raw uporabljal sem testnega, katerega sem prej zresetiral in izbrisal vse, nato sem naložil vse potrebno in pognal približno toliko aplikacij, kot jih vsak dan uporabljam na N95 8gb. bil je dejansko dokaj počasen, je pa možno, da je to samo moja osebna preferenca, ker sem navajen hitrih telefonov
je pa zelo funkcionalen, tu ni kaj očitati!
lp, Miha
Hmm čudno. Sem imel v rokah že skoraj vse mogoče symbiane, pa so VSI počasni ko jajc (takoj ko uporabiš nekaj kar ni že zravn nameščenga, pa sploh.). Probi odpret na obeh GSMih kakšnga TomToma oz kakšno zahtevnejšo aplikacijo, pa se pol igraj.
Drgač sm v IT oddelku (informatika/programer), kjer je dost izkušenj na tem področju in nas je že večina zaposlenih prešaltalo na HTC (WM6 ..), ker je symbian tolk počasn, slabša sinhronizacija, manj programčkov, nekompatibilnost med verziji (1000 in ena verzija symbiana in 1000 in ena verzija GSMov z različnimi symbiani ... nakonc se jebeš z enim glupim proggyjem, ki ga nujno rabiš, pa pogruntaš da ne dela, ker maš za 0.00000001 verzijo napačn symbian in čakaš v nedogled za naslednjo verzijo, ki je pa ni in ni. Na konc pa projekt zastara in zveš, da novejš verzije sploh ne bo. doh

).
Po pravic, sm bil do 1 leta nazaj največji fan symbiana, še programirat sm se lotu zanj in oh in sploh. Na kratko: Sm bolj za foro (nism kašn hud M$ fan) testiral takratnega Tytn I in 3300-ko in odkar sm na HTC (WM), nič več nazaj. Sploh ni debate.
Je za povdarit, da se štejem med zahtevnejše userje, ki mogoče celo rabijo bolj dlančniške lastnosti, kot le in samo telefon; drgač bi mi morda symbian še vedno ustrezal.