Skoči na vsebino

Splošno o mobilnih telefonih - koristna navodila, nasveti, triki

- - - - -

• Prijavi se za objavo odgovora
1568 odgovorov v temi
5rG
5rG

BMWslo.comoholik

• Uporabnik
  • Sporočil: 428
  • Avtomobil: Golf VII TSI DSG

dejan-v ni res

v itak paketu imaš vsak mesec 10MB podatkov prenosa zastonj, kar ti tudi na položnici piše če si kdaj koristil gprs, ti na računu nardijo odbitek.

kar se pa Wlana in eduroama na fakultetah in izobraževalnih ustanovah tiče, pa trenutno nobena nokia še ne podpira tega, niti e90 komunikator, ker ne podpirajo ustreznih protokolov avtentikacije. trenutno delujoča telefona za eduroam sta samo sonyericsson p1i in W960i.

Sam imam w960i in prav užitek je med faksom po internetu brskat, ne da bi se sekiral za račun.

Hey,

a bi lahko prosim povedal, kako zrihtati, da mi bo na P1i delal net na faxu (eduroam)?

Hvala
Prikaži več možnosti

criptus
criptus

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 3 847
  • Avtomobil: F31

Ja a nisi prebral drugega odstavka ki ga citiraš :confused
:bmw MACHT FREI
Prikaži več možnosti

Martini Racing
Martini Racing

bivši nick Consigliere

• Uporabnik
  • Sporočil: 4 302
  • Avtomobil: Kombi

Hey,

a bi lahko prosim povedal, kako zrihtati, da mi bo na P1i delal net na faxu (eduroam)?

Hvala

http://www.eduroam.s...o/symbian-SEP1i

NI za kaj ;)

“What's the use of living if you can't feel alive?”

Prikaži več možnosti

male
male

Začetnik

• Uporabnik
  • Sporočil: 18

Rad bi si samo zmanjšau števec sms-ov.. resetirati ga znan.. a je možno tudi samo ga spremeniti? zmanjšate ali pa powečati števec sms-ov?

prosim za pomoč če mogoče ve kdo to narediti in kako se to naredi...

:) :-D
Prikaži več možnosti

Timmy
Timmy

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 1 225
  • Avtomobil: e36 325i

zakaj pa samo zmanjšat hočeš?
Prikaži več možnosti

male
male

Začetnik

• Uporabnik
  • Sporočil: 18

zato ker nočem statistike resetirat,ampak želim samo števec nastaviti na tisto število kot je sms-ov... weš mogoče kako se to lahko naredi?
Prikaži več možnosti

oracle
oracle

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 11 196
  • Avtomobil: 530dA, X1 Xdrive 2.0dA

Rad bi si samo zmanjšau števec sms-ov.. resetirati ga znan.. a je možno tudi samo ga spremeniti? zmanjšate ali pa powečati števec sms-ov?

prosim za pomoč če mogoče ve kdo to narediti in kako se to naredi...

:) :-D

na katerem aparatu?
Fotografiraj!
Prikaži več možnosti

criptus
criptus

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 3 847
  • Avtomobil: F31

V naslovu piše:

Naslov: Spreminjajne števca sms-ov v dnevniku sporočil nokie 6288

Istoimenska tema je bila premaknjena sem, zato ni bilo najbrž dovolj opazno.

Moderator
:bmw MACHT FREI
Prikaži več možnosti

BMW Deutschland
BMW Deutschland

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 6 506
  • Avtomobil: Nemški

Lep pozdrav.

Predkradkim sem kupil omenjen telefon, ker pa imam na njem veliko prostora, (beri: po mojem mnenju) za filme, glasbo itd itd. Zdej me pa zanima če pozna kdo kakšen programček, ki pretvori DViX v Mp4 format. Namreč potegnil sem si nekaj Mp4 filmov, samo mi na telefonu ne predvaja čez celoten zaslon, tako kot naprimer Spider-man 3, ki je bil že naložen tovarniško gor. Skratka iščem program kateri pretvori film v Mp4 in da bo gledljivo čez cel zaslon in ne omejeno. Že v naprej se zahvaljujem za odgovore in želim lep dan.
Prikaži več možnosti

Dark Funeral
Dark Funeral

Heathen

• Uporabnik
  • Sporočil: 29 087
  • Avtomobil: Ne More Biti Prazno!

