Skoči na vsebino

Splošno o mobilnih telefonih - koristna navodila, nasveti, triki

- - - - -

• Prijavi se za objavo odgovora
1568 odgovorov v temi
neicheq
neicheq

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 5 887
  • Avtomobil: /

Sej tudi stock AOD pobere lep del baterije - na dan ziher 25-30%.  Men je to funkcija, ki sem jo uporabljal prvič na S6, ampak v njej ne vidim dodane vrednosti in imam vse skupaj ugasnjeno.

Urejal neicheq, 31.01.2023, 10:22.

Prikaži več možnosti

Nixxon
Nixxon

Tajnik BMW avto kluba Slo

• Globalni moderator
  • Sporočil: 64 002
  • Avtomobil: sivo povprečje

Meni je pa nepogrešljiva, da mi ni treba odklepat telefona da vidim katere notificatione imam. Je direktno vidno. Zato mi je tut debata v sosednji temi o FaceID bizarna, tazadnje kar hočem je, da se mi vsakič ko telefon pogledam, odklene.

Objavljena slika
Jože, počivaj v miru. Hvala za vse.
Prikaži več možnosti
    • Blazbmw je všeč

Blazbmw
Blazbmw

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 1 964
  • Avtomobil: 1.0 Turbo :)

Včeraj kupil hčeri Samsung Galaxy A33 5G, pa barabe niso dali always-on displaya v software. :damn In to kljub temu da ima AMOLED zaslon kot njegov boljši brat A53 in ga je imel že njegov predhodnik. Mater jim, če bi to vedel bi dal 50€ več za A53 model.

Ma ne govori. Ga imam sedaj slabe pol leta, dobil službenega. Prej sem imel Xiaomia Mi10. Razen touch IDja, mu je bil Xiaomi v vsem superioren. Kako to šteka, ko hočeš par slik naredit, ma brezveze...
Sigurno ga malo baše tudi delovni profil, ki ga imam naloženega, ampak vseeno.
Je pa tudi mene AOD hudo bolel na začetku, zdaj sem se že malo sprijaznil.
V glavnem, jajca.
Prikaži več možnosti
    • Nixxon je všeč

perobmw
perobmw

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 9 668
  • Avtomobil: --------:)

Blazno me motijo te črte luči, kaj bi moral nastavit.
P40 pro telefon.

Pripete slike za predogled

• IMG_20230203_060810.jpg
The M3 Coupe. You’ll never look back!
Get In, Sit Down, Shut Up, Hold On! M3 goes on!!
Prikaži več možnosti

Nixxon
Nixxon

Tajnik BMW avto kluba Slo

• Globalni moderator
  • Sporočil: 64 002
  • Avtomobil: sivo povprečje

Ma ne govori. Ga imam sedaj slabe pol leta, dobil službenega. Prej sem imel Xiaomia Mi10. Razen touch IDja, mu je bil Xiaomi v vsem superioren. Kako to šteka, ko hočeš par slik naredit, ma brezveze...
Sigurno ga malo baše tudi delovni profil, ki ga imam naloženega, ampak vseeno.
Je pa tudi mene AOD hudo bolel na začetku, zdaj sem se že malo sprijaznil.
V glavnem, jajca.

Na splošno je nekaj čudnega s fotkičem, tudi na mojem A53 traja ful dolgo, da preklopi na fotoaparat, da če nekaj na hitro nucaš lahko moment že zamudiš. :damn Ne vem kako je pri ostalih trenutno aktualnih Samsungih ali androidih na splošno, samo je reeees predolgo. Stari A8 2018 je bil hitrejši.

Objavljena slika
Jože, počivaj v miru. Hvala za vse.
Prikaži več možnosti

gusti4u
gusti4u

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 2 670
  • Avtomobil: Scenic + RT

glede na to, da nisem zahteven uporabnik in ne dam veliko za telefone mi je trenutno padel v oči  xiaomi Note 10pro.

Vem, da je starejši model, ampak mislim, da se dobi za cca 200€ veliko telefona?!

Mnenja?

:woohooKNJIGOVEZ:woohoo
Prikaži več možnosti

Coti
Coti

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 1 717
  • Avtomobil: BMW E46 318Ci, E39 525dT

Bo kar okrog 300€. Jaz ga imam par mesecev. Mene so prepričali testi, praktično ga vsi hvalijo da je veliko telefona za ta denar in da je boljši kot njegov naslednik Note 11 pro. No pa tudi to, da ima še vse bonbončke: mesta za 2 SIM + micro SSD, 3,5mm stereo izhod, USB C, Amoled zaslon... Kar se delovanja tiče je hiter, in odziven. Je pa velik, Note pač, moj največji telefon do sedaj in se ga je treba navadit..

Edino kar me moti, enako kot pri prejšnjem telefonu Mi A2 lite, med telefoniranjem se odpirajo menuji, kot če s prstom navzdol potegneš. Zaslon se zatemni, ko pa umaknem telefon od ušesa po koncu pogovora je pa vse pisano po zalonu od obvestil in menujev... :confused

Urejal Coti, 19.02.2023, 17:41.

Prikaži več možnosti

E39-530d
E39-530d

BMW ljubitelj

• Uporabnik
  • Sporočil: 3 288
  • Avtomobil: E23, E85, E34, E30

Je že imel kdo kdaj podobno težavo.

Zadnjih nekaj dni dobivam na sms nenehno neke verifikacijske kode za xy aplikacije. Npr. traderepublic je bila edina za katero sem že slišal ampak nikoli uporabljal. Nekaterih niti google ne najde.

Predvidevam, da v samem aparatu (jabolček) ni težava pač pa v mojem operaterju oz. moji telefonski številki.

Kaj lahko glede tega ukrenem? Kličem na Telemach in zadeve reportam ali mi bodo povedali, da sem si najverjetneje kriv sam ker sem imel/imam na spletu pač objavljeno telefonsko?

Zadeva gre pošteno na jetra, ko nehaš dobivati kode (oz. ga mute-aš) od enega app-a jih začneš naslednji večer od drugega. Vedno v večernih urah in čez noč po čemer sklepam, da je to neko izvenkontinalno delo nekoga.

Urejal E39-530d, 23.02.2023, 22:37.

Prikaži več možnosti

Coti
Coti

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 1 717
  • Avtomobil: BMW E46 318Ci, E39 525dT

Verjetno gre za "phishing", lovljenje gesel neprevidnih uporabnikov. Hekerji so zadnje čase aktivni kot še nikoli...

Prikaži več možnosti

-->
BMWslo je zasebna spletna stran in ni v povezavi s podjetjem BMW AG.
Obiščite uradno stran BMW Slovenija.
BMW je registrirana blagovna znamka podjetja BMW AG.
BMWslo.com © 2001-2018. Vse pravice pridržane.