A ni tako, da poleg vzorca vedno nastaviš še backup geslo? A tudi tega ne ve?
Splošno o mobilnih telefonih - koristna navodila, nasveti, triki
|
Prikaži več možnosti
|
4ukey (Tenorshare) ima opcijo odklepanja vorca. |
Prikaži več možnosti
|
Nisem preverjal, če kaj od tega dela, ampak za probat je: Fun is not a straight line! |
Prikaži več možnosti
|
Za prvo glej komentar spodaj.
Druga mi je ful čudna, brišeš telefon iz svojega google accounta in potem je telefon kar brez zaklepa.
Tretja ne deluje, ker na telefonu ni bila predhodno aktivirana opcija za daljinski odklep.
Četrta ne deluje, je Android preveč nov.
Peta: v kolikor druge zatajijo.
Hja, imajo, spodaj med navodili je pa casual napisano da pobriše podatke na telefonu.
Ji sploh ne da več te možnosti, samo vzorec. To our friends and loved ones, no longer with us. |
Prikaži več možnosti
|
Factory reset, vse kar rabi otrok iz telefona so vedno slike, te pa tak vsi delajo v snapchatu in tam jih shranjuje v oblak, potem jih komaj preneses na telefon… ali pa ce ma google photo vklopljen ali pa samsung backup, potem bodo tudi cudezno prileteli iz oblaka na napravo…. Stiki (se pravi edino “dejansko pomembno”) pa so tako shranjeni na google racun… Prej kot resetirata prej lahko vse gre nazaj nastavljat in prenasat ![]() verjemi, nisi prvi in ne zadnji na tem mestu…. in po 3 dneh na koncu vsi obupajo/obupamo in lepo resetiramo |
Prikaži več možnosti
|
Ali pa naj najprej odmisli in prespi, morda ji kasneje prileti v glavo ta vzorec |
Prikaži več možnosti
|
Je od takrat že ene 10krat prespala, ker je sedaj tako daleč da lahko napačen vzorec samo enkrat na 24 ur vnese.
Ja, najbrž bo res treba hard reset naredit ... To our friends and loved ones, no longer with us. |
Prikaži več možnosti
|
Hard reset "rešil" problem. To our friends and loved ones, no longer with us. |
Prikaži več možnosti
|
Ali ima kdo na telefonu, čez kamero nalimano zaščito? “What's the use of living if you can't feel alive?” |
Prikaži več možnosti
|
Jaz imam neko kitajsko steklo čez ekran in posledično tudi kamero. Je slabša kvaliteta slike. Bolj blurry je. |
Prikaži več možnosti
|
Make cars fun, not fast! Tatsuru Ichishima
|
Prikaži več možnosti
|
Mene ena zadeva zanima.
Telefon imam samsung in imam namen kupit applove slušalke Airpods 2 pro. Zanima me, kateri android program si naj naložim na telefon, da mi bo kazalo stanje baterije in ostale funkcije.
Seveda, če kdo sploh uporablja androida in applove slušalke. |
Prikaži več možnosti
|
Mislim, da ti je to zgresen nakup, ker dolocene funkcije sploh ne delajo.
https://screenrant.c...hone-explained/ lpS |
Prikaži več možnosti
|
Pozdravljeni.
Prosim za nasvet oz. izkušnje z omenjenima telefonoma. Namreč Samsung a6 je že star in išćem zamenjavo, za dokaj pametno ceno, ker 500 eur ali jurja ne dam ta fon nikoli https://www.youtube....or magic 5 lite ALI V tem cenovnem rangu kakšen xiaomi, poko ... morajo delat google stvari na njem
Hvala in lep pozdrav Urejal magic man, 07.10.2023, 11:09. |
Prikaži več možnosti
|
Poglej za kakšnega A54. Na marektplacu so po 300e.
|
Prikaži več možnosti
|
Nočem samsunga, ker imamo doma a52s in je grozno bikast, ko t cigu težek in nepraktičen za v roko. |
Prikaži več možnosti
|
Jaz imam že skoz Samsung Note in sem zelo zadovoljen. V 10 letih nikol problemov. Edino po dveh letih začne baterija mal štrajkat.
ARHITEKT
|
Prikaži več možnosti
|
Majhnih telefonov res ni veliko, na žalost. Jaz sem imel prej A8 (2018), sedaj A53, pa po pravici povedano bi si želel da je novi iste velikosti kot A8. Tanovi npr. ne paše več v predalček pred šaltheblom v avtu, v par žepov ga težje spravim ipd.
Kolegica je iz tega razloga šla na Jabuk, tisto SE ta manjšo varjanto. To our friends and loved ones, no longer with us. |
Prikaži več možnosti
|
Vzameš enega navadnega iphona serije 12, 13 al pa 14
Iphoni so majhni. Tako osnovni kot PRO verzije in to res lično majhni. Sem videl, da si omenil Jabuk. Sorry.
Edino negativno, kar me je presenetilo npr. pri iphonih 15, da imata osnovni model in PRo, ki sta majhna veliko slabši zvok od velikih bratov PLUS in Pro MAX ( iiphona Pro MAX in Pro 15 imata sedaj vgrajen en zelo hud grafični čip, ki omogoča igranje vseh teh igrer, ki so na konzoli PS5. ).. Urejal tinydiamond, 08.10.2023, 12:18. |
Prikaži več možnosti
|
No pa da se vrnemo k mojemu vprašanbju, katerega kitajca, korejca oz. rižotarja priporočate za 300 eur? Ali res nihče od vas nima HTC-ja, ali Honorja? |
Prikaži več možnosti
|