Lep pozdrav.

Predkradkim sem kupil omenjen telefon, ker pa imam na njem veliko prostora, (beri: po mojem mnenju) za filme, glasbo itd itd. Zdej me pa zanima če pozna kdo kakšen programček, ki pretvori DViX v Mp4 format. Namreč potegnil sem si nekaj Mp4 filmov, samo mi na telefonu ne predvaja čez celoten zaslon, tako kot naprimer Spider-man 3, ki je bil že naložen tovarniško gor. Skratka iščem program kateri pretvori film v Mp4 in da bo gledljivo čez cel zaslon in ne omejeno. Že v naprej se zahvaljujem za odgovore in želim lep dan.

poglej obsataja Tehnika in pod tehniko mobilna telefonija
Prikaži več možnosti

raw
raw

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 1 051
  • Avtomobil: E87 120d

Imate kaj izkušenj HTC TyTN II? Kako ste zadovolni z njim?

Bol ko gledam video predstavitve, bol mi je všeč. Ker pa nimam izkušenj z HTC me zanima kaj menite o njem?
Kaka je uporaba interneta, emaila, excel datotek ipd. aplikacij na njem? Kako deluje WiFi?

Ima kolega/sodelavc - uporablja dost in je zadovoljen. Če rabiš funkcionalnost, ne boš falil s tem gadgetom. Nevem kakšnega je testiral oracle, ampak hitrost je na nivoju (400mhz cpu). Vsekakor dost boljš kot kakšne symbian zadeve, a povdarjam: če vse to kar nudi, sploh rabiš, če ne je samo en šmensi pensi touch zadeva (ala iphone).

edit: Na splošno so HTCji zelo uredu, priporočal bi ti le, da gledaš za močnejš modeli (200mhz znajo bit počasni). Si lastim 3300 in me je začela ta počasnost malo motit, ker veliko uporabljam škatlco za najrazličnejše zadeve.
Prikaži več možnosti

oracle
oracle

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 11 196
  • Avtomobil: 530dA, X1 Xdrive 2.0dA

raw uporabljal sem testnega, katerega sem prej zresetiral in izbrisal vse, nato sem naložil vse potrebno in pognal približno toliko aplikacij, kot jih vsak dan uporabljam na N95 8gb. bil je dejansko dokaj počasen, je pa možno, da je to samo moja osebna preferenca, ker sem navajen hitrih telefonov :ok2 je pa zelo funkcionalen, tu ni kaj očitati!

lp, Miha
Fotografiraj!
Prikaži več možnosti

raw
raw

BMW fanatik

• Uporabnik

raw uporabljal sem testnega, katerega sem prej zresetiral in izbrisal vse, nato sem naložil vse potrebno in pognal približno toliko aplikacij, kot jih vsak dan uporabljam na N95 8gb. bil je dejansko dokaj počasen, je pa možno, da je to samo moja osebna preferenca, ker sem navajen hitrih telefonov :ok2 je pa zelo funkcionalen, tu ni kaj očitati!

