (S60 recimo), dedicated sound processor (DSP) in izhod za slušalke? SE W960i odpade, ker mi ni všeč OS :ok2 iPhone pa mi je prevelik. torej, kdaj bo na tržišču ultimativen glasbeni telefon?
Fotografiraj!
Prikaži več možnosti

Dejan-V
Dejan-V

BMW fanatik

• Uporabnik

Določeni novi sladkorčki bodo na voljo v 3Q/08, je pa res da ne bo naprave, ki bi imela res popolen komplet (Wlan, DSP, 5MPX ipd). Pri vsakem bo nekaj manjkalo. Predvsem MP ne bodo hodili v zelje N96.

LP

P.S. Xpress music naj bi temeljili na S40, ne na S60
Prikaži več možnosti

oracle
oracle

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 11 196
  • Avtomobil: 530dA, X1 Xdrive 2.0dA

ok, fotoaparat imam posebaj, tudi S40 bi se dalo preživeti...bolj mi je važno WLAN, DSP, solidna baterija in ne preveliko ohišje. povdarki so predvsem na glasbi, ker sedaj N95 priklapljam v avto in je zvok, čim je kakšen bolj "kompleksen" komad, katastrofalen (ozek bitstream). saj če imaš kakšno slikco/karakteristiko, mi lahko napišeš tudi PS :ok2
Fotografiraj!
Prikaži več možnosti

-->
BMWslo je zasebna spletna stran in ni v povezavi s podjetjem BMW AG.
Obiščite uradno stran BMW Slovenija.
BMW je registrirana blagovna znamka podjetja BMW AG.
BMWslo.com © 2001-2023. Vse pravice pridržane.