lp, Miha

Hmm čudno. Sem imel v rokah že skoraj vse mogoče symbiane, pa so VSI počasni ko jajc (takoj ko uporabiš nekaj kar ni že zravn nameščenga, pa sploh.). Probi odpret na obeh GSMih kakšnga TomToma oz kakšno zahtevnejšo aplikacijo, pa se pol igraj.
Drgač sm v IT oddelku (informatika/programer), kjer je dost izkušenj na tem področju in nas je že večina zaposlenih prešaltalo na HTC (WM6 ..), ker je symbian tolk počasn, slabša sinhronizacija, manj programčkov, nekompatibilnost med verziji (1000 in ena verzija symbiana in 1000 in ena verzija GSMov z različnimi symbiani ... nakonc se jebeš z enim glupim proggyjem, ki ga nujno rabiš, pa pogruntaš da ne dela, ker maš za 0.00000001 verzijo napačn symbian in čakaš v nedogled za naslednjo verzijo, ki je pa ni in ni. Na konc pa projekt zastara in zveš, da novejš verzije sploh ne bo. doh :blackeye).
Po pravic, sm bil do 1 leta nazaj največji fan symbiana, še programirat sm se lotu zanj in oh in sploh. Na kratko: Sm bolj za foro (nism kašn hud M$ fan) testiral takratnega Tytn I in 3300-ko in odkar sm na HTC (WM), nič več nazaj. Sploh ni debate.
Je za povdarit, da se štejem med zahtevnejše userje, ki mogoče celo rabijo bolj dlančniške lastnosti, kot le in samo telefon; drgač bi mi morda symbian še vedno ustrezal.
Prikaži več možnosti

BMW Deutschland
BMW Deutschland

BMW fanatik

• Uporabnik

Lep pozdrav.

Kaj noben nič ne ve o tem:confused :confused
Prikaži več možnosti

raw
raw

BMW fanatik

• Uporabnik

Kaj noben nič ne ve o tem:confused :confused

Probi kašn Xilisoft Video Converter.

Poglej še Apex Video Converter Super ali pa SmartMovie.
Prikaži več možnosti

BMW Deutschland
BMW Deutschland

BMW fanatik

• Uporabnik

Probi kašn Xilisoft Video Converter.

Poglej še Apex Video Converter Super ali pa SmartMovie.

Pa si mogoče kakšnega teh sprobal. Npr: pri smartmovie je na sliki ob uvodu že naslikano kako je SPET :frown odrezano. Mogoče veš s kerim programom je bil convertiran spider man 3 kater je tovarniško naložen gor in je do roba ekrana velikost filma. Ima pa tudi podnapise.
Prikaži več možnosti

raw
raw

BMW fanatik

• Uporabnik

Pa si mogoče kakšnega teh sprobal. Npr: pri smartmovie je na sliki ob uvodu že naslikano kako je SPET :frown odrezano. Mogoče veš s kerim programom je bil convertiran spider man 3 kater je tovarniško naložen gor in je do roba ekrana velikost filma. Ima pa tudi podnapise.

Če se ne motim ima smartmovie PC komponento, kjer konvertaš in izbereš resolucijo..
Prikaži več možnosti

BMW Deutschland
BMW Deutschland

BMW fanatik

• Uporabnik

opazil sem tudi da ima spider man končnico .dcf? mogoče to kaj pripomore k tem?
Prikaži več možnosti

raw
raw

BMW fanatik

• Uporabnik

opazil sem tudi da ima spider man končnico .dcf? mogoče to kaj pripomore k tem?

.dcf je sam en container za mp4 al neki, kar jaz vem ni prav svoj format. Pomoje bi ti moral SmartMovie delovat. Poguglaj malo al pa vpraši oracla, ti bo vrjetn vedu povedat kaj točn rabiš.
Prikaži več možnosti

BMW Deutschland
BMW Deutschland

BMW fanatik

• Uporabnik

Probal sem Mp4 converter vendar ima velikost filma 320 x 240 jst rabim pa 240 x 320. drugače pa deluje, samo še najti je potrebno program ki spremeni dvix v 240 x 320 mp4.
Prikaži več možnosti

-->
BMWslo je zasebna spletna stran in ni v povezavi s podjetjem BMW AG.
Obiščite uradno stran BMW Slovenija.
BMW je registrirana blagovna znamka podjetja BMW AG.
BMWslo.com © 2001-2018. Vse pravice pridržane.